+1 oy
444 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (164 puan) tarafından

Bebeğim 18 aylık kaynanam artık sütten kes yeter diyor eşim de yok yazıktır çocuğa iki yaşa kadar emzir diyor kaynanm iki üç kezdir soruyor bide hani kesecektin ramazan gelmeden dedi Kendi çocuklarını ise üç dört yıl emzirmis niye böyle diyor sizce kizlar

24 Cevaplar

+7 oy
önce (4,340 puan) tarafından

Anammmm ona halt yemek  düşer. İnadına yanında emzir. Bebeğin hakkıdır 2 yaşa kadar emmek. 

önce (1,120 puan) tarafından

+++++++++

önce (164 puan) tarafından

Canım valla o öyle dedi diye bendede inat oluştu cidden ne yani ne amaçla kesmemi istiyor ki

-Reklam-
+2 oy

Oldu ki bebeğin kendiliğinden bıraktı 2 yaşına kadar sakla emiyor de iyiece delirsin ona ne ki bebeğin içtiği süt şimdide bebeğin sütüne mi gözünü dikti bu insan profesörleri 

Bu bebeğimle benim aramda olan bir bağ de geç bence

Anlamadığım neden deliriyor sevinmesi lazimken yani bizi sevmiyor biliyorum çocuklarıma birşey aldigimdada gözü üstümüzde kıskanıyor mu ki

Gunahini alamam tanımıyorum ama sağlıklı bir dusunce olmadığı kesin ne zararı var ki kendisine. .sen niye 5 sene emzirdin peki diye sorun bakalım ne diyecek

0 oy
önce (4,413 puan) tarafından

Sanane benim sütümden de, emzirmesen neden emzirmeden, emzirsen neden sütten kesmedim bitmek bilmeyen bir kısır döngü var.

Neden kesmemi istiyor onu da hiç anlamadim sevinmesi lazimken inadına emzircem 

önce (4,413 puan) tarafından

Aman canım onu düşünüp kafanı yorma canim, bırak konuşsun sen emzir 

0 oy
önce (18,546 puan) tarafından

Ben öyle bir karar vermedim de. Bunun senin kararın olduğunu görsün niyetin yoksa bile yaşına kadar emzireceğim şöyle yapacağım böyle yapacağım de 

Aynen öyle canım niye öyle söylüyor ki yani ne güzel torununu emziriyorum diyip sevinmeliyken 

önce (18,546 puan) tarafından

Herbokolog olduğu için 

0 oy
önce (376 puan) tarafından

Kısaca seni ilgilendirmez buna eşim ve ben karar veririz de bana da kendi annem diyordu kızım hem anne sütü hem mama alıyordu sütün yok zaten mama içiyor bende kalsın emzirmeyi unutur demişti ben de onun annesi benim ben karar veririm ben çocuğumu 2 yaşına kadar emzirecegim demiştim boşver karışmaya hakları yok her halta karışmadan duramiyorlar 

Tekrar söylerse ki söyleyecek onu da söyle hem kendi 3 4 yıl emzirmis hem de sana laf söylüyor acaba emzirmeyi biraktirmak istemesinin bir amacı mi var 

Ay bilmiyorum ki bende ona taktim ben onun evine gittiğimde eşimle yataklarimizi ayrı seriyordu acaba eşim mememi görmesin beni sevmesin etmesin diye mi böyle söylüyor 

Zannetmiyorum ki sonuçta aynı evde yaşıyorsunuz acaba çocuk sütten kesilirse benimle de kalabilir mi diye düşünüyor hani şuan emziriyorsun onda kalsa meme isteyecek ağlayacak benim aklıma da bu geldi 

Öyle de olabilir canim ama beni düşündüğü için söylemediği kesin 

Yok canım seni düşünmüyordur sonuçta çocuk emzirmeyi bıraksan da gece kalkıyor ki kızım 14 aylıkken kendi bıraktı hamile olduğum için sütü tadı değişmiş 25 aylık hâlâ geceleri uyanır ya da sadece karışmak için benim dediğimi yapsın diye söylüyor boşver ona inat emzir sen bebeğini hatta yanında emzir

0 oy
önce (5,323 puan) tarafından

Kız inadına 3 yaşına kadar emzireceğim de çatlasın. Yemin ederim gına geldi şu her şeye burnunu sokan kaynanalardan aynısını da bende var maalesef.

Vallahi bilmiyorum anlamadım ki canım sorsana benim sütümde gözüm mü var diye 😂😂

Ay yok kız uğraşamam hemen kavga eder benle :))))

Allah sabır versin sana aşko kaynana da akıl fikir çok çok amin 😂

+1

Allah razı olsun aşkım teşekkürler:)))

+1

❤️❤️❤️😉

0 oy
önce (105 puan) tarafından

Bir karışmadıkları o kalmıştı tövbe tövbe ona sen ve bebeğin karar verir neden başkası karışsın ki ne zaman kesmek istiyorsan o zaman kesersin sütten kimseyi ilgilendirmez 

Aynen canım bende anlamadım niye karışıyor 

Cevabını vereceksin ki sussun yoksa konuşur dururlar izin verme herşeye fikir sunmasına 

Valla öyle hak ediyorlar gerçekten 

Benimkide herşeye karışmak istiyor şakayla karışık lafımı değidiriyorum susuyor yoksa oo herşeyi onlar bilir sen istediğin gibi emzirmeye bak 

0 oy
önce (1,575 puan) tarafından

Benimki ne diyo peki? Geçen onlara gittik, çocuğu kucağından indirmiyor. Benim de memem şişti sızlıyor çocuğu emzirmem gerekiyor ama çekiniyorum kayınbaba var diye. Neyse aldım kucağından, niye alıyon oturuyodu dedi. Ben de karnını doyurmam gerekiyor dedim. Ben içerde emzirirken peşimden geldi. Ben de dedim memem sızladı acıdı o yüzden almam gerekti dedim. Bana diyo ki, memeni arada sağ. Gidip lavaboya sağacakmışım çocuğumun rızkını. 

önce (1,575 puan) tarafından

Senin konuya kusura bakma canım kesinlikle 2 yaşa kadar emmesi gerekiyor saçmalamasın o kaynana. Ay sinir oldum. 

+1

Niye sagasin ki al bol bol emzir bebek içsin işte içsin yarasın kilo yapsin. Evet emzirmeye devam inadına :)

0 oy
önce (51,908 puan) tarafından

emzirirken ramazanda oruc tutamazsin diye mi baski yapiyor acaba ramazana kadar kes diye diretiyo

Yok canım tutacagimi biliyo bende anlamadım neden böyle diyor kendisi baya emzirmesine rağmen 

0 oy
önce (3,431 puan) tarafından

Kız direk cevabı yapıştırsana ben emzirmek istiyorum sütüm var niye mahrum bırakayım desene bu Süt için uğraşan insanlar var 

Benim bebe 3 yaşında formül mama içiyor canı istiyor yavrumun napalm yani

Bundan sonra bişey dese öyle diycem canim

0 oy
önce (7,775 puan) tarafından

Ben ne zaman istersem o zaman keserim de bitsin . Kaynanam daha dün yorum yaptı ben doğurdum istediğimi yaparım kimseye de laf düşmez dedim artık bana gına getirtti çünkü . Bazen cevap vermeden anlamıyorlar 

0 oy
önce (2,697 puan) tarafından

Sen cevap veremedin mi canım o senin yavrun nasıl cevap veremedin o kadına 🤨 o senin yavrun istediğin şekilde büyütürsün istediğin zamana kadar ezmirirsin. Ben senin yerinde olsam sen niye üç dört sene emzirdim anne çocuk 3 4 sene emzirilmez deseydin. Boşver takılma strese de girme kendini de saçma sapan konulara ezdirme hatta yanında emzir görsün heee yine bişeyler mırıldanıyor ozaman söyle ağzına geleni 

0 oy
önce (71 puan) tarafından

Sütün varsa niye kesesinki dinleme milleti boşver emsjn çocuk eşinde emmesinden yana hem kaynanama ne oluyormuş 

0 oy
önce (489 puan) tarafından

Tövbe yarabbim ya neye karisacaklarina neyi elestireceklerini şaşırmışlar artık heralde 😅 sütun olmasa da ortalık tutuşurdu çocuk mamayla beslendi az emdi annesini falan diye. Valla Allah akıl fikir versin bu insanlara. Canım çocuk senin kimseyi dinleme benimkide 15 aylık sütüm olduğu sürece iki yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum. İstersek 3 yaşına kadar da emziririz kime ne yani 😅 bu arada çocuğun yemek yemesiyle ilgili bı sıkıntı varsa o yüzden de diyebilir sütü kesince daha çok yemek yer diye. Süt güya iştahı kesiyor dusunuluyor ve yemek kadar kilo aldırmıyor diye.

0 oy
önce (364 puan) tarafından

Kur'an-ı Kerim'de bile eğer kesmek isterlerse anne ve baba istişare eder ve kesmeye karar verirler diye geçer

0 oy
önce (9 puan) tarafından

Senin yine iyi, benim kayınpeder sütten kes dedi bana ahahahahahahahah 6 aydan sonra emzirince bir faydası yokmuş anne sütünün fkahfksh

0 oy
önce (787 puan) tarafından

Maşallah senden başka herkesin fikri var :D

0 oy
önce (300 puan) tarafından

Evet bana da böyle diyen insan çok benim oğlum 27 aylık gerçi 😅 ama ben kışın ortasında bıraktırmak istemediğim için devam ediyorum ve emmesi beni rahatsız etmiyor. Her defasında artık bıraktır diyorlar ben de her defasında 20 yaşına gelip de hala annesini emen bi insan olmadığına göre eninde sonunda biz de bırakırız diyorum. Ama bu insanları susturmaz o yüzden sen ciddiye almamayı dene

0 oy
önce (1,235 puan) tarafından

Boşver duymazdan gel söyledikleri bi kulağından girsin diğerinden çıksın onun boyle birseye karışmaya hakkı yok zaten kaynanalık yapmaya çalışıyor sadece 

0 oy
önce (300 puan) tarafından

Bence kes ikinci çocuğu yap demek istemiş yinede kanitlayamam

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 276 göst.
+1 oy
12 cevap 516 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecrin sena (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 584 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,396 soru

12,383,843 cevap

43,389 kullanıcı

Kategoriler

...