+1 oy
638 göst.
Diğer kategorisinde (703 puan) tarafından

37+0 haftalık doğdu solunum sıkıntısı düzeldi antibiyotik tedavisi yarın bitiyor bu sefer de emme refleksini bahane edip cıkarmıyorlar hergün süt götürüyoruz yarın 8. Gün olacak cuma günü taburcu olur dediler ama emzirme denemesi için çağırmıyorlar biz kendimiz denedik bebek yoruluyor diyorlar cuma da başka birsey bahane edip cıkarmamalarından korkuyorum 

İmza verip zorla da olsa çıkartmak istiyorum zorluk çıkarırlar mı başınıza geldi mi bu durum 

24 Cevaplar

0 oy
(482 puan) tarafından

İyi olsa taburcu ederler deli mi bunlar. Kızım 2 ay yattı sizin 8 gün yatmış bebegin iyiliği için sabır edin

(703 puan) tarafından

Kaldığı her gün için devletten para alıyorlar yenidoğan cetesi haberleri de malum herkes arayıp aklımı karıştırıyor ama doktorlara bırakmaya karar verdim 

(482 puan) tarafından

Öylede canım emme refleksi yoksa evde çok zorlanırsın kızımla serviste 10 gün kaldık hiçbir şekilde mama icmiyordu 

(703 puan) tarafından

Bende korkuyorum zaten çevreye kulağımı tıkadım iyi olmasını bekliyorum 

-Reklam-
0 oy
(2,281 puan) tarafından

Ben riske atmam çıkarmam neden zorla kalsın istesinler ki

(703 puan) tarafından

Kaldığı her gün için devletten para alıyorlar yenidoğan cetesi haberleri de malum herkes arayıp aklımı karıştırıyor ama doktorlara bırakmaya karar verdim 

0 oy
(847 puan) tarafından

Benm bebegimde 37 haftalık doğdu .hiç bir sıkıntımız yoktu.dogumdan 3 gün sonra taburcu olduk.ilk kontrolde sarılığı yüksek çıkınca acil kuveze aldılar .bende anne otelinde kaldım.3.gum çıktık.sonra 15 gün sonra bebeğim domuz gribi geçirdi.sesi kisildi.sakir şakir burnu akıyordu el kadar bebeğin.acile götürdük yatış verildi özel hastaneyr sevk edildi.bebegim entube oldu.hergun süt götürdük.hergun bilgi aldik.orda o kadar çok iyi baktılar ki asla biberon vermediler hastane anne sütü dostu bir hastaneydi.doktorumuz proftu.surekli o ilgilendi.benm bebeğimde 15 sonra kilo alarak hastaneden çıktı.bize belli günler dışında göstermediler bile değil kucağa almak.benm bebeğimin emme refleksi çok iyi olduğu halde enfeksiyon kapar diye hiç emzirtmediler bile.cok şükür geçti şimdi 2 yaşında paşam.bence ne olursa olsun doktorları dinleyin.ha anneniz bebeği görmeden gitsin ne olacak önemli olan bebeğin sagligi degilmi

0 oy
(2,816 puan) tarafından

İyi de zorla eve getirsen çocuk daha kötü olsa daha  mı iyi. Orada gayet iyi bakıyorlar. Sağlıklı bebeği zaten tutmazlar. Anneniz gideceği için korkmuşsunuz gitsin artık sizde bir annesiniz. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 362 göst.
25 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 224 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde sevci (80 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 66 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nuraydnn (175 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.