0 oy
27 göst.
önce Diğer kategorisinde (159 puan) tarafından

Yukarda👆

1 cevap

0 oy
önce (2,784 puan) tarafından

Benim oğlum da 4 aylık bende erkenden sünnet yaptırmayı düşünüyorum sizin durumunuz nasıl şuan bebeğin acısı felan 

Ayy canım bende kararsız kalıyorum erkenden yaptırsam mı diye 

önce (159 puan) tarafından

Sanırım iyi olucak.Herkesin yaşam şartları düzeni farklı.Mesela benim bi kızım daha var 2.5 yaşında.İlerde onun okula gidip gelmesi ödevi oyunu parkı gezmesi  derken benim için yetişmesi daha zor olurdu.Yaz geldimi mesela bizim evimiz genelde park oluyo.Resmen çadır kuruyoruz parka bahçeye.Bu şekilde yaz gelmeden oyun dönemi gelmeden kızım anasınıfına falan başlamadan en iyisi bu oldu benim için.

Sizin düzeniniz nasılsa en doğru tercih ve zaman sizin istediğiniz zamandır.En iyisini annesi bilir ❤️

Benim 6 yaşında 1.sınıfa giden kızım var hem onun ödevleri hem bebeğimin büyüme atakları derken çok zorlanıyorum bugün bebeğim hiç susmadı mesela bu 4 ay atağamı diyorlar ne sanırım onu yaşıyoruz 😑

önce (159 puan) tarafından

keşke Kızınızın yarı tatilinde yapmış olsaydınız en azından okul yükünüz olmazdı üzerinizde.Kolay gelsin valla annelik çok zor meziyet.Mutlaka bi zamanı vardır kendinizi yetişebilecek hissettiğiniz zaman yaptırın en iyisi olur 👍 

Sağol canım benim ❤️

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 32 göst.
0 oy
8 cevap 171 göst.
+1 oy
2 cevap 66 göst.
0 oy
3 cevap 89 göst.
15 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nnnnnn (259 puan) tarafından soruldu

411,946 soru

12,401,514 cevap

44,444 kullanıcı

Kategoriler

...