+2 oy
358 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,088 puan) tarafından

Hanımlar selamünaleyküm❤️

Orta sehpa şiparişi vermiştim. Kayınvalıdem bunu görünce Bozuldu. Sonra eşim dayanamadı dedi istersen sana da alayım anne dedi. Yok dedi ben istemiyorum. Sonra bize geldiğinde işte sehpayı gördü. Eşim de dedi anne nasıl beğendin mi benim olmayan şeyin nesini beğeneyim dedi. Eşim de dayanamadı bir kendi annesine bir de benim anneme aldı. Sonra getirdi verdi kayınvalideye, Bir de demesin mi ben bunu istemiyorum bana çekmeceli al bunu geri sat. Ben de eşime kızdım hediye hediyedir. hediye iadesi mi olur..? Hem diyor kayınpederim benim için babasına iş yaptıramam oğlum da yeni gelin gibi çeyiz diziyor.

Sonuçta oğlun seni ayırmıyor sana da almış üstüne üstelik beğenmiyorsun iade ettiriyorsun.

Kendi istediği sehpa da 8000 TL bizim aldığımız 2500. söyledim bu saatten sonra saygısızlık etmeni istemiyorum ama bir daha da tek kuruş bir şey almıyorsun dedim.

Ama yanlış düşünüyorsam söyleyin başta laf ediyor sonra alıyoruz satın diyor

15 Cevaplar

+9 oy
önce (5,729 puan) tarafından

Bence sehpayı iade edin onada zıkımın kökünü alın

önce (1,088 puan) tarafından

Öyle yapacağım parasını vermeyecegım 

Yok bu sözlere bide para verin oldu daha tepenize çıkar vermeyin asla birdaha hediye de almayın

önce (3,509 puan) tarafından

Kahkaha attım 😀

Böyleleri bunu hakediyor çünkü 😂@Amerikanbebesi

-Reklam-
+3 oy
önce (5,146 puan) tarafından

Bu post daha öncede açılmıştı sanki 🤔

Aldığımıza daır açmıştım sonra devamını attım asko

Anladım canım keşke yapmasaydınız kendi alsın madem beğenmiyor 

Gözü kalmasın dedi esım annedır ama dedıgın gıbı  yapmasak daha ıyıydı

Boş ver olan olmuş bundan sonra daha dikkatli olursunuz 

+2 oy

Aldığımız sehpa bu

image

önce (14,737 puan) tarafından

Aynısı kvalidem de de var :)

+2 oy
önce (2,486 puan) tarafından

Senin kaynana çok mizmiz yapmayın birsey fazlası ile yüz görmüş sizden asıl kendisi yeni gelin evi seriyor sanki

Bu saatten sonra yapmam zatwn

+1 oy
önce (1,205 puan) tarafından

Kayinvaliden kaç yaşında 

51 yaşında asko

Belli ki huysuz gıcık bir tip dediği şeylere kulak asmayın daha da hediye falan almayın ona zaten hak etmiyor çünkü bence sehpayı beğenmediği için değil sana cinslik olsun diye öyle diyodur nasıl bi model almıştınız fotoğraf ekleme sansin var mı google dan bulup 

Fotoğraf koydum bacı bak 

Ay bunlar çok güzel kız evimde yer olsa ben bile alacağım kaynanan gıcıklık yapmış bence begenilmeyecek şey değil ben çok seviyorum bunlar 😍

+1

Vallahi bilmiyom bacı geri iade ettirdi. Bizde alıcı bulursak satacağız gerı

+1 oy
önce (18,517 puan) tarafından

Bazı insanlarıı memnun etmek cidden çok zor 

Kız bak elinde telefon yok diye telefon aldı tost makinası yok diye tost makinası aldı şimdi de hani sehpayı gördü gözü kalmasın diye onu da aldı bu sefer iade ettiriyor hayır Allah razı olsun demek bile yok işine gelmezse sen ne yaptın ki diyor

+1 oy
önce (3,429 puan) tarafından

Ya bu kaynananalar neden böyle hem kıskanç hem saygısız 

Ben olsam o senin istediğinden kalmamış bunu alıyorsan al yoksa satıyorum derim yok derse satarım  daha da yenisini almam ona ama maalesef kocalar kıyamıyor annesine 

Eşim satacak zaten. Bir de şey diyor sat parasını bana ver ben üstüne ekliyim istediğimi alayım

+1 oy
önce (1,945 puan) tarafından

Ya hediye hediyedir değiştirilmesi istenirmi oğlundan ayrılamıyor galiba bana göre çok güzel demişsin saygısızlık etmesin ama almasın daha memnun olmayan insana birşey alınmaz

Bacı bir de diyor ki sat parasını bana ver ben üstüne ekleyeyim kendi istediğimi alayım dedim vallahi hiç kusura bakma eşime satıyorsun parasını da bana veriyorsun pazar parası yapıyorum dedim Hiçbir şeyi hak etmiyor çünkü

önce (1,945 puan) tarafından

Ya yazık cidden Allah yardımcın olsun insallah daha uzatmaz

Uzatma imkanı yok çünkü ben bir şeyler ilk defaBitiyor ıyılıkte keza 

+1 oy
önce (4,397 puan) tarafından

Tuhafmiş benimde eşimin annesi raf istiyordu alırım dedi  eşim, bende dayanamadım oldu dedim ben mutfağa istiyordum bana al dedim 🤣🤣 sinir oluyorum sürekli birsey istiyor kayınvalide,annesi ama biraz düşünmesi lazım milletten birşey görünce istemesi saçma geliyor bana 

Aşkım istemesini problem yok zaten istedi aldı mesele beğenmemesi geri iade etmesi de iade ettikten sonra da parasını istemesi üstüne ekleyip kendi istediğini alması

önce (4,397 puan) tarafından

🤣🤣🤣 uyanık kayınvalide. Almişsiniz Allah razı olsun demesi gerekirken beğenmedim iade et demesi de sacmalik, baştan istemeseydi 

+1 oy
önce (1,114 puan) tarafından

Hiç almayacaktıniz yanlış yapmisiniz asla hak etmiyor 

Kız annedir gözü kalmasın diye dedik nereden iade edecek

önce (1,114 puan) tarafından

Bilmiyorum nerden ederseniz artık :)

+1 oy
önce (207 puan) tarafından

Benim kayınvalidem de yaptığım hiç bir elişini hiç bir yemegi aldığım bir çift çorabı bile begenmez ben bişey demiyorum ama illa bir kulp bulur açık renk olmuş yok şöyle olmuş illa bişey bulur yani kızlarına karşı öyle degildir ama ben kalbimi bozmak istemiyorum belki iyiligimi istiyordur diyorum yada aldığım şeylerğ Yeni diye söylemiyorum yada el işi yaparken ona nasıl olmuş diye hiç sormuyorum ☺️

Bu da öyle ben yemek yaparım mesela kayınbaba çok beğenir ama kendisi beğenmez üstüme bir şey alırım yakıştırma tip tip bakar bence cinsleri bu ya bunların

önce (207 puan) tarafından

Katılıyorum aldığım hiç bişeye güzel demedi ya rengini begenmez  ya modelini bide derki " bu paraya daha güzel bir sürü şey vardır " 1 hafta önce halı örtüsü almıştım ayy ne kadar açık renk almışsın 2 güne kirletir çocuklar diyor ahahah allah kalplerine ferahlık versin canım 

+1 oy
önce (3,531 puan) tarafından

Bu kaynanaların niye zorunlarina gidiyor oğullarının bize bir şey alması? Kaynanam da öyle 3 kuruşluk şey alsam bile suratı düşer 😂 yok yani sanane sen mi veriyorsun parayı. Kocasi evine alınca iyi ama o zaman sorun olmuyor. 

Bende anlamıyorum kendi maddi durumu benden kat kat iyi ama hala gözü oğlunda 

+1 oy
önce (2,032 puan) tarafından

Ben bu hediye konularını hiç sevmiyorum. Hediye alacaksam da kişinin kendi beğendiği şeyleri alırım. Abimin eşi Zara'dan bir elbise beğenmişti bana atmıştı geçen ay bundan alcam ayın 15 inde diye. Doğum günü geliyor diye ben aldım ve söyledim. Canım şimdi zevkler farklı istediğin bir şey olsun dedim hediyesini yolladım. Eşin almak zorunda değil tabi. O zaten kendi istedigi için laf etmemiş ki seni cekememis baksana sat parasını bana ver demis. Üstüne koyup kendi istediğini alacaksa alsın boşver  

Aşkım zaten bende 

Bende görünce laf soktu içinde kalmasın dıye aldık. 

Hatta eşim anne begendın mı dedi benim olmayanı seyın nesını begeneyım dedi 

Sat parasını bana ver ben başka sehpa alacağım demedı

0 oy
önce (1,790 puan) tarafından

Kara yerin dibine girsin senin istediğin sehpa ,böyle huysuzlara hediye mi alınır yaa😡

Böyle bir tepki beklemiyordum açıkçası çünkü laf soktuğuna göre ıstıyordur dedık ama …

Bazı însanlar gerçekten haketmıyor 

0 oy
önce (14,517 puan) tarafından

Keşke herkes yaşının olgunligunu tasisa

Keşke ama çok zor galiba 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 401 göst.
27 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gunesselin9 (549 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 450 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 664 göst.
8 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde sevgi444 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 341 göst.
6 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melike52 (211 puan) tarafından soruldu

411,298 soru

12,381,306 cevap

43,216 kullanıcı