Bn 40+2 de doğum yaptım salı günü ve bebeğim küvezde. Gece emzirme için küvez odasına gittik arkam dönüktü birden bı ses ve bı bağırma sesiyle arkamı döndüm baktım bı tane bebek annesinin kucağından baş üstü düşmüş . Sabaha doğru 4 olduğu için annesi uykuluymuş. Bebeği hemen alıp götürdüler annesi zaten titremeye başladı hemen acile götürdüler. Sabahtandır çok kötüyüm ya . Sütüm azalmış o bebek için dua istiyorum🙏🏼😔
Ayyy rabbim şafi adıyla şifa versin
Allahim mübarek günde ikisine de sağlık sıhhat versin ne kadar zor bir durum
Allah'ım ya Rabbim çok üzüldüm ya keşke sütü sağıp verseydi cok uykulu madem inşallah bişey olmaz henüz çok küçüktr
Allah bilir nasıl yorgundu kadın, inşallah hiçbir şey olmamıştır bebeğe. Allahım korusun hepsini
Canım brnim travmam depreşti okurken benim oğlumda kuvezdeyken elindeki ayağındaki takılı hortumlar boynuna dolanmisti ve hemşireler orda oturup sohbet ediyordu. Oğlum ise öyle duruyirdu birde kuvezin kapısı elimde kalmıştı kendiliğinden vidaları sökülmüştü.
Rabbim o bebegedr şifa versin inşaAllah annesi kim bilir ne halde
bebege bisi olmusmu bilgi al lutfrn haber ver
Ayyy Allah'ım sen bebeği koru şifa ver amin amin amin içim ürperdi yaa
Yani annelere neden destek gerekli iste canli ornegi. Rabbim o melege acil sifalar versin. Anasina babasina bagislasin insallah
Bebeğin Kafatasında Çatlak varmış bide kanama Alanı Varmış , o kanama alanı çoğalırsa ameliyata alacaz dediler. Annesi perişandı,
Allah şifa versin Amin🤲
Çok üzüldüm anneye de bebeğe de inşallah hiç bir sorun olmadan atlatmışlardır
Allah şifa versin üzülme bak sütün azalmasın
Ay Allah'ım.Bir şey olmaz inşallah.bu annelerin nedir çektiği böyle.Uykusuzluk doğum bitiriyor resmen.
ayyy allahim yazik yaaa
bebegin son durumu ne acaba bende merak ettim . gitmeye devam ediyorsan bilgi falan alabildinmi yada duydunmu birseyler @Grcemr1365
İki erken dogum yaptim o yorgunluğu bilirim kim bilir ne haldedir anne Rabbım safi ismiyle şifa versin
Offf çok üzüldüm 😔
Bende oğlumu düşürüyordum öyle az kalsın kuvezden makinalar ötüp duruyor başımda acemi anneyim kuvez küçücük zaten bezini degistir bebeği temizle falan düşüyordu tam tuttum elhamdülillah. Çok üzüldüm bebege annesine aklıma kendim geldim
Tüylerim diken diken oldu inşallah iyidir. Haberin alabildin mi?
Yukarda bunu yazmış içim parçalandı :(( Allahım şifa versin bebeğe ailesine bağışlasın inşallah. Çok üzuldum 🥺
Ah çok üzüldüm Allah şifa versin. inşallah iyileşir hasar kalmazsa iyi ☹️
Ayyyyy Allah'ım sen yardım et bende bugün doğum yaptım bebeğimi küveze aldılar Allah'ım sen böyle şeyler yaşatma
Aminnn
Kıyamam ya. Allah yardımcısı olsun
1,452,605 soru
23,847,026 cevap
319,670 kullanıcı