0 oy
69 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (319 puan) tarafından

Kızlar üç. Hafta oldu geceleri hâlâ uyanıyor çığlık çığlığa ağliyor meme istemiyor ama uyumuyor da normal mi memeden sonra böyle olması ne zaman düzeliyor normale uyuması lazımmış memeden sonra

2 Cevaplar

0 oy
(20,521 puan) tarafından

Birkaç ay böyle davam edebilir. Benim oğlum sabah 5 6 da kalkmaya başlamıştı. Sonra sonra normal saatlerde uyanmayâ başladı. 

(319 puan) tarafından

Yani benimkinin de hiç kesintisiz uykusı yok yarım saate bir kalkıyor ağlıyor geri dalamıyor şaşırdım kaldım inşallah kısa sürer

(20,521 puan) tarafından

İnşallah. Bı şekilde alışacak 

-Reklam-
0 oy
(949 puan) tarafından

Biberon ver .içine süt pekmez şerbeti meyve suyu hangisini severse

(98 puan) tarafından

Bence vermek iyi değil bu sefer onları içmek için kalkıyor hep büyük oğlumda yaşadım kıyamadım meyve suyı verdim bu sefer gece kalkıp kalkıp meyve suyu istedi dişleri bile çürüdü

(319 puan) tarafından

Başta verme taraftarı değildim ama canıma tak etti verdim almıyor neler denedim bebekken de biberon almamıştı ağzına koymuyo vay veriyoruz bi

(949 puan) tarafından

Çocuktan çocuğa fark eder bunlar ama birinci oğlum emzikle idare etti küçük oğlum başta sık sık uyaniyordu ağlıyordu biberon kabul etmiyordu zamanla meme olmadığını anlayınca biberon istedi bı kaç sefer uyandı şimdi 1. Buçuk ay oldu memeyi bırakalı gece bı sefer biberon ya ister ya istemez sabaha kadar uyur sabah biberon ister muhakkak.

(319 puan) tarafından

Yaa öyle mi bsnde teklif edeyim o zaman yine çünkü bi kere almadı diye bende daha vermedim çocuğa

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 42 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Banugur (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
26 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
1 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 172 göst.
13 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Esenb23 (319 puan) tarafından soruldu

413,242 soru

12,441,905 cevap

46,016 kullanıcı

Kategoriler

...