0 oy
801 göst.
Diğer kategorisinde (902 puan) tarafından

Bugün doktora gittik herkes doktorun kapısının orda bekliyordu bende bekledim kapısına az daha yakındı odadan çıkınca beni gördü " burda niye bekliyorsunuz az ilerde sandalyelerin olduğu yerde bekleyin çağırıyoruz" dedi .bende gittim orda bekledim sonra çıktı hastaları saydı saydı kimse yok bir daha geldi ben tek orda oturuyorum hocam ben varım dedim beni alın dedim yine bağırdı sen kendini çok kurnaz sanıyorsun dedi gitti velhasıl en son beni aldı eşimde geldi iceri senin bu eşin beni bugün çıldırttı dedi estağfurullah dedim sadece kapıda bekledim dedim güldü bu defada.Kan ver gel öğleden sonra 3 te dedi bende 3ü baya geçiyordu geldim kapıdaki sekretere sonuç için giriş yapmam gerekiyormu dedim (genelde öyle oluyor) yok dedi. doktora söyle adını yazacak çağıracak dedi. bende bekledim bir hasta çıkınca girip söyliyeyim derken beni görünce sen dedi bugün hep böyle yaptın azcık beklemiyorsun ama nasıl bağırıyor  hocam dedim sonuç için gelmiştim sekreter dedi doktora söyle  adını yazsın isim yazmıyorum çağırıyorum dedi hocam dedim geç geldim belki çağırdınız ben duymadım bide benim burda olduğumu bilmeden  nasıl çağırırsınız bilemedim  dedim .Bana söylediği şu" sen neden bu kadar streslisin bu çocuğu istemiyormusun" dedi.hiçbişey demedim çok zoruma gitti ilaçlarımı yazdı asansörle indim tekrar yukarı çıktım tekrar indim tekrar çıktım kızımda elimi tutmuştu anne neden inip çıkıyoruz dedi dengem gitti bian nereye inip çıktığımı bilemedim bilinç kapandı o kadar üzüldümki gözüm dolu ağlamak istiyorum ağlamamak için zor tutuyordum eve geldiğimden beri ağlıyorum🥹

29 Cevaplar

0 oy
(465 puan) tarafından

Hamilelikte çok zor, doktorluk da. Üstüne alınma. Kötü bir ana denk gelmişsin. 

-Reklam-
0 oy
(439 puan) tarafından

Ben olsam hemen şikayet ederdim sicillerine işliyormus kuzenim hemşire o söylemişti.

0 oy
(187 puan) tarafından

Nasıl susabildin bunca hakarete şikayette bulun

0 oy
(1,204 puan) tarafından

Sen sessiz kaldıkca yüklenmiş malesef .bazı insanlar karşısındakinin sınırlarını zorluyor .Evet doktorluk zordur mesakatlidir ama kimse altından kalkamayacagi ise girmeyecek o zaman .bunları bilerek okuyorlar bu bölümü .insanla uğraşmak çalışmak zordur ama bu karşısındakine bağırma ezme hakkı vermez .hiçbir mesleğe vermez .insana insan olduğu için saygıli davranırsin .güler yüzlü olmasa bile ezmek terslemek hakkı yok.bizde öğretmeniz okulda velilere bağırıp çağırmiyoruz ,çocuklara bağırıp ters davranmiyoruz sürekli .doktorlar da işini yapıyor karsliginda maaşını alıyor ama az dir ama çoktur .vatandaşa kendi hayrına hizmet etmiyor sonucta tersleme hakkı yoktur .

Eğer tekrar giderseniz cevabını verin çatır çatır sizin işinizi mecbur yapacak muyane etmez diye korkmayın 

0 oy
(10,305 puan) tarafından

2 kardeşimde sağlıkci biri ebe biri hemşir ama gerçekten bazı sağlık çalışanlarıda merhamet sıfır vicdan sıfır oğlum yoğun bakımdayfi travma geçirdim dünyadan koptum dizlerim tutmadu. Ordan hemşire bana bağırıyor siz anca dogurmayi bilirsiniz gel küvozün kapağını nasıl açacağını öğreteyim diyo bağırıyor anladın mı diye bağıriyo ama kendimde değildim ztn nefes almakta zorlanıyordum sadece evet diyordum. Onu Allah'a havale ediyorum dilerim Rabbimden hakkım onda kalmaz 

(10,305 puan) tarafından

Ya ikboş ebe olan kızkardeşime hep diyorum lütfen doğum esnasında iyi davran kimseye kızma merhamet et diyo abla kaçtır diyorsun ztn bende doğuran çoğu kişi kızına adımı veriyo o kdr beni seviyorlar ki.

Eskiden derdi atanayim bende doğur şimdi seni asla kabul etmem risklisin ablamsin telaş olurum bende diyorum ulan asıl ben sana gelmem beni o şekil görme 😀

(52,228 puan) tarafından

haha iki taraf icinde kötü durum x☺️ benim ebelerim cok iyiydi Allah razi olsun hatta surekli halimi hatrimi soran vardi dogum yaptiran gobek adına kizinin adini vermek istedi zeynep diye dedim bide feyza olsun o halimi hatrimi soranin adi hos gobek adi olayina inanmiyorum ama olsundu☺️

(10,305 puan) tarafından

Bizim burda genelde bagiriyolar çağırıyorlar kız kardeşime doğumda vurmuslardi bacağı el iziydi karni el iziydi. Kızı burda doğurdum oğlanı Elazığ'da 

(52,228 puan) tarafından

o ne la oyle seymi olur devlet mi sikayet etseydi 

(10,305 puan) tarafından

İşte etmedi bende kızdım niye şikayet etmedin diye 

0 oy
(29,537 puan) tarafından

Allah Hidayet versin ya ne anlayışsiz insanlar var

0 oy
(52,228 puan) tarafından

takmış sana senden gorunmusler doktora 

ona gitmek zorunda misin degistir doktoru

0 oy
(1,533 puan) tarafından

Hemen bashekime gidip şikayet ederdim

0 oy
(288 puan) tarafından

Farklı bir doktora gtsene canm 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 403 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
27 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Biriiii (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 964 göst.
10 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu

413,190 soru

12,440,315 cevap

45,961 kullanıcı

Kategoriler

...