+1 oy
582 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından

Kızlar eşimle tartıştık ve 10 gün oldu hala konuşmuyoruz normaldede tartışırız arada eşim hiç bu kadr uzatmazdi konuşurdu laf atardı ve ayrı yatıyoruz çocukların yatağında yatıyor çocuklarda benimle yatıyor niye böyle oldu eşim acaba böyle değildi hic

11 Cevaplar

+2 oy
(29,498 puan) tarafından

Konuşmayı deneyin yani on gün uzun bir süre ciddi bir mesele yoksa uzatmanın anlamı yok yani

-Reklam-
0 oy
(873 puan) tarafından

Tartışma ya bağlı bu tartışma biz her zaman olan bı tartışma mi yoksa farklı miydi

(18 puan) tarafından
+1

Vala neden biliyomusun ben yeni doğum yaptım 3 cü çocuğum bu makarna oğlum istedi ona yaptım anne yarında yap olurmu dedi tam dedim ertesi günü yaptım bı tabakta onun önüne koydum anam bı sinirlendi tabağı bi fırlattı bune iki gün makarnami yiycem dedi ay okdr kalbim kırıldı ki dedim ki demekki ben arada böyle aynı yemeği sana versem sen böylemi yapcan dedim yazıklar olsun Allhtan ilk defa yaptım senin bu yaptığına bak dedim bu nimet nimet sana çarpıcak dedim tartıştık 

(1,503 puan) tarafından

Sonuna kadar haklısın

(873 puan) tarafından

Sen haklısın canım begenmiyorsa kendi yapsın 

(117 puan) tarafından
+1

Ya iki gün üst üste makarna da yiyebilir, evde yemek de olmayabilir sonuçta evde 3 çocuk var. Onlarla ilgilenirken vaktin olmayabilir yemek yapmaya. Bana çok garip geldi belki de başka bir şeye sinirlenmiştir o an patlamıştır 

0 oy
(387 puan) tarafından

Siz bir adım atın konuşun ortak bir karara varın evlilikte çok ciddi bir mevzu değilse küslük bu kadar uzatılmamalı araya soğukluk girer

(18 puan) tarafından

Asla ben atmam çünkü o tartışma yaptı ben değil ama şaşırdığım şey ilk defa böyle uzattı 8 sene evliyim ilk defa ayrı yatıyoruz 

0 oy
(999 puan) tarafından

On gün çok uzun bir süre canım eşini sen tanıyorsun sonuçta konuşmayı denedin mi

(18 puan) tarafından
+1

Asla konuşmam ben ne yapmışım ona

(999 puan) tarafından
+1

Sendede benim inattan var:D

(18 puan) tarafından
+1

Ama o başlatti ben bişe yapmadimki gerçekten canımda çok sıkılıyor ne yapacağımi bilmiyorum 

0 oy
(778 puan) tarafından

Kalbini kıracak birşeymi söylediniz yada incitecek

(18 puan) tarafından
+1

Yorumlarda yaz dım ben niye Kıraym kalbini o kırdı 

0 oy
(2,801 puan) tarafından

Güzelim ben olayın şöyle yorumladım kendimce eşin sonuç olarak çalışıyor belki stresliydi o an da iki günde makarna görünce bir anda düşünmeden parlamış olabilir yaptığı doğru bişey demiyorum ama eşim yönünden de empati yapınca o da iş stresi ile bir anda çıkışmıştır ama bunun için de 10 gün konuşmayıp yatak ayırmak bana çok abartı geldi. 

0 oy
(937 puan) tarafından

3 cocklu ökz.erkklerden nefret ediyorum.sacma sapan sebepten 3 çocuğun babası olacak adam cocuk gibi bu şekilde olmamalı ya bu erkeklere ne oluyor.ayril bari iki gün makarna yedirdi diye.tovbe estagfirullah ya.bendeki de bundan beter.konussan anlamaz böyleleri yapsan anllamaz.buyuyememis bunlar.iyi bı ders Ver anlayacagi dilden

(0 puan) tarafından

Merhaba, ayrı yatiyorsunuz peki yaptığınız yemekleri yiyor mu on gündür. Altında vardır başka sebep. Makarna için kusulur mü be. Cocuklarla ilgilenmenizi bile kiskanmis olabilir. üç çocuk var. Haliyle ilgisiz kalmış olabilir ama bunu makarnayi bahane ederek ortaya atıyor. 

0 oy
(368 puan) tarafından

Araya soğukluk girmesin srn konuş o konusmuyosa sen çocukları uyuttugunda git yanına uyu bence evlilik birbirini idare etmektir .makarna falan bahane güzelim başka sorunlarınız yoksa konus boşver eyerki başka sorunlar varsa sıkıntı bu kadar soğukluk onun açısından 

0 oy
(2,085 puan) tarafından

Bizim 3 hafta oldu uzak olduğu için ilkez bizimde uzadı bakalım nereye kadr gitcek

0 oy
(14,752 puan) tarafından

Böyle davranan biri ile 30 gün olsa konuşmam 

Yağtığın yemeği atıp fırlatmak nedir 

0 oy
(316 puan) tarafından

O kadar surmemeli nikah duser canım. Bir de günah yani

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 206 göst.
24 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 761 göst.
6 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde EmreYaren (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 136 göst.
10 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Zeynep Osman (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 374 göst.
19 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu

412,150 soru

12,407,502 cevap

44,679 kullanıcı

Kategoriler

...