+5 oy
920 göst.
Diğer kategorisinde (358 puan) tarafından

Bn 40+2 de doğum yaptım salı günü ve bebeğim küvezde. Gece emzirme için küvez odasına gittik arkam dönüktü birden bı ses ve bı bağırma sesiyle arkamı döndüm baktım bı tane bebek annesinin kucağından baş üstü düşmüş . Sabaha doğru 4 olduğu için annesi uykuluymuş. Bebeği hemen alıp götürdüler annesi zaten titremeye başladı hemen acile götürdüler. Sabahtandır çok kötüyüm ya . Sütüm azalmış o bebek için dua istiyorum🙏🏼😔

30 Cevaplar

+8 oy
(1,783 puan) tarafından

Ayyy rabbim şafi adıyla şifa versin

-Reklam-
+5 oy
(3,751 puan) tarafından

Allahim mübarek günde ikisine de sağlık sıhhat versin ne kadar zor bir durum 

+5 oy
(735 puan) tarafından

Allah'ım ya Rabbim çok üzüldüm ya keşke sütü sağıp verseydi cok uykulu madem inşallah bişey olmaz henüz çok küçüktr

+5 oy
(1,892 puan) tarafından

Allah bilir nasıl yorgundu kadın, inşallah hiçbir şey olmamıştır bebeğe. Allahım korusun hepsini

+4 oy
(11,017 puan) tarafından

Canım brnim travmam depreşti okurken benim oğlumda kuvezdeyken elindeki ayağındaki takılı hortumlar boynuna dolanmisti ve hemşireler orda oturup sohbet ediyordu. Oğlum ise öyle duruyirdu birde kuvezin kapısı elimde kalmıştı kendiliğinden vidaları sökülmüştü.

Rabbim o bebegedr şifa versin inşaAllah annesi kim bilir ne halde

+4 oy
(162,431 puan) tarafından

bebege bisi olmusmu bilgi al lutfrn haber ver

+4 oy
(2,886 puan) tarafından

Ayyy Allah'ım sen bebeği koru şifa ver amin amin amin içim ürperdi yaa

+4 oy
(5,294 puan) tarafından

Yani annelere neden destek gerekli iste canli ornegi. Rabbim o melege acil sifalar versin. Anasina babasina bagislasin insallah

+4 oy
(358 puan) tarafından

Bebeğin Kafatasında Çatlak varmış bide kanama Alanı Varmış , o kanama alanı çoğalırsa ameliyata alacaz dediler. Annesi perişandı, 

+3 oy
(6,347 puan) tarafından

Allah şifa versin Amin🤲

+3 oy
(2,485 puan) tarafından

Çok üzüldüm anneye de bebeğe de inşallah hiç bir sorun olmadan atlatmışlardır

+3 oy
(2,110 puan) tarafından

Allah şifa versin üzülme bak sütün azalmasın

+3 oy
(236 puan) tarafından

Ay Allah'ım.Bir şey olmaz inşallah.bu annelerin nedir çektiği böyle.Uykusuzluk doğum bitiriyor resmen.

+3 oy
(7,540 puan) tarafından

ayyy allahim yazik yaaa

(7,540 puan) tarafından

bebegin son durumu ne acaba bende merak ettim . gitmeye devam ediyorsan bilgi falan alabildinmi yada duydunmu birseyler @Grcemr1365

+2 oy
tarafından

İki erken dogum yaptim o yorgunluğu bilirim kim bilir ne haldedir anne Rabbım safi ismiyle şifa versin 

+2 oy
(808 puan) tarafından

Offf çok üzüldüm 😔

+2 oy
(8,716 puan) tarafından

Bende oğlumu düşürüyordum öyle az kalsın kuvezden makinalar ötüp duruyor başımda acemi anneyim kuvez küçücük zaten bezini degistir bebeği temizle falan düşüyordu tam tuttum elhamdülillah. Çok üzüldüm bebege annesine aklıma kendim geldim 

+2 oy
(7,437 puan) tarafından

Tüylerim diken diken oldu inşallah iyidir. Haberin alabildin mi?

(11,542 puan) tarafından

Bebeğin Kafatasında Çatlak varmış bide kanama Alanı Varmış , o kanama alanı çoğalırsa ameliyata alacaz dediler. Annesi perişandı,

Yukarda bunu yazmış içim parçalandı :(( Allahım şifa versin bebeğe ailesine bağışlasın inşallah. Çok üzuldum 🥺

(7,437 puan) tarafından

Ah çok üzüldüm Allah şifa versin. inşallah iyileşir hasar kalmazsa iyi ☹️

+2 oy
(179 puan) tarafından

Ayyyyy Allah'ım sen yardım et bende bugün doğum yaptım bebeğimi küveze aldılar Allah'ım sen böyle şeyler yaşatma 

(1,260 puan) tarafından
+1

Aminnn

+2 oy
(1,870 puan) tarafından

Kıyamam ya. Allah yardımcısı olsun

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 653 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (12,196 puan) tarafından soruldu
+2 oy
30 cevap 1,123 göst.