+3 oy
1,012 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,073 puan) tarafından

Şimdi kızlar benim bı arkadaşım domuz gribi olmuş. Gruba yazdı işte bizde yakalandık dikkat edin falan diye . Konuşurken bı arkadaş dedi ki iğne çok yakıyor demi ben zor yürüdüm. Bu grip olan arkadaşta ben vurdurmadim ki bütün hemşireler erkekti dedi . Sonra konu kaynadı gitti . Cokta dinine düşkün biri olduğu için sormak istiyorum ben dinde böyle bı ayrım yok diye biliyorum yanlışım varsa beni düzeltin. Yani ben kim denk gelirse ona muayenemi olur ignemi yaptırırım. Bu konuda bilgisi olan biri varsa beni aydınlatsın günah ta ben mi bilmiyorum 

40 Cevaplar

+7 oy
(59 puan) tarafından

Eğer imkan varsa dinen uygun değil ama imkan yoksa sadece erkek varsa sorun yok diyorlar yani kadın varken aman ne fark eder diyemezsiniz 

-Reklam-
+7 oy
(5,008 puan) tarafından

Ben ayırt ediyorum özellikle kan alınırken damar yolu açılırken muayene olacağım zaman erkek olsun istiyorum bayanlara göre daha iyi yapıyor erkekler işlerini 

(691 puan) tarafından

Kesinlike sacmalamıyo öyle cidden doğumda kadın anesteziyen 40 dakıka uyutturamadı sırtımı delik deşik etti erkek geldı ilk seferde yaptı mahvetti o kadın beni doğumum uzun sürünce esım asırı korkmustu hepsı olmasada genelde öyle

(3,232 puan) tarafından

Ben de katılıyorum bu yoruma. Ya da bana denk geldi. Hele kadın doğumsa mevzu 3 fazla olsun erkek olsun diyorum. Erkekler daha sakin, daha komplekssizler maalesef... Ben iğne fobisi olan biriyim, hiçbir kadın sağlık çalışanı ile sorunsuz geçirmedim bu işleri. Varsa erkek tercih ediyorum. 

(1,088 puan) tarafından

Ben bir kere astım krizi geçirmiştim burnumdada et var zorla ağzımı burnumu kapattılar iyice nefessiz kaldım sonra yetmezmiş gibi iğneyi koluma bir sapladı canım çıktı sandım 2 hafta mor kaldı kolum hareket ettiremedim kadındı bunları yapan tabi bana öyle denk geldi işini hakkıyla yapanlarda var

(10,694 puan) tarafından

Kim ne derse desin katılıyorum. Bende özellikle erkek doktor tercih ederim çünku hiç kötusune veya bilmeyenine denk gelmedim. Örnek vereyim kızımı acile göturmuştuk erkek bi hemşire vardı Allah razı olsun ondan kızımla konuşup sohbet ede ede iğneyi hiç göstermeden damar yolunu açtı kızım bişey anlamadı.. ha işini iyi yapan kadınlarımız yok mu elbette var ama erkekler daha dikkatli bana göre. 

Uzatmak istemiyorum ama bi örnek daha vereyim ilk çocuğumu erkek doktorda sezaryen ile doğurdum ve ben dedim ki sezaryen bu kadar kolay mıymış. Sadece oturup kalkarken ağrim oluyordu o da ilk günler. 5.gün evde toz fln alıyordum yani. Ama oğlumu kadın dr.da doğurdum(diğer dr.um gittiği için) kadının eli öyle ağırmış ki ağrıdan ağlıyordum artık eve geldiğimde. Acillere gittik kac defa. 2 hafta toparlayamadım nerdeyse..

(14,327 puan) tarafından

gebelikte erkek doktora gittim hep, en iyisi o demişlerdi üniversite hastanesinde ama özele de usg fotoğrafı almak için kadın doktora gittim. erkek olan doktor gebeliğin başından sonuna kasar 1 kere bile alttna muayene etmedi özeldekş her seferinde alttan alttan *** var altta. Doğum yaptım, üniversite hastanesi olmasına rağmen doktor aradı sordu etti. muayene esnasında da çok kibardı, kesinlikle rahatsız edici tek bir davranışı yoktu, her soruma ayrıntılı cevap veriyordu. özelde iyi diye önerilen kadın doktora soru sormaya korkuyordum. 

+5 oy
(5,663 puan) tarafından

Bir teyzeye enjeksiyon yapacaktım. ilacı hazırladım arkamı bir döndüm teyze tüm totoyu açmış dizlere kadar. 🤣 o geldi aklıma postu okuyunca 

(19,314 puan) tarafından

Ahahaha Allah iyiliğini versin kız.

(5,663 puan) tarafından

Enjeksiyon küçük bir bölge kadın erkek hemşire çok önemli değil asıl sorun ekg yi erkek hemşire çekiyorsa sorun var 🤣 allahım bir de parazit varsa o elektronları tak çıkar of memiştolar ortada. 

Erkek hemşirelerin en nefret ettiği poliklinik ekg polikliniğidir. 

(3,073 puan) tarafından
+3

Anneannem bı kere erkek hemşireye meme ultrasonu mi ne ondan çektirmiş . Garibim oda makineye denk getircem diye cekistirmis biraz . Durur mu bizimki " Naha gavurun tohumu hamur gibi yoğurdun yok mu senin kanc ık arkadaşın" demiş . Bide herkese anlatmisti bunu pek canımı acıttı diye. 

(1,025 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣Bu daha komikti

(3,073 puan) tarafından

Adam kaç gün atamadı bakalım şoku hdksbdjsb

+2 oy
(52,351 puan) tarafından

normal olarak cinsiyet ayırt etmem 

kadin da dogum yapmak icin aylarca yalovaya tasindim durdum doktordan da memnun değildim sonuc olarak erkek doktor dogumu yaptirdi ☺️ cokta şapmamak lazimmis ☺️ saglik bu 

(4,403 puan) tarafından

İkbal ya güldürdün beni çünkü aynı şey bana da oldu 😊 gittiğim doktor hep kadındı Yalovada bu arada 😊 doğumu erkek doktor yaptırdı

(52,351 puan) tarafından

ben ilk uzmanlarda filiz hanima gidiyordum sonra uc aylikken atakent zeynep hanima gecmistim bir tansiyon seker hicbirseye bakmiyordu kontrole çağırıyordu suyu iyi deyip bebegi gostermeden yolluyodu emekli olmus sanırım 

dogumu ahmet zare yaptirdi oda koranadan ölmüş 

bilseydim orhangazi de atakentte bir doktora giderdim ☺️

(4,403 puan) tarafından

Bende Atakentte Mehtap hanıma gittim . Sonra devlette Gülcan vardı o çok iyi doktordu 

(42 puan) tarafından

Benim doğumunu aktif hastanesinde Ercan bey yaptırdı Filiz hanım gitmişti ama geri döndü şimdi Atakentte emel hanım var ona gidiyorum ben

(52,351 puan) tarafından

filiz bizim buraya orhangazideki subeye geldi yine gitti ne istedgini bilmiyor ben hamileyken uzmanlardaydi birakmis bir hafta atakentle anlasmis suda dogum istemis oda falan yapmislar sonra yinenuzmanlara gitti yine atakente geldi o gosteriyodu bebegi ama iyice ticarete döktü 

+1 oy
(1,036 puan) tarafından

Bilgim yok ama benim bildiğimde hastalıkta günah olmadığı. Ben soyluyeyeyim ben tup bebek tedavisi görüyorum alttan hep muayme oluyorum ve çoğu zaman erkek doktoradenk geliyorum ne yapabilirim illa kadın gelsin deme lüksüm yok devlet hastanesi bana saydirirlar ki saydirsalarda haksız değiller. 

(3,073 puan) tarafından

Bende öyle biliyorum . Kadın doğum acilinde kaç sefer bende denk geldim erkek doktora 

(52,351 puan) tarafından

inşallah tutar bebegin❤️

+1 oy
(10,393 puan) tarafından

Vala bende utanıyorum erkek hemsireden ama ignemide yapmasına izin veriyorum l.

Benimde bir kız bir erkek kardeşim hemşire 

(52,351 puan) tarafından

nick degistirip durma unutuyorum ☺️

(52,351 puan) tarafından

mesajlardan buldum tamam ☺️

(10,393 puan) tarafından

Ama bir kere tek değiştirdim 😁

(52,351 puan) tarafından

kiz.corba oldu herkes ☺️

(10,393 puan) tarafından

Aynen ya bende çoğu kişiyi bulamiyirum

+1 oy
(3,313 puan) tarafından

Ayırt etmem.....

+1 oy
(4,736 puan) tarafından

Sağlik bu canım günahı olmaz ki. 

+1 oy
(7,869 puan) tarafından

Kadin hastalıklarında önce kadına muayene şartı var eğer kadın bulmak mümkün değilse bu şekilde caiz erkeğe muayene olmak . Sirf erkek doktor seçenler var doğum için o caiz değil mesela kadın secebilirken erkeğe gidemezsin . Oldu ki kadın yok maddi gücün yetersiz devlete mecbursun o zaman en son erkeğe gidebilirsin diye biliyorum. 

+1 oy
(137,554 puan) tarafından

lutfisim senin bildim temizlige gelcek biri varmi iyi guvenilir temiz yapan titiz biri

(3,073 puan) tarafından

Aşkım bı ara eşimin teyzesi gidiyordu şimdi fabrikada çalışıyor gider mi bilmiyorum sana mı 

yooo damlosa

(2,161 puan) tarafından

Benim icin canım  nerde oturuyor esinin teyzesi 

(3,073 puan) tarafından

Opera da oturuyo o ne zamana lazım ben bı sorayım 

(3,073 puan) tarafından

O gelmezse başka bı tanıdığı vardır belki

(2,161 puan) tarafından

Canim sen bi konus musaitligi ne zaman bide hani arada çağırsak gelir mi yinede fiyat sorabilir misin ev 3+1 2 banyo cam balkon falanda var

Teyzenin yaşı kaç acaba

(3,073 puan) tarafından

Aradım şimdi ben gitmiyorum artık bı pazarım var bana zor yetiyo dedi başka tanıdığın var mı dedim yok öyle bildiğim biri dedi 

(3,073 puan) tarafından

Armut uygulamasından bı bak istersen en azından fiyat alırsın 

(2,161 puan) tarafından

Ayy:(( sagol yinede canim benim

Sirket var mı bildigin temiz yapan

(2,161 puan) tarafından

netten ev tasinirken bulduk bayada para verdik ve biz baska sehirdeydik temizligi goremedik les gibi birakmislardi eskisehirde temizlik sirketleri tuhaf sekilde roman çoğu eve gelenlerde romanlarmis

(2,161 puan) tarafından

Apartman temizliginede netten bulduk geldiki onlarda roman o yuzden guvenemiyorum ki temizde yapmiyolar asla

(3,073 puan) tarafından

İnan hiç bilmiyorum guvenipte şirketlerle iş yapilmiyo burda dediğin gibi 

(2,161 puan) tarafından

Kızlar cadı nın evinin tatlılarını denediniz mi hiç geçerken gördüm geçen gün

(3,073 puan) tarafından

Çok güzel. Tatlıyla aran çok yoksa ağır gelebilir . Daha hafif bı yer ariyosan veganin altında Alaçatı muhallebicisi orası da çok güzel özellikle tiramisu cup muhtesem 

(2,161 puan) tarafından

Ben cikolata aşığı bir insanımmm

Müjgan tatlısını çok övüyorlar  ama bilmiyorum 

(3,073 puan) tarafından

O zaman tam sana göre Boston da var bı tane tatlı borcam icinde getiriyolar oda çok ağır 

Benim kocamda tatlı manyağı 

(2,161 puan) tarafından

:))))         

uuuufff efso ora bee

(2,161 puan) tarafından

Evet geçen gün gördüm daha goril burger iyi dediler gittik orada güzeldi hemen yanindaydi cadınin evi

(2,161 puan) tarafından

Park aspava kahvaltisida on numaraydı geçen haafta gittik

(3,073 puan) tarafından

Hangisine gittiniz Batıkent tarafındakine mi ? Ne zamandır bende gitmek istiyorum oraya bı nasip olmadı 

yaza 3umuz gidelimmj😍😍😍😍😍

(2,161 puan) tarafından

Evet batikentteki

Olurrr giderizz insallah yazın temmuzda mı gelirsin

(3,073 puan) tarafından

Gideliim tabi Tepebaşı na Boston açtılar sevdos gördün mü hiç dekorasyon muhteşem 

(2,161 puan) tarafından

Bende tepebasindayım camlıcadayim 

benim dusunce 20 haziranda gidip 2 eylulde donmek ama bakalim bilet fiyatlari cok ucuk 🙃 esim arabayla gidelim diyo onun izni 4 hafta oda bana yetmiyo bilmiyom netlesmedu daha

istanbula gore nasi eskisehir alistinmi istanbulu ozluyonmu

(3,073 puan) tarafından

Bende Ertuğrulgazideyim senin mahallenin altında 

(2,161 puan) tarafından

Ayyy ne özlemesi ben istanbulu sevmiyodum zaten bura bana iyi oldu sende ben gibi bi geldin mi 2 3 ay kaliyosun😀

(2,161 puan) tarafından

Buraya geleli hastane islerim bitmediginden merkeze bile daha adam akıllı gitmedim 

Guzel bi dönerci  bulamadimmmmm eskisehirdeee o yonden iyiydi istanbul

(2,161 puan) tarafından

Senin kaç çocuğun var lütfiye yaş kaç 

(3,073 puan) tarafından

Döneri en guzelini Taşbaşında
tantuni yi Taşbaşında Doğanay miydi neydi orda yersin 

Döner yönünden zayıfız ama kabul ediyorum

(2,161 puan) tarafından

Ben döner hastasıyım yaaa:(

ben gidince donmek istemiyom araba olursa mecbur donmek zorundayim tek soforle o kadar yol olmuyo esim gidemez tek basina uzun yol cift sofor lazim benimki ucak fobisi yukledi kendine binemem diyo 🙃🙃🙃🙃 karmasık bi durum icindeyiz 

(3,073 puan) tarafından

Benim 4 yaşında bı oğlum var ikincide karnımda daha 

(2,161 puan) tarafından

Arabayla gel git sevda yeter 1 ay yapacak bisey yok 

doner icin belcikaya gelin kizlar ben tr doner yemiyom donas seviyom ama burdaki doneri yiyen tr doner yemez acayip baska yapiyolar burda

(2,161 puan) tarafından

Hayırlısıyla sağlıklisiyla kucağına al insallah ne zaman dogum

(2,161 puan) tarafından

Gelelim sevdaaa:)))

o 1 ayin 10 gunu denizde gececek 10 gunu istanbul izmir vs gexecez eee kalan 10 gun bana asla yetmezki☹️🥹

(3,073 puan) tarafından

Eylülun ortasında inşallah 

@BabyBoyum aşkım ben adam akıllı İskender bulamıyorum burda bı Bursa'da yedim o oldu canım çok çekiyor ama burdakiler tatmin etmiyo beni 

(2,161 puan) tarafından

Park aspava ve seydioglunu denedik meshur dediler ayyy yok hele o seydioglu ayyy ne kötüydü oyle yiyemedim 

(3,073 puan) tarafından

Yok bee bende sevmiyorum orayı 

(2,161 puan) tarafından

Çok kötüydü seydioglu  o et sanki beyin eti gibiydi bir kokuyordu

Aspavanin dönerde cok parcali yagliydi

(3,073 puan) tarafından

Acıktım kafenin etleri de çok güzel oluyo ben çok beğeniyorum 

(2,161 puan) tarafından

Orayı bilmiyorum hiç tavsiye üzerine gidiyorum bakarım onada insallah

gagaya gittinmi

(2,161 puan) tarafından

Ayten usta yeri guzel ama fiyatları cok ucuk geldi piyasaya göre denediniz mi

(2,161 puan) tarafından

Gagaya gitmedim ickili mekan demi orasi 

biz alkol kullanmiyoz ama orda icen vardi sanki tam hatirlamiyom ama

(3,073 puan) tarafından

Ayten usta da abartildigi kadar güzel ve fiyatına değer bı yer değil . Yazın kişi başı bı kahvaltıya 600 lira verdik tamam herşey sınırsız ama yine de çok o para yiyemiyosun zaten bişey 

benim fav mekan ayten usta son 2 yildir uctu fiyatlari en son gittimde kisi basi 20 eurodu

(3,073 puan) tarafından

Gaga alkollü yer orası da güzel porsiyonları küçük ve herkesin dediği gibi pahalı değil 

(2,161 puan) tarafından

Kiz simdi 850 olmus kisi basi kahvalti

Gecen aspavada 450 verdik kisi bası sicaklarda baya vardı

450 falan olsa denerdim ayten ustayı

(2,161 puan) tarafından

Alkollu diye gitmek istemedik 

(3,073 puan) tarafından

Gaga da karnını doyurmak için çok soyluyosun o yüzden çok pahalı oluyor hesap 🤣

(3,073 puan) tarafından

Alkol satılmasını sıkıntı etmiyosan o kadar hareketli bı mekan değil rahat rahat oturabilirsin

(2,161 puan) tarafından

850 cok kiz eskisehir icin sevda kisi bası kahvaltıya 

o kopru falan ben manzara icin gidiyom gagaya foto cekmeye🤣🤣🤣

birsene gidiyonmu lutfis orada guzel bak yemekleri iyi

(3,073 puan) tarafından

Yav git kanlikavakta çek fotonu saf 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(3,073 puan) tarafından

Biz birsenle küsüz kanka gitmiyoz 🤣🤣🤣 akrabamizmis oranın sahibi babamla kavgalilarmis yasak koydu babam hiç gitmedim daha

anaaaaaaa 🤣🤣

(2,161 puan) tarafından

Bedri usta nasil acıbademin oralarda dukkani orayida denemek istiyoruz masterchef falanda cikiyo ya o adam

(3,073 puan) tarafından

Hiç denemedim et istiyosa et evim i tavsiye ederim 

gitmedim ben bedri ustaya

(2,161 puan) tarafından

Tamam canim sağol 

Bide sanayide onunden gectikcr görüyorum kocabey kebap falan diye  orasi nasıldır acaba biliyo musunuz

sanayide rodop kofteci super haa inegol koftesi 10 numara

(2,161 puan) tarafından

Gormedim onu 

tabi gormezsin sen tepebasindaki sanayiyi dedin dimj  ben yenidogan odunpazarindaki sanayiyi dedim  karisiklik oldu rodopda inegol koftesi var klasik kofteci ama kofteleri cok guzel

(2,161 puan) tarafından

Evet brn merkeze pek gitmiyorum 

(3,073 puan) tarafından

Yok bilmiyorum ben sanayidekini

+1 oy
(10,507 puan) tarafından

Valla ben bazen özellikle erkek doktora randevu alıyorum kadınlar biraz daha suratsız ve ters oluyo cins cins cevaplar veriyo. Hemşire de kadın erkek fark etmez ben o acıyla onu hiç düşündim düşünmem 

0 oy

benim ixin cinsiyet ve irk farketmiyo 🙃

(1,025 puan) tarafından

Her türlü bam bamm😄

0 oy
(1,445 puan) tarafından

Kapalı değilim yani ister istemez insan çekiniyor ama mecbur kaldım mı yaptırıyorum muayene de oluyorum ki en son kürtaj olduğumda doktorum erkekti bebeğimin kalbi durmuştu özele de gittim o da erkek doktor alttan da bakmak istedi eee adama ne diyeyim orda 

Kürtaja girdim doktorla beraber 4 erkek vardı içeride 2 de bayan vardı sağlık bu mecbur yani 

(7,869 puan) tarafından

Özelde tercih hakkın yok muydu canım 

(1,445 puan) tarafından

Özelde tek doktor vardı canım kadın doğumcu olarak 

(2,642 puan) tarafından

Benimde kurtajda hepsi kadındı tabi doktoru görmediğim için kadındır dedim bi kürtaj odasına gittim erkek doktor ama hemşireler fln hepsi kadındı:D lekelenmem var diye acile kaç kez gittim hep şansıma erkek vardı mecbur muayene oldum 

0 oy
(16,014 puan) tarafından

Tercih hakkım varsa erkek olanı istemem. Mesela bende doğum yapinca odada kontrollere erkek hemşire geliyordu. Doktora söyledik rahat edemiyorum diye başka hemşire gönderdiler. Kapalı olduğum için hemşire gelecek mi diye tetikte beklemek istemedim. 

0 oy
(1,157 puan) tarafından

Doktorda aramam ama hemsirede ararım ya

0 oy
(2,642 puan) tarafından

Yani kadın varsa ona öncelik tanırım eğer ki müsait değil yapamıyorsa mecbur erkek seçiyorum 

0 oy
(1,711 puan) tarafından

Sağlık söz konusu olduğunda erkek doktor veya hemşire sorun olmuyor diye biliyorum 

0 oy
(14,820 puan) tarafından

3 hafta önce bizde aynı hasta olduk acil dr iğne verdi Erkek hemşir var utana sıkıla övenle yaptırdım 

2 çocuk evde iğne yaptırmasam hastalıktan kurtulmayacaktm 

0 oy
(9,053 puan) tarafından

Erkek doktolar bir tık daha iyi oluyo kadın doktorlar bazen gatar oluyo ya

0 oy
(2,116 puan) tarafından

Dinen uygun olan kadın hemşireyi doktoru bulmak ama bulamıyorsun yoksa acil bir durumsa yapacak bir şey yok 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,446 göst.
0 oy
4 cevap 599 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 379 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde LMihrace (7,869 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 912 göst.

414,012 soru