Kızlar, benim bugün adet günüm ama olmadım. Kansızlık olduğu için dün sağlık ocağına genel kan tahlili yaptırdım. Yaptırmışken beta HCG'me de baktırdım. Sonuç 22.38 ne demekkk var mı yok mu elim ayağım titriyor, boşa da heyecanlanmak istemiyorum. 3 gün önce kaset test negatif çıkmıştı.
Güncelleme; TSH degerimde 6 çıkmış, doktor aradı hamilelik var görünüyor eğer varsa bu TSH çok yüksek dedi, yarın için dahiliyeden sıra açtız tekrar kan vereceğim hem TSH için hem beta HCG için
Tebrikler aşko hamilesin 🤰🤭
Gerçekten mi yaaa vallahi miiiiii inanamıyorum ağlıyorum şuan, var dimi cidden değer düşme durumu olur mu kiiii
Evet canım hamilesin Beta HCG 5'in üzerinde çıkarsa hamilesin seninki 22 çıkmış. İlk bebek mi canım bu kadar istediğine göre ilk galiba ☺️ değer düşmez İnşallah kimyasal gebelik olmadıkça. İki güne bir sağlık ocağında kan ver Beta HCG değerin 2 kata çıkıyor mu takip edileceksin
Ptesi yine vereceğim ☺️ ikinci olacak 3 yaşında oğlum var, sürekli kardeş istiyor her gün söylüyor. Ben niye tekim deyip duruyor. Bir süredir olmuyordu şuan şoktayim :))))
Anladım canım inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın daha olur ♥️
Amin aminnnn çok teşekkürler♥️♥️♥️
Var canım ğerli olsun
Ahh Allah'ımmmmm ♥️ çok teşekkür ederimmmmm
şuan var diye görünüyor ama iki gün sonra yine kan ver canım değerin yükselmesi lazım
Çok şükür ♥️ ptesi vereceğim♥️
Hamilesin canım hakkında hayırlısı olsun, deger düşük daha yeni muhtemelen 2 gün sonra kan ver bakalım artacak mı
İnşallah artar, çok teşekkür ederim ♥️☺️
hayirli olsun bacim bizide gor bi cikilettani isteriz
Ahahahahah ptesi tekrar kan verirken elimi tutar mısınız bayilmiyim diye :D kan vermekten midem bulanıyor:D bi çikilettanın lafımı olur ya :D
kan verirkende el tutariz dogururkende ayipsin💃
Ahh aşkımmmmm♥️♥️😁 yüzümü güldürdün
İlk mi cnm hayırlı olsun cnm ❤️ 🥰
Kız olacağını bilsen doğurursun :D :D
He cnm istiyorum bi kizim olsun🥰😂😂😂
İnşallah olur eğer yaparsanız 😍♥️ benimde tabii :D
İnşallah senin olur iki gün sonra kan ver bı daha benim bebem 2yasinda biraz büyüsün bakalım😂
😂 yarın vereceğim tekrar dahiliye de bakalım ☺️
Şuan var ama henüz çok yeni değerinin sağlıklı bir artışla yükselip yükselmediği takip edilecek, hersey gönlünce olsun gözün aydın 💖
Çok çok teşekkür ederimmmmm♥️
Gözün aydın bebiş geliyooooooo🐣🐣🐣
Çok şükürrrr♥️♥️♥️♥️😍
6<25 erken gebelik referans degerleri icindesiniz
Doktor aradi, bakalım yarın kan vericem yine ♥️
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Allah razı olsun ♥️♥️
Hamilelik var ama
Tsh ni dusurmeleri lazım canım
Çok yüksek çıkmış
Hamilelikte zaten iyice yükseliyor
İnşallah düşer de hiç birine gerek kalmaz :( ilaçla düşer ama dimi yüksek ihtimal
Hamilelik yukseltiyor canım
Mesela hamilelikte önce diyelim ki normal
Ama hamilelik ilerledikce çıkıyor
Tabi doktor ona göre ayarliyor ilacini
2 küsürun altına inmeli
Hapını doğru ve düzgün bi şekilde kullandığın sürece
Allah'in izniyle hiç bisey olmaz
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Allah razı olsun, yarın tekrar bir kan vereyim bakalım nasıl ilerleyeceğiz ♥️
Rab'bim yar ve yardımcın olsun canım
Korkacak bisey yok emin ol kalbini ferah tut
Aminnnn ♥️♥️♥️
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucagına almayi nasıp etsin inşallah ömrü bahtı acik olsun:)
Ahh çokça aminnnnn♥️♥️♥️♥️♥️
İstiyormuydun canım sağlıkla gelsin
Çok istiyordum bir kaç aydır ♥️ amin inşallah ♥️
Şuan var diye görünüyor Hayırlısı olsun ❤️🥰
Valla Şansa bak tam girdim sana yazacaktım baktım ki yazmışsın 🥰
🥰🥰🥰♥️♥️♥️
Değerim 175 çıktı gebeyim ♥️♥️♥️♥️
Ayyy ciddimisinnn🥰😍 Allah'ım inşallah sağ Salim kucağına almaya nasip etsin ablamm sevindim ya 😘😘
Evetttt 🥹🥹🥰 amin inşallah bende çok mutluyum Rabb'im hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip etsin 🥰🥰😍
Gözün aydın canısı hamilesin inşallah ❤️ adetinin üstünden kaç gün geçti
Çok teşekkür ederimmm ♥️♥️ bugün adet günüm aslında geçmedi. Dün kan vermiştim sağlık ocağına
Rica ederim canısı bide o zaman iyi iyi yavaş yavaş yükselecektir Allah'ın izniyle ve rica ederim canısı ☺️🩷💜
Rabbim gönlüne göre versin canım ama tsh gebelikte önemli bir an önce ilaç başlatsınlar ki gebeliğin varsa sağlıklı bir şekilde ilerlesin TSH hormonu gebelikte çok önemli bir rol oynuyor normalde de zaten insanlar için önemli bir hormon
Bugün 2.30 da dahiliyeye kan verdim TSH ve beta HCG için, sürekli bakıyorum ama henüz sisteme düşmedi sonuç bakalım sabırsızlıkla bekliyorum sonra duruma göre bir yol izlicezzz ☺️☺️
Bende 22 değerle öğrenmiştim sonra değer 149 olmuştu iki gün sonra kan verince hayırlı olsun ilk bebek mj
İkinci bebeğim olacak inşallah ♥️ bugün kan verdim 2.30 da ama henüz sisteme düşmedi sonuçlarım. Düşse de rahatlasam. Çok teşekkür ederim ♥️
Tebrikler canım hamilesin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah.. Tsh çok önemli benimde ikinci gebelikte 6 çıkmıştı 9 ay ilaç kullandım 75 mg ile başladık.. Her ay kan verip kontrol ettirdim.. Bebeğim beyin gelişimi için tsh önemli.. Mutlaka doktora git ve her ay kan ver baktır..
Bir sıkıntı olmadı dimi ilaç kullandıktan sonra, ben çok pimpirikliyimdir çok dikkat ederim, normal de de düzenli kan veririm. Bu durumda her ay veririm ama inşallah gerek kalmaz. Dahiliyeye kan verdim bugün bakalım sonuç ne çıkacak. ♥️
Bir sıkıntı olmadı şükürler olsun canım.. Oğlum şimdi 10 aylık maşaallah gelişimi gayet güzel.. Düzenli kan ver takip et yeterli..
Allah bağışlasın 🥰
Amin canım cümlemizin evladını
Var darısı bana ve tüm isteyenlere
Allah size de en güzel en hayırlı şekilde nasip etsin ♥️
Yaaa gözün aydın canım hamilesin
Çok teşekkür ederimmmmm♥️♥️
1,503,206 soru
24,542,408 cevap
360,573 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın