+1 oy
219 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (254 puan) tarafından

Selamün aleyküm kardeşlerim oğlum kızım grip hep birlikte uyudumuz için haliyle bizede bulaştı aşırı şiddetli öksürüğüm var ve gribim

image

organlarım yerinden oynuyor sanki zor nefes alıyorum bugünde acile gittim ciğer filmi istedi enfekyon var dedi antibiyotik yazdı almadım henüz yarın alacam enfeksyon çok mu var acaba kötü bişey mi bide anlayan bakabilir mi doktor istersen göğüs hastalıklarına git dedi kafama takıldı astım yada KOAH olmaktan çok korkuyorum çünkü bu aralar aşırı hastalık haberjeri üst üstüne aldım 

2 Cevaplar

0 oy
(29,502 puan) tarafından

Farklı bir Dr git yinede her Dr bir değil 

(254 puan) tarafından

Düzgün bakmadı bile sonuca enfeksyon var dedi nefes almakta gerçekten güçlük çekiyorum konuşurken öksürmekten zor konuşuyorum ve gece aralıksız uyuyamıyorum öksürmekten bende gitmeyi düşünüyorum açıkçası 

(29,502 puan) tarafından

Kesinlikle ihmal etmeyin gitmenizde fayda var 

(254 puan) tarafından

Randevular aşırı dolu bakalım fiş alıp gitmeyi deniycem çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ 

(29,502 puan) tarafından

Rabbim hayırlı sonuçlar hayırlı şifalar versin

(254 puan) tarafından

Aminnn inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun ❤️ ☺️ 

(29,502 puan) tarafından

Cümlemizden canım 🌷

-Reklam-
0 oy
(20,338 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Ben anlamam rontgenden de öyle hemen KOAH olunmaz gripten diye düşünüyorum. Daha çok sigaradan olunuyo KOAH. Öksürük de hemen gecmiyo malesef. Balli.limonlu ıhlamur iç bol bol. Ilık su falan. Sıvı al bol bol. Boğazın kurumasın yani. 

(254 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah az da olsa içimj ferahlattiniz olmasında inşallah yarın ıhlamur alim o zam. İnşallah iyi gelir 

(20,338 puan) tarafından

İnşallah. Geçmiş olsun ☺️

(254 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 217 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
21 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena-55. (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ececomez61 (376 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivan ada (55 puan) tarafından soruldu

412,246 soru

12,409,907 cevap

44,791 kullanıcı

Kategoriler

...