+3 oy
209 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (787 puan) tarafından

Selam kızlar. Bugün akşam üzeri talihsiz bir olay yaşadım. Yeğenimin attığı nerf mermisi yakın mesafeden göz bebeğime vurdu. (Attığını tutturuyor kereta) şuan yüzde95 görme kaybım var. İlk muayenede herhangi bir yırtılma falan göremediler şükür. Sadece kornea arkası kanama tespit edildi. Yarın tomografi falan çekilecek. (Malesef gözüme gelince çok canım yandığı için baya bi bağırdım. Ki canım asla tatlı değildir. Kızım da oradaydı korktu. Hastaneye gittiğimizde de çığlık kıyamet yıkmış ortalığı geri dönmek zorunda kaldım o yüzden tomografiyi yarına bıraktır. Açıkçası doktor da hemen yapalım demedi o yüzden çok da endişe etmedim.) Yani sadece gelecek olursak.  Muhtemelen görüşüm açılacak tekrar ama sizden hiç böyle birşey başına gelen oldu mu? Görüşünüz ne zaman açıldı.

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,123 puan) tarafından

Annem e inek tepti cnm 37 saat görme kaybı yaşadı perde indi sonra bulanık görme oldu 

önce (787 puan) tarafından

Göz tamamen açılmadı yani :( anladım canım geçmiş olsun çok

önce (1,123 puan) tarafından

Yok cnm şuan kararma gözlük varya devamlı ondan takıyor güneşe çıkamaz asla şıpır şıpır akar sürekli damla kullanıyor az tansiyonu çıksa kan oturur gözüne 

-Reklam-
0 oy
önce (883 puan) tarafından

Aaaa çok geçmiş olsun canım konuyla ilgili hiç bilgim yok inşallah en kısa sürede atlatırsın cok üzüldüm valla ahh bu çocuklar 

Çok sağol kuzum benim duan yeter. Hergeleler fena ya :D canları sağolsun :))

0 oy
önce (6,231 puan) tarafından

ayyy allahim cok gecmis olsun giz bebegine kadar nasi tutturdu yas ay okurken icim giciklandi

Ya yavrum o da bana atmayacaktı tesadüfen kapıdan çıktım bana vurdu o kuzum da çok korktu :(

0 oy
önce (5,595 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım benim bir süre sonra görüş açılır diye düşünüyorum. İnşallah sıkıntı yoktur

Biz de öyle düşünüyoruz bakalım inşallah  :D çok şükür korneada bir sıkıntı yokmuş. 

0 oy
önce (5,336 puan) tarafından

Bende çocukken kız kardeşim ile oyun oynarken birden bire gözüme bir darbe attığı gözümü açtığımda böyle bulanık görüyordum sanki gözümün önünde bişey var gibiydi ve her açtığımda canım yanıyordu eve gittim hemen uyudum sabah bişey kalmamıştı elhamdülillah daha iyiydim 

Bide çok çok geçmiş olsun güzelim 

Çok sağol canım benim. İnşallah benim de öyle olur:)

önce (5,336 puan) tarafından

Allah'ın izniyle geçer gülüm 💜

0 oy
önce (72 puan) tarafından

Bnm sol gözüm görmüyor yani sadece ışığı görmüyor ama tansiyon kaynaklı benimki darbe falan yediğimi hatrlamiyom inşallah duzelir

Sağol canım benim sana da geçmiş olsun çok

önce (72 puan) tarafından

Sağolun teşekkür ederim 

0 oy
önce (2,340 puan) tarafından

Bilgim yok. Rabbim şifanı versin inşAllah

0 oy
önce (1,793 puan) tarafından

Bilgim yok Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah çok geçmiş olsun 🤲 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 597 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mesutun hatunu (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
15 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 183 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde zeliha 06 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 219 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde zeliha 06 (17 puan) tarafından soruldu

411,396 soru

12,383,772 cevap

43,386 kullanıcı

Kategoriler

...