+1 oy
44 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,675 puan) tarafından

Eşim iş yerinde kapmış sonra ben kızım olduk ben daha duzelmeden oğlum hasta ama çok ağlıyor kuru öksürüyor boğazı da acıyor galiba kızlar ne yapabilirim evde ne versem rahatlar

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,675 puan) tarafından

Yardımcı olacak yok mu

-Reklam-
0 oy
önce (383 puan) tarafından

Daha çok küçük cnm evde bişey yapamazsin bence acile götür geçmiş olsun 

0 oy
önce (376 puan) tarafından

Çok küçük öksürük hızlı ilerler çocuk doktoruna götürmelisin

0 oy
önce (624 puan) tarafından

Bu durumda acile gitmek daha mantıklı öksürük de var yaşı da henüz yok yani evde yapabilcek bisey yok malesef öyle. Gerekli görülürse tetkik sonucu antibiyotik tedavisi ancak . Ateş varlığında da calpol , dolven vs . Onerirler. Evde ise en fazla tıkanıklığı varsa serum fizyolojik ile temizlik . Ama benden size öneri emen bi bebek old. İçin bir yemek k. Yoğurt içine bir diş sarımsak doğrayın ezmeyin ama atin içine bol su eşliğinde yutun hergun günde iki defa tekrar edin sutunuzle bebege geçer doğal antibiyotik.  Sırf kış döneminde uygulayabilirsiniz ben yaptım yapmaya devam ediyorum oğluma 1 yaş itibariyle 1 tatlı k. Yoğurt ile oğluma yutturdum birazdaha ince ince dograyarqk.  Buda hastalık için önlem aslında.  Şimdide babası da başladı sarımsak yutmaya genelde hastalık bize babadan geliyor. Ikiside ağır yaşıyor hasta oluyorlar ama iki üç güne hafif semptomlarla geniz akıntısı burun tikanigi ile 3 güne geçiyor bide ben oğluma takviye gıda iciriyorum argivit  başlamıştım sonra omega3 lü beta glukan içerikli ligone a geçtim iştahı da açıldı buarada . Hekime danışın başlayabilirsiniz aslında.  

Çok geçmiş olsun 

önce (1,675 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim tavsiyelerini yapicam

önce (624 puan) tarafından

Rica ederim canım,  çok geçmiş olsun. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
0 oy