Her halimize şükürler olsun , ikisi büyük ikisi bebek 4 çocuğum var . Bebeklerim korunurken oldular kızım spiral ile oğlumda eşim korunurken. Normal doğum olduğu için baglatamadım , bağlatmak için randevu aldım kalp ritmim bozuk çıktı, doktor ameliyat için gün veremem önce kardiyoloji ye git dedi . Bende şuan Cerazette kullanıyorum o da aşırı gerginlik yapıyor . Zaten bebeklerjmle çok fazla kısıtlıyım , evin işini toplaması falan yapamıyorum . Biri 20 aylık biri 4 aylık. Böyle sanki bir yere sıkışmışım , tıkanmış ve tükenmiş gibi hissediyorum. Bugün mesela enerjim yok , içimden hiçbir şey gelmiyor. Ev işi yapamaya yapamaya işten de soğudum artık hiç hevesimde kalmadı. Böyle bu hisle bu ruh halliyle ben nereye gidiyorum bilmiyorum. Bu arada annemi kaybedeli 8 ay oldu onunda vermiş olduğu bir karamsarlık ta var üzerimde . Nasıl iyi olurum nasıl toparlanırım bilmiyorum. Evet burada kimse benim hayatıma birşey yapamaz belki biz ne yapalım diyenler olur, ama sadece paylaşmak istedim .Sanırım bunalıma girdim.