+1 oy
379 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (525 puan) tarafından

Kızlar selam. Oğlumun kreşine bir etkinlik gmtğrmem lazım sınıfta yarım saat öğretmen ve öğrencilerle benim götürdüğüm etkinliği yapacağız. Ama aklıma birşey gelmiyor nolur fikir verin ne yapabilirim. Başka annelerden el baskısı yaptıran olmuş yada gözlerini bağlayarak meyve tadımı yapıp bilmeleri istenmiş gibi ama benim aklıma birşey gelmiyor yardım edin 

14 Cevaplar

+1 oy
önce (2,337 puan) tarafından

Burgu makarna ile çiçek etkinliği var düşünersen görsel bulup atayım 😄 çocuklar seviyor yapıştırmalı etkinlikleri 

Senin fikir çok iyi vardır ya genel olarak vardı yani benim çalıştıklarımda 🤗 çünkü bazen çocuklara  kek börek falan yapıyordu mutfaktaki ablamız ☺️ şöyle şekilli kalıplarla kurabiye güzel olur 🤩

önce (525 puan) tarafından

Kurabiye yapan olmuş sanırım öpretmen demişti o yüzden aynısı olur diye onu hiç düşünmedim bile bide bizdekinde fırın yok diye biliyorum dışardan geliyr yemekleri herşeyleri yuvamız istanbula gidiyor oğlum 

Bak şimdi dediğimi atıyorum 

image

Çok tatlı görünüyor yarın öğretmene soracağım bakalım o seçsin o daha iyi tanıyor çocukları

Pekiii canım ☺️

-Reklam-
0 oy
önce (2,791 puan) tarafından

Şuan benimde aklıma gelmedi ama youtubeden araştırabilirsiniz 

Baktım baya da hiç mantıklı bişey bulamadım içüme sinen ne yapsam ya cumaya haber vermem lazım bide öğretmene 

0 oy
önce (1,024 puan) tarafından

Bendende istemistiler hhikaye kitabi goturdum okudum onlara cok guzeldi

Dinlediler mi peki sıkılmadılar mı çünkü en az yarım saat dedi öğretmen 

önce (1,024 puan) tarafından

Ozaman sizin farkli ya ne yaptirsaniz  dusuneym bende

İçecek tatırma pipetle geldi aklıma ama mesela ayran su portakal suyu süt gibi ya sonra diyorum alerjisi olan olur birinden birine bana denk gelir oda :) korkarık öyle şeydende Allah korusun bulamıyorum valla ya

0 oy
önce (2,751 puan) tarafından

Taş boyama 

Yumurta boyama yapabilirsin 

Ben sıram geldiğinde şunu yapcam görsel ekliycem bekle

Bunu yapması zor mu bide 20 çocuk var ya hepsine bi tane mi yapıcan mesela nasıl olcak güzelmiş

Bizde 15 kişi hepsine yapcam zor değil aslında 

Kirtasiyeden bardak boyutunda 15 tane çam ağacı cikattircam bı poşette köpük alcam bardağın içine çam ağacını yapıştırıp köpükleri koyup bardağın ağız kısmına karton yapıştırip sonrada bı delik delip pipet sokcan içine oldu bitti 

Aa güzelmiş bunu tabi bi kısmınıda çocuklarla yapsak zaman açısından da baya el oyalar aslında 

Tabi canım extra  agaclari boş renksiz çıkartıp içlerini boyatabilirsin zaten herseyi onlar yapcak yapistirip kesecek yarım saat olur bile 

Evet doğru yazılanların çoğunu denicem evde galiba yarın :D

0 oy
önce (5,144 puan) tarafından

Komşum yaptı bütün çocuklara balon alıp için nişasta doldurmuslardi sınıfta balonlari sisirmeden bağlamışlar şekil alıyordu balonlar nişasta ile güzel olmuş demişti 

Hmm olabilir aslında ama yarım saat oyalar mı çocukları onu bilemedm aslında ben daha el oyalayıcı bişey istiyorum 

önce (5,144 puan) tarafından

Kişi sayisina bağlı canm arkadaşım bir ders uğraşmıştı 

önce (52,014 puan) tarafından

tek tek doldurup boyayacaklar yüzlerini 

0 oy
önce (313 puan) tarafından

Kukla ile hikaye anlatabilirsiniZ

O bana göre değil ya beceremem ben onu :D

0 oy
önce (4,375 puan) tarafından

İlk dönem bizden iki veli çağırdılar biri kurabiye biri turşu yapmıştı çocuklarla 

Sende renkli boncuk alıp bileklik yada kolye yaptırabilirsin aklıma bu geldi 

İlgilerini çeker en azından 

Mesela bir kırtasiye parmak kuklası yapmak için hayva.n yada meyve sebze resmi bastırıp çıktı alabilirsin çocuk sayısı kadar bunları birlikte kesip sonra konuştura bilirsiniz 

Oda güzelmiş ama balon işini bi deneyim yarın evde o daha çok sindi

Bak bu var yağmur bulutu yağmur damlalarını pipetten yaptılar bulutta yazılan sayı kadar ipe damla geçirdiler 

image

Bu var kağıt bardakların üstüne çeşitli yüz ifadeleri çizip küçük toplarla devirme 

Pinterest te güzel fikirler var bakabilirsin canım 

image

Hee baktım oraya da ben daha böyle şaşırıcakları heves edecekleri değişik bişey istiyorum aslında bakalım 

0 oy
önce (10,837 puan) tarafından

Deney gibi bişey mi 

Biz  köpük deneyi yaptık bu gün

O nasıl yapılıyor yani deneyde olur böylr ilgilerini çeksn de yarım saat oyalasın onları çünkü çok yaramaz çocuklar da var kaçışıyolar hepsinin ilgisini çeker deney yani 

Bi leğene yarım sürahi su koydum 

Feyri bulaşık deterjanı koydum karıştırdım 

Pipetle ucuna ıslak mendil sarıp tutturdum suya batırım pileti ağzıma koyup üfledim baloncuk oldu bütün çocuklarada hazırladım onlarda yaptılar ve çok eğlendik çok güzel geçti 

İçmeye çalışan yalayan filan olmadı dimi benim yapacağım sınıf 4 yaş güvenemiyorum da :D

Hayır önceden uyardım balon şişirip gibi üfliceksiniz dedim Bi sıkıntı yaşamadım yuotube ye bak daha farklılarıda var

Bunuda hem deniyim yarın hemde öğretmene söyliyim o daha iyi tanıo çocukları uygun derse olabilir aslında yazılanların çoğunu yarın denicem evde galiba :D

0 oy
önce (529 puan) tarafından

Yigurt mayalayin cocuklarla

0 oy
önce (14,904 puan) tarafından

Bak liste atmıştı öğretmen bize 

image

Bende bulamadım daha 

Sendedemi aynı durum var

Valla baskı boyama işi içime sinio çocuklar sevio yani ama patates hazırlasam patates baskı nasıl sence 

Bilmiyorum ki ben kalıp alıp alçıyla boyama yaptırmayı veya çiçek ekimini  düşünüyorum 

Küçük saksılar 20 tanesi 150 idi içine ya tohum ya fide şeklinde toprakla birleşimini yaptırmayı düşünüyorum martta benim sıram hala düşünüyorum 😅🤣

Çiçek ekimi güzel aslında ama sonrasında bakarlar mı büyür mü uğraşırlar mı acaba boşa gitmesin bide çim adam büyüttüler daha önce sınıfta kalıpla alçı çıkarınca kaç dakika sürüyor sertleşmesi aynı gün boyanabilecek mi

0 oy

ben kar küresi yaptırmıştım limonata.yaptiran oldu balon icine un koyup yüz cizip surat yaptiran oldu 

keçeden canta parmak kuklasi 

kavanoz kapağından ip boncuk takip tak tak ses yapiyo o 

cerceve 

çim adam 

daha coktu aslinda aklima gelenler

Kız milletin aklına neler neler gelioda benim nie gelmio haha

Qyy şu balona un koymayı yaptı birisi kızım eve getirdi bir gün ağzına alıp patlatmış bütün ev un oldu 😂

evet birinde daha olmustu ☺️ bunlarda hep netten bakip yaptilar biri netten alci aldi magnet parmak boyasiyla boyatti oda çok guzeldi biri bileklik yaptirdi 

çim adam da eglenceli olur bir marangoz bulup talaş alirsin

biri kucuk saksilar ve kum almis tohum ektirdi 

iki suriyeli vardi biri hikaye kitabi dagitti biri küçük sise kolonya ve islak mendil

kar küresi yaptirmasaydim doktor eldiveninden horoz yapiyorlar onu yaptıracaktim

Horoza bakayım netten bi nasıl yapılıyor diye komik olur 

0 oy
önce (764 puan) tarafından

Koyun resmi çıkarttır a4 kâğıda. Yada fon kartona çizersen daha kalın olur. Bide pamuk yapıştırıcı. Önce kestirirsin koyun resmini . Yapıştırıcı Sürüp pamuk yapıştırırlar . Kesme yapıştırma etkinligi olur.

Güzelmiş teşekkür ederim 

0 oy
önce (56 puan) tarafından

Yumurta kartonlarindan Tırtıl yapmıştım ben çocuklar çok eğlendi araştır istersen

0 oy
önce (7,283 puan) tarafından

Minik kekler yapmıştım ben çocuklar süsledi sonra afiyetle yediler çokta eğlenmişlerdi 

Aa güzelmiş evde pişiririm muffin kaplaarında süsleme için krema incik boncuk filan dimi ama işte devlet kreşi yuvamız istanbul ya acaba yapılan şeyi yemelerine izin verirler mi onu bilemedim çok dikkat ediyorlar yiyip içtiklerine 

önce (7,283 puan) tarafından

Evet evde küçük kağıtlara yaptım krema ve şekerleme vs ile süslediler 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 29 göst.
+2 oy
18 cevap 409 göst.
0 oy
0 cevap 27 göst.
0 oy
3 cevap 130 göst.
4 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bustas (580 puan) tarafından soruldu