Kızlar bı kızım var adı Esila Eslem Rabbim nasip ederse Bı tane oğlum olacak, 34 haftalık Olacaz 2 güne ve daha isme karar veremedik , hatta hiç isim konusunda konuşmuyoruz eşimle, eşime ne zaman adını ne koysak desem hayırlısıyla doğsun o zaman karar veririz diyor. Asil Aslan Koymayı çok istiyorum ama eşim yok diyor. Varmı böyle Akıllı tatlı erkek bebek isimleri.
Metehan yakışıklı zeki birazda yaramaz ❤️
Kızım yeterince yaramaz:)) Şaka bı yana Metehan Alparslan gibi isimleri çok seviyorum eşim zor beğeniyor
Asil aslan bencede güzel değil
Oğlumun ismi Musab fikir olur belki
Sıkıcı sıkıcı oturmaya devam 🙄
Bir tek bende öyle sanıyordum 🙄 bu gün çok sıkıcı geçiyor
Hava çok soğuk burda 🥶 kızı bıraktım sağlık ocağına gittik geldik dondum zaten çok çıkmıyoruz dışarı hava da kötü olunca bunalıyorum
Nerde oturuyorsun
Burasıda çok ama çok soğuk hava çok sert camları bile açamadım negatif bir enerji var
Ankaradayız. Bizim bura da öyle çok rüzgar var
Benim oğlum adı çınar severek koydum ben çağan mert yiğit yağız emirhan egemen yada ege kerem eren
Yiğit poyrazda düşünüyorum , Rabbim sizlere bağışlasın inşallah canım çınar isimli çocuklar çok uysal oluyorlar sizin oğlunuzda öylemi
Amin Sağol canım uysal değiliz maalesef çok hareketli meraklı ve uykusuz hiç yerinde durmuyor 😊
Oo o zaman Çınarı eliyoruz😂 Çünkü aynısından kız versiyonu var evde
😊😊😊
Var tabi olmaz mı oğluşumun adı Burak. Tatlı mı tatlı maviş bi oğlan 💙
Bizimde büyük ihtimalle sarışın renkli gözlü olacak kızımda öyle çünkü:)) Rabbim sizlere bağışlasın inşallah canım, Burak ismide güzelmiş
Amin canım benim maşallah ona da
Oğlunu da sağsalim kucağına alırsın inşallah ❤
Amin inşallah canım 🤲🏼 Allah razı olsun 🙏🏼 lütfen bana dua edin ilk doğumum normal olmuştu bunda bebeğim ters ve sezeryan olmaktan çok korkuyorum
Rabbim hayırlı ve kolay doğum nasip etsin sana canım inşallah 🤲
Amin inşallah canım 🤲🏼
Kutay
Tugay
Miran
Robin
Batınhan
Ben değişik isim severim ondan nerde varsa bulur seçerim
Oğlumun ismi kutay
Kutay anlamı ne acaba
Uğurlu ay demek
Çok güzelmiş
Teşekkür ederim😘💕
Ablasıyla çok uyumlu olurmuş koyarsan. Ama baba fenerbahçeli falan heralde ondan istemiyor Aslanı
Göktuğ,
Bulut,
Kemal Ata,
Atlas,
Arsel.
Ben de son zamanlarda böyle isimler duydum yenidoğan. Huylarını bilmiyorum:))
Aynen Köyü fenerbahçeli😂😂Kızım çok yaramaz buna güzel bı isim uysal olan çocukların adını koymayı çok istiyorum
Benim eşim de öyle de ordan aklıma geldi
Ben ilk çocuk yaramazsa sonraki uysal çıkıyor diye düşünüyorum ya da ilki uysalsa sonraki yaramaz. Gerçi erkeklere genel olarak yaramaz diyorlar ama iyi huylu olan da çoktur:))
Kızım çok fena gerçekten sinir krizleri yaşatıyor resmen , doğumum yaklaştıkça huyu suyu değişiyor
Kız niye illa çift mi olması lazım
Tek aslında ne kadar güzel
Tabikide senin kararın
Ama iki isim sanki sırf moda diye konulmaya başladı
Aslında tek isim ne kadar zarif ❤️🫢
Bilmiyorum ki kızımınki iki isim oğlumunda iki isim olsun istiyorum ama tek isimde olur neden olmasın
bencede asil aslan güzel değil haftalarımız aynı kızımın ismini ben koymuştum diye eşimede oğlanı sen koy dedim eşimin ailesi ölen torunlarının ismini koymak istiyomus eşim de koymak isteyenler doğursun koysun dedi 1 hafta önce Muhammet Ayaz olarak karar verdik🤗
Aynn bnde kızımın adını koyduğum İçin bunuda eşim koysun istiyorum ama oda hiçbir karar veremiyor hiçbişey beğenmiyor
Erkek isimler çokta
Benim çocuklarımın ismini yazarım baaaariiiiiii
ÖMER MUSAP
JİYAN
MUHAMMED EMİN
senin kızının ismiyle kafiyeli değiller ama
Eşim kürt oda kürt isimlerini koymak istiyor şervan dedi yok dedim şimdide Zana diyor yine yok diyorum bklm ne olacak . Bn modern bir isim koymak istiyorum
Zana çok güzel Bi isim ama çevrendeki kimsede yoktur yanına Bi isim daha eklersin
Uzerinde çok düşünerek Selim koydum tanıdığım tüm selimler akilli edepli efendi benim oğlum daha 7 aylık ama cok uyumlu elhamdülillah
Maşallah canım Allah bağışlasın, biz daha hiç karar veremedik bilmiyorum napacaz , selim ailede çok var bn değişik olsun istiyorum
Bizim ailede hiç yoktu şansımıza değişik derseniz Pars olabilir ben çok istedim ama nasip olmadı içimde yaradır:)
Bizdede cok kararsızlık var şuan Alperen var bakalım
Sanki hiçbir isim bebeğime yakışmıyormuş gibi😂
Aynen bende öyle düşünüyorum nedense 😂
Aslan ismi aşırı itici geliyor bana Aren Asıl olsa ??
Arende Güzelmiş aslında,
Evet çok hoş Aslan bana kaba geliyor baya sizin fikriniz önemli tabi
O kadar kararsızım ki galiba bebeğim isimsiz doğacak😂😂
60 yaşında adam bile aslan isminde bence Aren aşırı güzel yarinn okula başlıyacak diyecekler sana niye (afedersiniz) h*yvan ismi koymuşlar akran zorbalığı her dönemde var Aren Karan Ahlas bu isimler günümüzede uygun bence düşünün 😊
Ahmet aslanda cok güzel uyumlu bence
Ahmet ailede o kadar çok varki.
Hakiusjniz olmsx o zaman
Bn böyle değişik ailede olmayan ve modern bı isim istiyorum
Asıl aslan çok ağır değil mi ya bence bitanesi olmalı bu benim fikrim up
İkisini çok yakıştırdım aslında
Oğlumun ismi berk
Maşallah adı çok güzelmiş,
Esila Eslem Yanına Çınar Ege yada Adilhan Olabilir
Miran ege dedim eşim yok diyor.
Yok Miran ege güzel değil ya Metehan Olabilir Esatcan olabilir
Bende 34 haftalığım biz Yiğit Aybars koyacağız ❤️
Maşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım, bana kalsa çok güzel modern isimler koyacam da işte kızımın adını bn koydum bunuda eşim koysun istiyorum
412,797 soru
12,428,097 cevap
45,564 kullanıcı