0 oy
54 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (13 puan) tarafından

Kızlar 23 aylık kız bebeyimin bugün uyurken burun içine bakdım tek burun deliyi resmen nohut kadar et vardı daha önce fark etmemişim çok dikkat ederim oysa başına gelen varmı doktora gidicem tabi ama önce sizlerden bilgi almak istedim beni ne bekliyo? İlaç tedavisiyle geçrmi belliki yeni oluşmuş

3 Cevaplar

0 oy
(13 puan) tarafından

Başına gelen yokmu

(6,390 puan) tarafından

beneklerde hep olan bisey. zaten nohut kadar burunlari. 10 yasa kadar geniz eti kuculme ihtimali var cogu dr bekliyor on yasa kadar . burundaki olan et geniz eti degil zaten   geniz etini agizdan girursun yutak kismindan . bizde goremeyiz yani dr anca  yada film ile bakar.burun kanat yapisi burun acisi bebek buyudukce degisecek o da zamanla degisiyir burun ici. 

-Reklam-
0 oy
(11,697 puan) tarafından

Bunu sen nasıl gördün ki doktora götürmende fayda var canım

0 oy
(816 puan) tarafından

Geçen bende post açtım geniz eti var bebeğimde 2 aylıkken düşmüştü tomogrofi çekildi o zaman çıktı. Ama doktora götürmedim. Burada sorduğum soruya birisi 2 yaşından sonra tedavi başlanıyor yazmıştı. Sizinde iki yaşına gelmek üzere bir kulak burun boğaza götürün. Sprey verirler spreyle küçültmeye çalışırlar. Küçülmezse de 3-4 yaş civarı ameliyatla alırlar. Oğlumun 4 yaş dolmadan ameliyatla alındı geniz eti.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Rtyww (1,536 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
0 oy
4 cevap 83 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneymben (1,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.

412,897 soru