+1 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından

Hanımlar benim bebek alışverişi yapmam gerekiyor önemli olan şeyleri yazar mısınız? Kaç atlet ve boyu zıbın, tulum , diğer şeyler ve Mart'ta doğum olucak sonrası yaz mevsimi zaten nasıl bir yol izlemeliyim 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,145 puan) tarafından

Yeni doğan çok alma 3-6 al cnm ne alırsan ben senin yerinde olsam yarım kollu zıbın alırım 

önce (342 puan) tarafından
+1

Evet haklısın yaza doğru olunca sıcak olucak 

-Reklam-
+1 oy
(969 puan) tarafından

6 tane zıbın aldım giydirmeden küçüldü bile bebeğin kilolu ise 3-6 al küçükse yeni doğan al

Her ihtimale karşı ben iki takım yenidoğan almak istiyorum diğerleri büyük Alıcam 

+1 oy
(479 puan) tarafından

En çok zıbın al 5 6 tane çünkü en çok o gidiyor. Diğerlerinde de 3 er takım alsan yeterli bence çünkü 2 3 ayını doldurduktan sonra artık olmuyor 

Oğlum şuan 4 aylıkken 9 aylık zıbın giydiriyordum. Şuan 6 aylikve ona gittikçe küçük geliyor. Bide boyu biraz uzun olduğu için büyük alıyom

Haklısın teşekkür ederim 

+1 oy
önce (2,710 puan) tarafından

Canm 3cocuk annesi olarak san tavsiyem hep bir beden buyuk al bazen 2 yada 3beden buyuk al cunku simdiki bebek kiyafetlerin kaliplari cok dar oyuzden buyuk alman senin icn daha iyi olur yoksa bi iki kez giyiyorlar oda kuculuyor

Ben iki takım yenidoğan almak istiyorum diğerleri de üçer üçer 3 aylık 6aylik falan alim diyorum

önce (2,710 puan) tarafından
+1

2takim yetmez canm 5takim yap sen yine onu kusan bebek olursa olmaz gerisini 3 6 9 alirsn

+1 oy
önce (1,152 puan) tarafından

sana tavsiywm yeni doğan sakın alma benimki olmadı 

Yeni Doğan 56-62cm var iki takım almayı düşünüyorum çünkü belli olmaz diğerleri de baya büyük oluyor 

+1 oy
önce (194 puan) tarafından

5'li hastane çıkışı (kız olacağı için aldım, ikinci 5'li oğlumdan kalma var)

3-6 ay zıbın 5/6 adet

Benim oğlumdan tulum vs kaldı o yüzden bir kaç tane de onlardan var 

Ağız mendili (ben çok aldım yani toplam vardır herhalde 10 tane falan)

Alt açma örtüsü 

3'lü uzun kollu zıbın var takım olarak 

Çorap (oğlumdan kalan var yine bayağı)

Patik 

İnce battaniye

Kalın battaniye

Nohut battaniye 

Eldiven ve şapkalardan çok almaya gerek yok bence, ben oğlumda da kullanamadım hep çıkıyor elden. Şapkalar da kafayı sıkıyor, bunaltıyor bence oğlumdan kalanlar var yine. Sağlıkla gelsin bebiş 

Değerlendir canım yazık oluyor sonra kıyafetlere, ben de bayağı oğlumdan çıkardım kıyafet nasipse giydirecem bakalım az kaldı bizimde ☺️

Hayırlısıyla doğum ne zaman 

Belli değil ki daha, 36+1 haftalık şuan 10 Şubat da gel dedi doktor gün verir herhalde bakalım 

Ay vallahi uygulamaya göre ben de 36+1 haftalık oldum doktora göre 36+3üm senle aynıyız 🥰🥰 doktor bana doğum Mart'ta olucak dedi 

🥰🥰 

Benim sezaryen olacak muhtemelen, Mart'ta kadar bekletmez bence yaaa inşallah gün verir de rahat ederim 

0 oy

...........

......

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 115 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Siyah.incii (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
0 oy
6 cevap 110 göst.