+2 oy
56 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (185 puan) tarafından

image

Bu overlok makınasndan anlayanız var mı varsa özeline yazıp hakında sormak istediklerim var yardımcı olursanız sevinirim. 

2 Cevaplar

0 oy
(4,434 puan) tarafından

Anam bu ne kızzzz...

Kamyonlarla bağırarak gezdikleri ayağımıza gelen ovarlokcunun makinesi bu minnakmıymış?:O

(185 puan) tarafından

Mini overlok hem uygun hemde evde yer kaplamasın arada bi ufak tefek overlok yaparım diye aldım yanlız tansiyonu ayarlarından sorun yaşıyorum anlayan cıksaydı bi kac sorum olacaktı 

-Reklam-
0 oy
(10,884 puan) tarafından

Bende çok almak istiyorum  ovarlok malinası ama çok palalılar ve eşim izin vermiyo hiç dikiş bilgim yok dikiş makinesi aldım ama inşaallah ilerde öğrenirim dikiş dikmeyi 

(185 puan) tarafından

Dikişim iyi bide overlok ta kendimi geliştireyim dedim bütceme uygun bid kullanışli olur mu olmazmış sürekli kullanabilecek miyim diye bu minisini yeni aldım ama Bi desteğe ihtiyacım var inşallah anlayan birisi yazar. 

(10,884 puan) tarafından

İyi yapmışsın kız valla ne bilsek kardır kafasındayım ben a101 re geliyo alıcam diyorum seçim izin vermiyo

(185 puan) tarafından

Valla bnada kalsa kullanışlı sağlam alacaktım demen gibi onlardan para cıkınca insan Bi tereddüte düşüyor. Bu seferde boşuna para verip evde durdurmaktansa ufak iş gören yer kaplamayan ve el becerisini geliştiren Bi şey olsun dedim. Bunu buldum. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
10 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Berfo ana (953 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 782 göst.
26 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 241 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde curious (1,124 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,695 soru

23,624,603 cevap

306,981 kullanıcı

...