Sorum yukarıda kızlar zorlukları nasıl
Benim de 1,5 yaşındaydı ikincisine hamile kaldım şuan 3 aylık olacak diyeri 2 buçuk yaş Rabbim bize bağışlasın yeterdir simdi getirmicem resmen oluyorum yaa
Büyük 10 , ortanca da 7 yaşındaydi
Ben çocuklardan ve bebeklerden korkmaya başladım artık fazlasıyla durmuyor bizimkiler biri üç yaşında diğeri daha 9 aylık kaynanam da daha bir tane daha yap o gelene kadar bu iki yaşını bulur toruna doyamiyorlar ama yok öyle yağma istemiyorum çocuk falan 😅😅
Ben şuan 3 üncüsune hamileyim kızım 9 yaşında oğlum 5 yaşında 16 haftalıkta hamileyim
84-86-90 doğumlu 3 kardeşiz biz😅 anneme hayret ediyorum çalışan bir kadın olarak 3 tane iyi doğurmuş. üstelik o zaman doğum izni de 42 gün mü neymiş
Biri 4 biri 3 yaşında idi.
Oğlum Nisan'da 4 olacak. Kızım 2 yaş 3 aylık 🤣🤭soru nedir? Ağustos'ta doğum yapıcam nasipse
Büyüğü 7 kücügü 5 yaşında şuan 35 haftalık hamileyim ve isteyerek yaptım
Büyüğü 15 küçüğü 7 yasindadi
Bundan bı kaç zaman önce üçüncü çocuk hayali kuruyordum ben elendim arkadaşlar :)
kızım 11 yaşında oğlum 9 yaşındaydı güzel bir duygu eve oyuncak gibi birşey oldu
Hepsinin arasında tam 3 yaş var işte. 5 aylık, 3 buçuk yaş, 6 buçuk yaş ☺️ elhamdülillah canım.
Beni en çok zorlayan, büyüklerin sesinden küçüğü uyutamamak.. Beni paylaşamamaları, yetememe hissinin sebep olduğu vicdan azabı.. 🥺
411,301 soru
12,381,251 cevap
43,205 kullanıcı