+1 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından

Kızlar ben şuan bazı nedenlerden dolayı çalışamıyorum kızlarım çok kücük maddi olarak desteğim ailem eşimle ayrıyız ama kızlar oturduğum dairenin aidatı çok fazla 24 kişilik iki bloklu site 1.900 doğal gaz diğer kalanda masraf çıkarmışlar. Güvenlik yok kapılar sürekli acık asansör var bide işte temizlik yazın 2.500 lira aidat ödüyordum canım çıkıyordu ben calısan bir insan değilim herkesin evine iki maaş girmiyor kaldı ki herkes eşimle boşandığımı maddi gücümün yerinde olmadığını biliyor bugünde baktım aidat 5bin lira gelmiş çok canım sıkıldı iki gündür yumurta alacağım diye bekliyorum hani öyle bir maddi durumum yok bende sitenin gurubuna bu mesajı attım sizce kızlar kücük düşürücü mü olmuş

(Lütfen söylediğim kişisel olarak algılanmasın açıkçası çok anladığım bir konu da değil ama gelen aidatlar benim bütçeme göre çok fazla özellikle bu ay çok fazla yüksek gelmiş. benim bunu karşılayacak bir gelirim yok. Yakıt,temizlik masrafları, asansör bu giderler ucu ucuna  karşılayacağım giderler. Diğer masrafları öderken inanın çok fazla zorluk çekiyorum lütfen toplantılar da karar verirken durumum göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum. ) 

Benden başka bir kaç daire daha yüksek olunca bende bu şekilde kendimi ifade ettim gurupta 3 kadın var o yüzden çok konuşmaya müdahil olmam ama 5binde benim için aşiri fazla

8 Cevaplar

0 oy
(866 puan) tarafından

Kapıcı falan yoksa bence de fazla olmuş

-Reklam-
0 oy
(5,689 puan) tarafından

5 bin çok fazla ya. Ne yapıyorlar ki her ay 5 bin alıyorlar 

(277 puan) tarafından

İşte kazan değişmiş kapının sensörü bozulmuş bilmem ne kafadan 2000bin 

(5,689 puan) tarafından

Her ay mı böyle olur 🙄 size kanıt gösteriyor mu? 

(277 puan) tarafından

Hayır geçen ay 2.700lerdeydi oda az değil hadi kışın yakıt var ama yazın da ben 2.500 ödedim kanıt işte giderlerin toplanını yazıp 24 bölüyor kime ne düşerse

(5,689 puan) tarafından

Hayır o kanıt sayılmaz. Giderleri tek tek size göstersin 

0 oy
(2,791 puan) tarafından

Oturduğun siteye de bağlı şimdi eğer hepsi çalışan insanlar ve maddi durumlari iyiyse onları zorlamayacaktir, bizim burda da var tabiki yüksek yerler ama oturabilir miyim hayır 😀 o yüzden eğer sizi zorluyorsa ben olsam taşınırım o parayı da çocuklarıma harcarım

(277 puan) tarafından

Canım ben eşiminle kurduğumuz evde gecici süreliğine kalıyorum mahkeme bitince evden çıkacağım ve değil 5bin 3bin lira ödeyecek kira param yok mahkeme durumu bildiği için evi tahsis etti ama şuan da aidat çok yüksek gelirim sadece mutfak masrafına ekstra bir harcama yapacak durumda değilim

(277 puan) tarafından

Bide kiracılar oturuyor onlarda aidatın çok yüksek geldiğini söylemişler benimki şuan en düşük herkese 7binler felan gelmiş benimki en kısık ayarda ama sitedeki bir çok daire durumdan müzdarip

(2,791 puan) tarafından

Anladım canım haklısın o zaman 

0 oy
(1,306 puan) tarafından

Güvenlik kapıcı yoksa çok fazla merkezi sistem oluyo bide  bizim şükür o dert uok önce sitede oturrken öyleydi asansör falan bozulduğunda siteye masrf edilince aidata yansiyo

0 oy
(1,022 puan) tarafından

Bizimde 1250 di 2000 yapmışlar  b'k gibi hizmet daha dogrusu yok ama paraya gelince var

0 oy
(98 puan) tarafından

Yakıt ne canım neyin yakıtı... bizim kapicimiz var artı adam eşiyle birlikte her hafta merdiven siler bütün apartın çöpydu her türlü sorunla ilgilenirler 450 aidat diye eşim kızdı çok diye sizinki bildiğin8z kazık yanı 

0 oy
(1,221 puan) tarafından

Yoksa ve geciciyse durumunuz ödemeyin bosverin bizim bina da odemiyor kimse öyle yasayip gidiyorlar valla hic bir sey yapildiği yok.Maalesef site aidatlari boyle durumunuzu toparlayinca ödersiniz bir sekilde Allah yardimciniz olsun.

0 oy
(1,168 puan) tarafından

Havuzlu sitede oturdum aidat 600 TL idi. Sizin oturduğunuz yer saray herhalde bacım 🙄

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
39 cevap 1,000 göst.
5 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde sevvalice (1,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 917 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hsret.1234 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 572 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,959 puan) tarafından soruldu