+1 oy
131 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (12,959 puan) tarafından

Kızlar şu çigit markasının ürünleri güzel kaliteli seneye için düşünebilirsiniz ben stok yaparım hep. Şimdi aldım bunları kreş için çok güzel oluyor. Almak isteyen olursa Hepsiburada da indirim var. 

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(135,803 puan) tarafından

yazlik dimi bunlar fiyatlar iyiymisde cokmu ince 

(12,959 puan) tarafından

Yok kız yazlık değil. Yani baharlık diyim. Biz İstanbul’da kar kış görmediğimiz için ben şardonlu almıyorum zaten. İnce yani kumaşları. Okulda evde iyi oluyo

anaa post seninmiydi bakmamisim melek😁 o zaman hic alma git marka al ye dolarlari hacim❤️❤️

(12,959 puan) tarafından

Kız ben hep alıyorum bunu güzel bi marka tr de. Marka dediğin ne :D GAP falan mı

ye dolarlari yeee 💃💃❤️

(12,959 puan) tarafından

Ay yok 1 sene giyeceği şeye vermiyorum para valla Sevda. Yediği helal giydiği haram politikasını savunuyorum. Bi ayakkabılarını kaliteli alırım ona acımam. Onun yerine ikisinede bireysel emeklilik ödüyorum

harika yaa o daha onemli

(12,959 puan) tarafından

Kız aylık 20.000 E yakın ona ödüyorum zaten yeter onlara :D

oooo bayagi oduyomusun loo

(12,959 puan) tarafından

Aynen aylık masrafımız çok fazla ya. Gelen gidiyo yani bide düzenli maaş yok ya. E mesela 4 5 ay çalışıyor ama gelincede 5 6. 7 ay kalıyo. Yiyoruz onu yani anca 

baci ben gemide yasamayi cok istiyom boyle korsanlar falan gormek ne bilim hayalim🙃

(12,959 puan) tarafından

Haha korsan görsen kaparsın acaba :D koz yaşanmaz ya o sallantıda falan ben duramam ya kafayı yemelik

dil okuluna basladim sinifimda 1 tane taylandli var az konusuyum dedim kadun yuzume bakmadi taylan hayalimi noktaladim🤣🤣 simdi gemide yasamak hayaliyle hayata devam edicem kiz ben severim yaa saga sola sallana sallana😁

(12,959 puan) tarafından

:D Biz şimdi Yunanistan’a gidecektik ama depremler var bakalım ne olacak. Başka bişey ayarlıycaz sanırım. Yok ya eşim diyoki bi görsen nasıl sallandığını ama tabi gezi gemileri öyle değil onlar sallanmıyo

batmadi surece no problem 😁 ben giderim 

(12,959 puan) tarafından

İnşallah nasip olur Sevda 😁 kız bizim sigortalarda var ödeniyor bide he ne masraflıymışız he 😂 şimdi onu gönderdim muhasebeciye aklıma geldi

bacim harbi cok masraflisiniz🤑

(12,959 puan) tarafından

Çooook 😂 adam anca bize çalışıyor. Senede 4 kere tatil yaptın hala doymuyorsun diyo 😁

hakli eniste kanka

-Reklam-
0 oy
(4,108 puan) tarafından

Sağlıcakla giysinler inşallah bende hep böyle alıyorum . Geçen yengemler şardonlu aldı baya kalın kırmamak için karışmadım hiç giyemiyor ya. Soğuk yere de sayılı gidiliyor yazık oluyor. İki kere giydi birinde kendileri giydirdi birinde de ben foto atmak için giydirdim gönülleri olsun diye🥲

(12,959 puan) tarafından

Aynen şardonlu bende giydiremiyorum ya ev çok sıcak okulda öyle. Onun dısındada arabayla gidip geliyoruz zaten. Bi köye gelince ondada var 2 3 tane onları giydiriyorum

0 oy
(2,068 puan) tarafından

Ben de waikikide şöyle şeyler buldum. Oğlum asla kıyafet sevmiyor evde kışın bile Tarzan gibi bezle geziyor bir şey giydirince ağlıyor. İnce takim alacağım bakalım belki giyer

image

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
2 cevap 59 göst.
+1 oy
7 cevap 137 göst.
0 oy
5 cevap 150 göst.
12 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gamzeakarsu (1,049 puan) tarafından soruldu

412,274 soru

12,410,856 cevap

44,831 kullanıcı

Kategoriler

...