0 oy
88 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (581 puan) tarafından

Bebegimin alerji testinde gluten alerjisi cikti çölyak hastalığı bu alerji gecici morelim cok bozuldu

5 Cevaplar

+1 oy
(5,291 puan) tarafından

Çölyak değil canım bu alerji çok farklı çölyakta maalesef ömür boyu uygulanan gereken bi diyet var alerjiler bebeklik döneminde geçici olabiliyor. Çölyak geçici olmaz

(581 puan) tarafından

Insallah gecer

-Reklam-
0 oy
(7,058 puan) tarafından

Çölyak hastalığı farklı alerji başka alerjide az da birşeyler yiyebiliyo ama çölyakta asla yiyemiyo arkadaşım alerjisi var tadımlık alıyo herşeyden onun akrabası çölyak en ufak kırıntıdan bile hasta oluyormuş onun tavası tenceresi ayrıymis 

(581 puan) tarafından

Farki ne acaba insallah gecici dir

(7,058 puan) tarafından

Dediğim gibi alerjide az da yiyebiliyorsun tadımlık sadece şişlik yapıyormuş ama çölyakta asla yiyemiyosun ve ağrılı bir süreç oluyormuş çölyaklıların herşeyi ayrı olması lazım hatta bı kitap okuduydum kız çölyaklıydı öğrendiktwn sonra yediği kaşık bile ayrıydı 

(581 puan) tarafından

Ya insallah gecen birseydir cunku zaten diyetteyim balik patates zeytin ekmek yiyordum simdi ekmek bulgur vesairede yasak nasil süt olacak bilmiyorum 

(7,058 puan) tarafından

İnşallah geçer gider canım da pek sanmıyorum maalesef kendini hazırlasan iyi olur glutensiz ekmek un vs var maalesef ki biraz pahalı ama senin işini görür bence arkadaşım glutensiz ekmek alıyo arada un alıyo 

0 oy
(6,029 puan) tarafından

Amcamın gelini ve durumuz de kızı çölyak hastası hiç bişey yemez yemekleri ayrı Cook seçici oluyolar

0 oy
(4,313 puan) tarafından

Belki  onlar da bi süre sonra süt alerjisi olanlar gibi diyenlerini açıyorlardır. Dr ne diyor.

(581 puan) tarafından

Doktora gitmedim sadece test merkezinde test yaptirdim  

Yumirta alerjisi cikmamis yemege korkuyorum ama

0 oy
(20,648 puan) tarafından

Çölyak bizim akrabamizin çocuğunda olmuştu. Bı yaştan sonra geçiyormus demişti. Kaç yaşında geçti bilmiyorum ama 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 175 göst.
13 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbg (1,739 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
18 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,686 soru

23,624,540 cevap

306,980 kullanıcı

...