Harcama için soruyurum elektrik su doğalgaz hariç
Markete gidersin bitti cnm
Kesinlikle katılıyorum
Kapının önüne çıkmak 1000 tl canım car gerisini sen hesap et
çöp atmaya çıktım yüz lira harcadim gibi bir karikatür görmüştüm ben iste öyleyim bir ayran almaya markete giriyorum su eksikti bu eksikti üç yüz lirayı buluyo☺️
Bizde hemen bitiyo ama ne alıp ne yaptıgınada bağlı. Kuruların yağın şekerin unun falan vardır mesela yada buzlukta konserve kışlık bikaç bişey dışardan ekstra bişey almazsın çok 10 gün idare eder diyelim seni. Ama bizim evde 2 3 gün
bir saniye. bi tiklamayla harcanir
Eşim 4 bin veriyor bütün alışveriş onda faturalar ev giderleri vs ben sadece meyve sebze alıyorum çocuğu 1 2 markete götürüyorum 1 ay ya yetiyor yada yetmiyor ay sonu para kalmıyor
Bir market pazar yap bittiiii
Kac gün ic8nde bitirmen gerekiyor bu parayı olarak. Bide kaç kişilik yemek yapılacak günlük. Ona göre bi tablo yapabilirsin.
En fazla 3 hafta idare ederim. Tabi gunluk alisveris ,pazar ve yumurta icin. Diger temel gidalar evde varsa. Yoksa en fazla 10 gune biter heralde.
Haftalik pazar ,yumurta ve sute 1500 veriyorum. 500 de et alsak zaten yarisi gitti.
Yani 2 market parası
Nagişimm postunu daha dün gördüm minik adamına kavuşmuşsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzum ❤️🦋
Sağol bebeğim Allah razı olsun,ancak kendime geldim ben de bakınıyorum buralara💗❤️🍀
Ne alacağına bağlı market pazar yapacaksan 1 günde biter eksikler harici keyfi paransa hani alacağın bişey yoktur yanımda bulunsun diye koydunsa 1 hafta 10 gün idare eder
Aylık 3 bin TL ile kızım ve ben artı küçük bebeğim yetiyordu ekstra harcama yaparsam 5 bini buluyordu
nd aldigina bagli market alisverisiyse bir seferde biter küçük şeyler alacaksan iki uc hafta gider
Evde eksik varsa bı günlük ama eksiğim yoksa herşeyim varsa bana bı ay gider 😂
Market'e git sıvı yağ şeker çay un kıyma pirinç al bitti bile ekmek olmuş 12 ila 15 arası hayat pahalı geçim zor 20 bin TL maaş alıp evi kiralık olanlar var Rabbim yardım etsin inşallah
Telefonu elime almam yeter bitmesi icin.😁
411,425 soru
12,385,029 cevap
43,469 kullanıcı