Kızlar ben şuan bazı nedenlerden dolayı çalışamıyorum kızlarım çok kücük maddi olarak desteğim ailem eşimle ayrıyız ama kızlar oturduğum dairenin aidatı çok fazla 24 kişilik iki bloklu site 1.900 doğal gaz diğer kalanda masraf çıkarmışlar. Güvenlik yok kapılar sürekli acık asansör var bide işte temizlik yazın 2.500 lira aidat ödüyordum canım çıkıyordu ben calısan bir insan değilim herkesin evine iki maaş girmiyor kaldı ki herkes eşimle boşandığımı maddi gücümün yerinde olmadığını biliyor bugünde baktım aidat 5bin lira gelmiş çok canım sıkıldı iki gündür yumurta alacağım diye bekliyorum hani öyle bir maddi durumum yok bende sitenin gurubuna bu mesajı attım sizce kızlar kücük düşürücü mü olmuş
(Lütfen söylediğim kişisel olarak algılanmasın açıkçası çok anladığım bir konu da değil ama gelen aidatlar benim bütçeme göre çok fazla özellikle bu ay çok fazla yüksek gelmiş. benim bunu karşılayacak bir gelirim yok. Yakıt,temizlik masrafları, asansör bu giderler ucu ucuna karşılayacağım giderler. Diğer masrafları öderken inanın çok fazla zorluk çekiyorum lütfen toplantılar da karar verirken durumum göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum. )
Benden başka bir kaç daire daha yüksek olunca bende bu şekilde kendimi ifade ettim gurupta 3 kadın var o yüzden çok konuşmaya müdahil olmam ama 5binde benim için aşiri fazla