+3 oy
487 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (156 puan) tarafından

Hadi biraz sohbet edelim

Ben esmer birini hayal ederdim sarışınla evlendim😂

23 Cevaplar

+3 oy
(52,135 puan) tarafından

gönlü uyuyor çok şükür tipi de bana gore guzel ☺️ hayalimyoktu soyle boyle olsun diye koca bulduk evlendik hesabi gibi oldu☺️

(156 puan) tarafından

Bende aynı senin gibiyim niye bilmiyorum ama esmer çok isterdim😂😂😂

(52,135 puan) tarafından
+1

annem esmer olsun titiz olsun diye dua etmis kadin kendine bildigin beddua etmis babamla hep kavga ediyorlar☺️

-Reklam-
+3 oy
(3,200 puan) tarafından

Yarım hayalim diyeyim,uzun boylu,esmer kadın ruhundan analyan birini hayal etmiştim, ama sadece uzun boylu esmeri tuturabildim, öküzün teki çıktı 😂

(156 puan) tarafından

Hayalin tam anlamıyla gerçek olacakmışşş direkten dönmüş 😁

(10,858 puan) tarafından

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀🤣🤣🤣🤣🤣

(761 puan) tarafından

1 puanla kaybetmiş 😀😃

(1,878 puan) tarafından

😂😂😂😂😂😂

+1 oy
(4,761 puan) tarafından

Yorumsuz 😁😁😁😁😁🫣🫣🌺🌺🌺🌺

(156 puan) tarafından

Ama yorumlamalısın 😂😂merak ederim

(4,761 puan) tarafından

Bacı benim hayalimin tam tersi oldu o yüzden ya 

Asla kel olamayacak dedim eşim kel 

Asla boyu benden kısa veya aynı olmayacak dedim benden 2 santim kısa 

Evi arabası olacak düzgün işi olacak dedim babam inşaat işi yapıyor asla bu işi yapan biri olmaz dedim eşim inşaatta çalışıyor 

AMA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN ASLA BENİ PİSMAN ETMEDİ İYİKİ EŞİM İNSAN SEVİNCE HİÇ BİR ŞEYİ GÖZÜ GÖRMÜYOR 

(156 puan) tarafından

Son cümlen yeter çok şükür canımm 

Allahım saadetinizi daim etsinn 🤩

+1 oy
(7,331 puan) tarafından

Kara goz uzun korpik esmer es hayalimdi. Cok şükür hayalimin erkegi ile beraberim♥️

(156 puan) tarafından

Ne güzel gönlünden geçen ömrüne nasip olmuş 

Çookkk mutlu olun inşallah❤❤❤

0 oy
(2,604 puan) tarafından

Benim hayalimdeki kişi tam olarak eşim sadece kaslı istemiyordum kaslı çıktı ama komple huy olsun tip olsun direk eşim

(156 puan) tarafından

Kız göbeklii olsa daha mı iyi yoksa sende göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer diyenlerden misin 😂😂

(2,604 puan) tarafından

Ayy hayır ben göbekli seviyorum gene şükür göbek yaptırdım sksjs ama göbek arttıkça kaslarda artıyor sjsj

0 oy
(5,680 puan) tarafından

Ben esmer uzun boylu  gamzeli biriyle evlenmek istemiştim esmer ve gamzesi tuttu boyu o kadar uzun değil 

(156 puan) tarafından

Olsun aman çok uzunuda napacan aha bende var noktayla ünlem gibiyiz 😂😂😂

Ben 1.50 eşim 1.85 nasıl göründüğümüzü sen düşün

(5,680 puan) tarafından

Allah seni ne etmeye  ya

0 oy
(2,829 puan) tarafından

Hep dalga geçerdim ne zaman evleneceksin diyenlerle. Esmer 1.80 yeşil gözlüsünü buluyum hemen evlenicem diye ve eşim 3 özelliği de taşıyor. Kendim çok dominantım, pısırık biriyle olamazdım eşimde fazla sert hatta 😅

(156 puan) tarafından

Anlaşabiliyorsanız ne güzell😂

(2,829 puan) tarafından

Kavga dövüş anlaşıyoruz. Ne kadar kavga etsekte asla vazgeçmeyiz birbirimizden

0 oy
(2,875 puan) tarafından

Ne bileyim ben ondan başkasını hayal etmedim ki 

(156 puan) tarafından

Yaaa çok romantiksin bu nasıl aşkkk❤❤

Maşşallahhh en kocamanındannn 😍

(2,875 puan) tarafından

Romantik günümdeyim bı daha kolay kolay bulamazsınız böyle 🤣

0 oy
(5,780 puan) tarafından

Sarışın ve renkli gözlü erkeklerden nefret ederdim annemde hep inşallah eşin öyle olur derdi 😂😂

Sonuç eşim sarışın ve renkli gözlü değil tabiki 🤗hayalimdeki gibi de değil ama olsun sarışın değil ya 😂

(156 puan) tarafından

Bende sarışın ve yeşil gözlüyleee asla olmaz dedim ben kısayım boyu 1 70 in üzeri olmasın dedim

Eşim sarışın yeşil gözlüüü 1.85 boyundaaa artık sen düşünn😄😂

(5,780 puan) tarafından

Ayyyy korktuğun başına gelmiş 😂

0 oy
(4,389 puan) tarafından

Böyle ağzımın içine bakacak. Her dediğimi emir telakki edecek, karım da karım  onsuz asla diyecek, harika bir baba olacak, asla ve kata kimseye laf dedirtmeyecek,el üstünde tutacak naif olacak ,sorumluluk sahibi ....vb...:D etrafta aslan olacak sadık ,ciddi, otoriter... ama evde tam tersi :D...

Elhamdülillah eşim çoğunlukla dediğim gibidir ama gel gelelimki birazcık konuşmayı fazla seviyor . O huyundan hoşlanmıyorum. Hele başkalarının  yanında biraz da şımrdıysa anlatır da anlatır konulur da konuşur. Ben istiyorumki bana özel olsun hoş sohbeti de muhabbeti de... hani vardır ya sadece eşiyle çocuklaşıp şımaran erkekler. Dışarıdan bakarsın duvarları çoktur. .. anam kopuk kopuk anlattım ama anladın canım sen... :D

(156 puan) tarafından

Kız maşallahhhh daha neee benimkide hiç konuşmaz 😂

Kavgadan gelmiş gibi oturur toplum içindee kıymetini bil susss şikayetlenmeee😂onu bulamayanlarda adı lazım değil (Ben) 😂

(4,389 puan) tarafından

:D:D her şşeyin fazlası zarar anacım.

Kız anam ne bilem yaaa mesela Bi bal kabağı doğruor elini kesiyor ertesi gün herkese anlatıyor iş yerinde. Ya da ne bilem bazen samimi konuşuyor gibi geliyor bana. Sevmiyom  ben öyle. 

0 oy
(10,858 puan) tarafından

Dış görünüş olarak yine eşimde hayalimdeki ama karakter olarak biraz farklılıklar isterdim doğrusu 

Bu kadar sakin olmasaydı 

Biraz konuşkan olsaydı 

Altını hiç sevmiyo keşke altın sevdeydi 

(156 puan) tarafından

Aynıyız valla benimkide ağzından cımbızla laf alırım

Ortamda sadece dinler arada cevap verir altın ben istersem alır bende nefret ederim altından o yüzden yok

(10,858 puan) tarafından

Valla yontmaya çalışıyorum 14 senedir gram yontamadım kocamı

0 oy
(48 puan) tarafından

Yaa hepsini tuturdum da bir  romantik ligini tuturamadim öküz çıktı benden iki yaş büyük olsun dedi. Öyle oldu deve gibi uzun olmasın dedim şükür öyle  birazcık sert olsun dedim öyle ama romantik olsun dedim tamam kıyamaz ama romantik değil öküz 

(156 puan) tarafından

Özel günlerinizi boş geçmiyorsa çokta şappmaaa kız😂😂

(48 puan) tarafından

İşte sorun da tam orda 🥺

(156 puan) tarafından

Umarım herşey gönlünce olur🙏

0 oy
(18,937 puan) tarafından

Sarışınım sarışın ela gözlü biriyle evleneceğim zannediyordum kara Kaş Kara göz biri ile evlendim haliyle çocuğumda hiç hayalimdeki gibi olmadı tek tutturduğum gamze bende vardı eşimde de var oğlumda da oldu memnunum çok şükür. İyi ki de sarışınla olmamış 

(156 puan) tarafından

Rabbim bozmasın inşallah hep mutlu olun❤

(18,937 puan) tarafından

Amin canım inşallah Rabbim hepimizin hanesine huzur mutluluk versin 

0 oy
(1,156 puan) tarafından

ben esmer beklerdim istwdiğimden değilde 

Rabbim murat bozdan daha çok benzeyrn koca vermiş bana daha yakışıklı 

(156 puan) tarafından

Ne güzell canımmm hep mutlu olun inşallah🤩

(1,156 puan) tarafından

aminn

0 oy
(761 puan) tarafından

Buğday tenli kirli sakallı hafif göbekli boyu önemsiz 😀 devede de boy var ama kin tutuyor 😀 oyuzden . 

Yani bu fiziksel görünüş biyana benim için önemli olan vicdanı, merhameti ve sadakati  olmalıydı . Zor günde asla topuk yapmamaliydi.  Mücadele etmek konusunda geri vitesi olmayan bir hayat arkadaşı istedim. Ben fiziksel görünüşü istediği kadar mükemmel olsun yüreği bes para etmezse asla kalamam . Malı mülkü onun olsun. Romantik de olsun azcık vıcık vıcık istemem kılıbık hiç sevmem söz geçiren ortamda belli olan biri istedim 😀

Sonuç 😀😃 fiziksel görüntü ful karakteristik özellikleri ful artı ful ama romantizm mi o nasıl bisey . Öküzzz ❤️

Allah başımdan eksik etmesin öküz seviyorum demekii ❤️🧡 

(156 puan) tarafından

Öküz sevmekk içinde varmışş kız 😂

Eşinle evlenince belirti vermiş😁

Aman hep mutlu olun canımm ağzınızın tadı bozulmasın

(761 puan) tarafından

Amin bitsnem cümlemizin inşallah ❤️. Her kadın ne olursa olsun huzuru hakkediyor özellikle anneler  ❤️

0 oy
(6,003 puan) tarafından

Hayaldi elhamdülillah gerçek oldu 🥹🩷💜✨

(156 puan) tarafından

Yaaa çok tatlısın ❤

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallahh❤

(6,003 puan) tarafından

Sensin o şapşiikkkk..😘😘🫶🏻🩷💜😁 bide amin amin amin ecmain kardeşim benim 🤲🏻❤️

0 oy
(8,959 puan) tarafından

Tam istediğim kişiyle tiple evlendim esmer bişey istiyodum öyle oldu  bazen anlaşamayız ama çok güzel anlaşırız hayat zor eşimi doğru secmişim bugün anladım bunu tartışsazda olsun oda okadar olur 

(156 puan) tarafından

Tabiki öyle tartışmalar ilişkinin tuzu biberi önemli olan tartışmaları tatlıya bağlayabilmek

(8,959 puan) tarafından

Aynen canim

0 oy
(479 puan) tarafından

Valla hayalimde biri yoktu. Yani evlenmeyede niyetli değildim takı eşimi görene kadar. Sadece 3 4 cm benden uzun olmasını istiyorum. Biraz odun ama yinede çok şükür diyorum. Allah ima iyi huylu olsun haramdan uzak dursun, hzurumuz bozulmasjn hiçbir şeyde istemezdim 

(156 puan) tarafından

Olsun ya özel günlerinizi boş geçmiyorsa gerisi çokta önenli değil ha bana göre özel günlerde çok önemli değil de kendi adıma konuşmak istemedim 

Hep mutlu olun inşallah

(479 puan) tarafından

Özel günler bi doğum günü belki kutlarız. Evlilik yıldönümü, sevgililer günü falan kutlamiyoruz. Ama çok çok şükür ne istesem maddi yada manevi  eğer gerçekten alabileceği biseyse alır . 

(479 puan) tarafından

Amin canım sagol

0 oy
(1,305 puan) tarafından

Anlayışli dünya iyisi merhametli bi es hayalimdi esim sbrsz ve bna karşı cok Anlayışsiz

(156 puan) tarafından

Neden anlayışlı olmadığını biliyormusun yada bu durumun seni mutsuz ettiğini hiç konuştunuz mu 

Bazı sorunlar konuşarak da çözülebilir canım

0 oy
(936 puan) tarafından

esmer hayal ederdim sarışın yeşil gözlü oldu😁sanayici istiyodum memur oldu sigara içsin isterdim bu nedense bana erkeği cazibeli gosteriyo adam sigarayı hayatında ağzına sürmemiş ailece sigara içen yok abileri falan sanayicide bizim ailede herkes sanayici diye 😁😁babadan gelme 

(156 puan) tarafından

Aslında dışardan bakan biri olarak düşüncemi söylemem gerekirse gayet şanslısın😂😂😂

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 716 göst.
0 oy
26 cevap 652 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 2323 (2,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 125 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde 341166 (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 377 göst.
18 Eylül 2022 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,220 puan) tarafından soruldu