0 oy
53 göst.
önce Moda kategorisinde (566 puan) tarafından

Diyet yapıyorum 2 öğün yiyorum en son akşam 8 kaşık kadar sebze yemeği yedim yanına yoğurtla şuan başım ağrıyor ve migdem bulanıyor başına gelen oldu mu acaba baya kötü oldum 

2 Cevaplar

0 oy
önce (787 puan) tarafından

Kan şekerini düşüyor çünkü. Kendini bu kadar aç bırakarak bir yere varamazsın malesef. Böyle ani şeker düşüşleri yaşar, yeme ataklarına teslim olursun. Ayrıca günden güne bazal metabolizma hızın düşer aç gezersin ama kilo veremezsin. Ne yediğin ne kadar yediğinden daha önemli 

önce (566 puan) tarafından

Eevt diyetisyene gidiyorum şekerim sınırda diye böyle bir diyet yazdı biraz ağır bende farkındayım ama diyetisyen daha iyi bilir diye tabi uygulamaya çalışıyorum haftanın 2 günü protein 2 gün sebze var bugün sebze yemiştim bende yanında yogurt 

Valla dediğin gibi diyetisyen daha iyi bilir ama şekerin üst sınırda olsa bile sana proteinin zararı olmaz ki. Aksine karbonhidrat yükseltir. İlginç geldi bana biraz :/

Karbonhidratta yemiyorum ki ekmek mesela sabah sadece 1 dilim sebze yiyorum yoğurt yanında da

Bilmiyorum bana çok mantıklı gelmedi. 

Bir kontrolüm daha var bakalm bir konuşacağım 

-Reklam-
0 oy
önce (89 puan) tarafından

Tansiyon düşüklüğü yaşıyorsun gebe iken diyet yapıyordum bebek kilo almasın diye hergün tansiyonum düşük çıkıyordu 2 hafta oldu yine aynı tansiyon düşük tuzlu ayran için sonra da bu kadar aç kalmayın ara öğün mutlaka yapın protein kilo vermede çık etkili

Diyetisyenle çalışıyorum ondan dolayı bu kadar aç kaldım verdiği şeyler aslında baya az ara öğünde gün içerisinde maden suyu sade limonla ve 2 öğün şeklinde 

önce (89 puan) tarafından

Az mış cidden emzirme var mı sizde. Şuan hafif başdönme hissi yaşıyor musunuz 

Yok emzirmiyorum başım da dönmüyor sadece ağrı ve miğde bulantısı yaşıyorum zaten açlık hissi kayboldu:)

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 87 göst.
0 oy
4 cevap 60 göst.
0 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy
4 cevap 352 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,308 puan) tarafından soruldu

411,397 soru

12,383,693 cevap