0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (1,498 puan) tarafından
Doktor söyledi var diye şuan beş buçuk aylık dedi bir yaşında felan alınması lazım yoksa yüzünde çirkin bı ifade bırakır basına böyle bişey gelen varmi

3 Cevaplar

0 oy
(7,121 puan) tarafından
Kızımın 3 yaşındayken hem geniz eti hem bademcikleri alındı canım. Gerçekten çok zorluyordu hem kızımı hem bizi. 
(1,498 puan) tarafından
Nasıl bı süreç canım zorluğu olarak nedir yani.cok korkuyorum ben amelyat mi olacak
(7,121 puan) tarafından
Ameliyat boyutunda ise ameliyat olur canım. Kolay bir süreç değil ama geçiyor. Kızımın geniz eti %80 boyutlarindaydi. Geceleri uyku uyuyamıyor, burnundan nefes almakta zorlanıyordu. Uyurken ağzından nefes aldığı icinde sürekli horluyordu.
(1,498 puan) tarafından
Bizimkide horluyor şuan beş buçuk aylık daha.cok zor ya Allah bizlere bağışlasın
(7,121 puan) tarafından
Amin canım amin... Zorluğu söyle, ameliyat uzun sürmüyor ama sonrasında ağrısı, yanması oluyor. Zaten ameliyattan çıktından bir süre sonra dondurma yemesini izliyorlar.
(1,498 puan) tarafından
Ay öylemi çok teşekkür ederim canim bilgilendirdigin icin
-Reklam-
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Benim oğlum 5 yaşındayken oldu kaç yaşından beri vardı bilmiyorum ama çirkin ifade nasıl bırakıyormuş çok saçma oglum da hiç öyle bisi olmadı sadece hem çok sık hastalanırdı hemde tikanirdi
(1,498 puan) tarafından
Niye bu ***** doktor böyle dediki .korktum öyle dediği icin
(1,621 puan) tarafından
Başka doktora da görün canım bize de hemen ameliyat demişlerdi 2 farklı doktora gittik onlarda öyle deyince olduk seninki küçük birde Allah şifasını versin insallah
(1,498 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun senden

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 231 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
29 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 203 göst.
22 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meltemmm (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.

405,810 soru

12,161,411 cevap

36,605 kullanıcı

...