Kızlar kullanan var mı foto atar mısınız
Canım benim varda ağaç gibi değil canlı daha iyi istersen resim atayım
Benim bu var, eşim getirdi. İki tane de gerçek çiçeğim var, fark anlaşılmıyor diyebilirim
bende bu tarz alicam oglan birazdaha buyusunde kurcalamicak vaziyete gelsin anca oyle
Benimki de toprağını yere döküp küçük süpürgeyle süpürttürüyor 😂
Benim de canlısı var bunun çiçek açmış halı çok güzel bir tanesi çiçekli diğerleri çiçeksiz starliçe
ben canli cocek bakamiyorum ya hep kuruyor sarariyor curuyor beceremedim cicek isini.
Bazı çiçekler zor gerçekten bunun da canlısı zor nemi çok seviyo ama nem demek sulamak değil malesef odada her gün düzenli olarak buhar makinesi çalıştıriyorum vesaire zor
@Casperiye Benim deve tabanım var canlı, bakabildiğim tek çiçek o oldu. Diğerleri şansa yaşıyor valla. @Anneeeeeeeeeeeeeeeee Bunun starliçe olduğunu bilmiyordum bile mesela. Deve tabanı da nemi seviyor dün 7. Yaprağını çıkardı çok sevindim 🥰
Benimde var canim deve tabanı hiç sevmiyorum nedense ya ilgilenmiyorum bile onunla ama yinede solma da olmadı yaprakta cikariyo sürekli hiç ilgi istemeyen bir bitki gerçekten
Kız yok yerini değiştirdim diye aylarca yaprak çıkarmadı benimki. O da nemli ortamı çok seviyor, sen buhar veriyorsun diye o kadar coşmuştur. Yoksa nazlı bir çiçek, bakma
412,266 soru
12,410,381 cevap
44,810 kullanıcı