+2 oy
289 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (11 puan) tarafından

Harcama için soruyurum elektrik su doğalgaz hariç  

15 Cevaplar

+2 oy
önce (2,237 puan) tarafından

Markete gidersin bitti cnm

önce (790 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum 

-Reklam-
+1 oy
önce (402 puan) tarafından

Kapının önüne çıkmak 1000 tl canım car gerisini sen hesap et

önce (51,916 puan) tarafından

çöp atmaya çıktım yüz lira harcadim gibi bir karikatür görmüştüm ben iste öyleyim bir ayran almaya markete giriyorum su eksikti bu eksikti üç yüz lirayı buluyo☺️

+1 oy
önce (12,905 puan) tarafından

Bizde hemen bitiyo ama ne alıp ne yaptıgınada bağlı. Kuruların yağın şekerin unun falan vardır mesela yada buzlukta konserve kışlık bikaç bişey dışardan ekstra bişey almazsın çok 10 gün idare eder diyelim seni. Ama bizim evde 2 3 gün 

+1 oy
önce (6,234 puan) tarafından

bir saniye. bi tiklamayla harcanir

+1 oy
önce (333 puan) tarafından

Eşim 4 bin veriyor bütün alışveriş onda faturalar ev giderleri vs ben sadece meyve sebze alıyorum çocuğu 1 2 markete götürüyorum 1 ay ya yetiyor yada yetmiyor ay sonu para kalmıyor 

0 oy
önce (4,669 puan) tarafından

Bir market pazar yap bittiiii

0 oy
önce (5,073 puan) tarafından

Kac gün ic8nde bitirmen gerekiyor bu parayı olarak. Bide kaç kişilik yemek yapılacak günlük. Ona göre bi tablo yapabilirsin.

0 oy
önce (5,607 puan) tarafından

En fazla 3 hafta idare ederim. Tabi gunluk alisveris ,pazar ve yumurta icin.  Diger temel gidalar evde varsa. Yoksa en fazla 10 gune biter heralde. 

Haftalik pazar ,yumurta ve sute 1500 veriyorum. 500 de et alsak zaten yarisi gitti.

0 oy
önce (13,385 puan) tarafından

Yani 2 market parası

önce (7,196 puan) tarafından
+1

Nagişimm postunu daha dün gördüm minik adamına kavuşmuşsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzum ❤️🦋

önce (13,385 puan) tarafından

Sağol bebeğim Allah razı olsun,ancak kendime geldim ben de bakınıyorum buralara💗❤️🍀

0 oy
önce (7,196 puan) tarafından

Ne alacağına bağlı market pazar yapacaksan 1 günde biter eksikler harici keyfi paransa hani alacağın bişey yoktur yanımda bulunsun diye koydunsa 1 hafta 10 gün idare eder 

0 oy
önce (88 puan) tarafından

Aylık 3 bin TL ile kızım ve ben artı küçük bebeğim yetiyordu ekstra harcama yaparsam 5 bini buluyordu 

0 oy
önce (51,916 puan) tarafından

nd aldigina bagli market alisverisiyse bir seferde biter küçük şeyler alacaksan iki uc hafta gider 

0 oy
önce (121 puan) tarafından

Evde eksik varsa bı günlük ama eksiğim yoksa herşeyim varsa bana bı ay gider 😂

0 oy
önce (3,649 puan) tarafından

Market'e git sıvı yağ şeker çay un kıyma pirinç al bitti bile ekmek olmuş 12 ila 15 arası hayat pahalı geçim zor 20 bin TL maaş alıp evi kiralık olanlar var Rabbim yardım etsin inşallah

0 oy
önce (2,681 puan) tarafından

Telefonu elime almam yeter bitmesi icin.😁

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 960 göst.
0 oy
31 cevap 746 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
0 oy