+1 oy
84 göst.
önce Diğer kategorisinde (214 puan) tarafından

Kzlar bebeğimin aciktigini nasıl anlycam bide neyi yanls yapıyorum mama içtikten sonra aşırı şekilde kusuyor  hemde çok kusuyor onun dışında bazen mamayı veriyorum içmiyor  o zaman hemen dökmek mı lazm mamayibide gecede aynı sekilde uyandrayim dimi 3 4 saatte bir  3 aylık olucak

3 Cevaplar

+1 oy
önce (122 puan) tarafından

4 saatte bir beslenmesi gerekir. Mama ona iyi gelmiyor olabilir. Farklı mama markası deneyebilirsiniz.Mamayı ılık ve taze yapınız. Hiçbir şekilde yapılan mamayı bekletip içirmeyin. Bekleyen mama bir saat sonra daha içirilmez. Biberonu her daim temiz olmalı. 

-Reklam-
0 oy
önce (529 puan) tarafından

Yaptığı çiş sayısı 5 bak bez degil çiş sayısı 5 i geçiyorsa doyuyor , mama 120 cc den fazla içemez zaten benim kızım 3 ay10 gunlukken atak dönemine giridigi için sadece emiyordu mamayi reddediyordu,  sarılık sorunu artık geçtiği için zorla vermeye kalkma acıkınca zaten agliyor anlarsın ben mamayi 30 cc 30 cc yapıyordum çünkü ne kadar içeceği belli olmuyordu bazen 120 iciyor bazen 20 cc içiyordu azar azar yap 3 saat detil ben 2 saati geçen mamayi atıyordum,  zaten az az yaptığım için de israf etmedim. Çok fazla verdiğin için kusuyor olabilir , mamahi sevmiyor olabilir değiştirdin mi ?

önce (214 puan) tarafından

Çişi çok sarı ve az yapıyor 

Bezi sık değiş ve say çiş sayısı mama değiştirdinmj

0 oy
önce (5,601 puan) tarafından

Mamayi yediyse icinde kaldıysa dök saklama. Ayni mama kalirsa sogr ve soguduktan sonra ısıtmak içeriğinin bozar 

Mamayi degistirdinmi. Benim en son aldigim mama farkliydi. O mamayi hem yemiyordu hemde su gibi kusuyordu.mamayi degistirdikten sonra normale döndü.

Gece eger kendisi uyanmiyorsa kaldirma . Ama doktorruna soe ilk önce.

Ben 2 aydan kestim gece beslenmesini. Rusyada doktorlar oyle oneriyor.kilosuda 5 aylik ve gayet güzel 

önce (214 puan) tarafından

Çok sağol 

Gece beslenmesi kesmek için 2 ay çok erken değil mi ?

önce (5,601 puan) tarafından

Doktorumuz öyle yapin demisti. Oylede yaptik. Kilosu da önde hatta.  5 aylık.

Gece beslenmesinin bebege hic bir faydasi yok demisti. Ama zararı da yok tabiiki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 69 göst.
0 oy
4 cevap 263 göst.
+1 oy
8 cevap 132 göst.

412,081 soru

12,405,418 cevap

44,579 kullanıcı

Kategoriler

...