0 oy
280 göst.
Moda kategorisinde (325 puan) tarafından

Benim yan komşum ev sahibi ben kiraciyim binanın ara koridoruna yani ortak kullanım alanına iki tane tavandan ölçü alıp özel dolap yaptırdı ve kocaman gerçekten kapının önünde yer yok yani biz çıksak esyamizi nasıl cikicak bilmiyorum hiç sormadan gitmiş özel ölçüyle yaptırmış biz hicbirsey koyamiyoruz oda yetmezmiş gibi copunude bizim kapıyla kendi kapınızın arasına koyuyor ayakkabı çıkaracak yerde kalmıyor ins bı ev alirizda gideriz çok yildim ondan yani sadece bence kiracılar sorun değil ev sahiplerine aynı ama çıkınca soylicem asla ama asla hakkım helal değildir ister bilsin ister bilmesin !!! Ben kavgayı gürültüyü seven bı insan değilim kalp kırmayı bilmem onun için susuyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(3,832 puan) tarafından

Hepimiz bu dünyada kiracıyız bi gün ne ev kalacak, ne baska bi araç bunu bilmeyip ben ev sahibiyim istediğimi yaparım diyene yazıklar olsun, sen söylesen de söylemesen de sana alan bırakmadığını biliyo, inşallah gelen kiracı burnundan getirecek biri olur da görür 

(325 puan) tarafından

İnşallah ama çok Allah'a inancı olan bı kadın ama maalesef bu dünyada adeletsiz 

-Reklam-
+1 oy
(3,335 puan) tarafından

İnsanlar cok garip gerçekten benim kapim merdiven yanı diye kapının önüne ayakkabı bile birakmam gelip geçen rahatsiz olmasin diye. Dünya hassas kalpler icin cehennemdir derler ya çokta hassas olmamak lazim aslinda cok düşünüyoruz cok üzülüyoruz 

+1 oy
(934 puan) tarafından

Paranı verip oturduğun sürece ev sahibi sensin o yüzden susmak yerine rahatsızlarını dile getir bende ev sahibiyim ama asla ev benim diye rahat davranmıyorum bişey yapacağımda söylüyorum kendisine beleşe oturmuyor sonuçta parasıyla oturuyor Allah bazı ev sahiplerine vicdan merhamet nasip etsin 

0 oy
(4,156 puan) tarafından

Bu dünyada tartışmakla uğraşmadığın insanla mahşerde hesaplaşmakla mı uğraşacaksın boş ver kendini sıktığına değmez. Seni çok sıkıntıya sokuyorsa stresle yaşamak yerine ev bakabilirsiniz. Rabbim iyilerle karşılaştırsın 

0 oy
(29,519 puan) tarafından

Maalesef anlayış yoksunu insanımız çok var

0 oy
(18,794 puan) tarafından

Şikayet etmek gerekir. Yok mu bir apartam yöneticisi ortak kullanım alanına kimse hiç bir şey yaptıramaz kendi kapı önüne de dahil. 

0 oy
(103 puan) tarafından

Benim ev sahibimde yan dairemde oturuyor bir ara benim kapıma çöp kovasini koyardı yaşlı kadın diye başta sesimi çıkarmadım ama bir süre sonra çöp kokusu evime gelmeye başlayınca bende kadına koymamasini söyledim bide bunun üstüne benimle kavga etti işte ev benim istediğimi yaparım diye hatta evimden çık bile dedi. Bende tavrimi koydum 'beni cikaramazsin parasını veriyorsam şuan bu ev benimdir ve sen kafana göre bişey yapamazsın eğer böyle devam edersen polis çağırıp seni mahkemeye veririm' diye tehdit ettim. Sonra sesini çıkarmadı ve o günden beri de koymadi sonra zamanla aramız düzeldi şuan bir sorun yok. Eğer zamanında sussaydim hep ben rahatsız olacaktım kusura bakmasın ev sahibi diye de istediğini yapamaz bizde insanız Allah'tan korkulari yok sanki ev sahibi diye 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 460 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 794 göst.
15 Haziran 2022 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 509 göst.
+2 oy
20 cevap 816 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,379 soru

12,414,337 cevap

44,960 kullanıcı

Kategoriler