Selam kızlar. Bugün akşam üzeri talihsiz bir olay yaşadım. Yeğenimin attığı nerf mermisi yakın mesafeden göz bebeğime vurdu. (Attığını tutturuyor kereta) şuan yüzde95 görme kaybım var. İlk muayenede herhangi bir yırtılma falan göremediler şükür. Sadece kornea arkası kanama tespit edildi. Yarın tomografi falan çekilecek. (Malesef gözüme gelince çok canım yandığı için baya bi bağırdım. Ki canım asla tatlı değildir. Kızım da oradaydı korktu. Hastaneye gittiğimizde de çığlık kıyamet yıkmış ortalığı geri dönmek zorunda kaldım o yüzden tomografiyi yarına bıraktır. Açıkçası doktor da hemen yapalım demedi o yüzden çok da endişe etmedim.) Yani sadece gelecek olursak. Muhtemelen görüşüm açılacak tekrar ama sizden hiç böyle birşey başına gelen oldu mu? Görüşünüz ne zaman açıldı.
Annem e inek tepti cnm 37 saat görme kaybı yaşadı perde indi sonra bulanık görme oldu
Göz tamamen açılmadı yani anladım canım geçmiş olsun çok
Yok cnm şuan kararma gözlük varya devamlı ondan takıyor güneşe çıkamaz asla şıpır şıpır akar sürekli damla kullanıyor az tansiyonu çıksa kan oturur gözüne
Aaaa çok geçmiş olsun canım konuyla ilgili hiç bilgim yok inşallah en kısa sürede atlatırsın cok üzüldüm valla ahh bu çocuklar
Çok sağol kuzum benim duan yeter. Hergeleler fena ya :D canları sağolsun :))
ayyy allahim cok gecmis olsun giz bebegine kadar nasi tutturdu yas ay okurken icim giciklandi
Ya yavrum o da bana atmayacaktı tesadüfen kapıdan çıktım bana vurdu o kuzum da çok korktu :(
Çok geçmiş olsun canım benim bir süre sonra görüş açılır diye düşünüyorum. İnşallah sıkıntı yoktur
Biz de öyle düşünüyoruz bakalım inşallah :D çok şükür korneada bir sıkıntı yokmuş.
Bende çocukken kız kardeşim ile oyun oynarken birden bire gözüme bir darbe attığı gözümü açtığımda böyle bulanık görüyordum sanki gözümün önünde bişey var gibiydi ve her açtığımda canım yanıyordu eve gittim hemen uyudum sabah bişey kalmamıştı elhamdülillah daha iyiydim
Bide çok çok geçmiş olsun güzelim
Çok sağol canım benim. İnşallah benim de öyle olur:)
Allah'ın izniyle geçer gülüm 💜
Bnm sol gözüm görmüyor yani sadece ışığı görmüyor ama tansiyon kaynaklı benimki darbe falan yediğimi hatrlamiyom inşallah duzelir
Sağol canım benim sana da geçmiş olsun çok
Sağolun teşekkür ederim
Bilgim yok. Rabbim şifanı versin inşAllah
Bilgim yok Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah çok geçmiş olsun 🤲
Gözünüz nasıl oldu?
Çok teşekkürler görüşüm çok ufak bir nokta haricinde tamamen düzeldi. O da bugün yarın geçecekmiş :)
Çok geçmiş olsun Allah korumuş
Çok sağolsun öyle oldu valla :))
Geçmiş olsun
Öncelikle çook geçmiş olsun inşallah tez bir zamanda kazasız belasız düzelir
Ben 8yaşındayken kaza sonucu geçici görme kaybı yaşadım Allah hiç kimseye göstermesin
Çok geçmiş olsun canım
1,488,151 soru
24,326,014 cevap
345,498 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın