+2 oy
127 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (964 puan) tarafından

Herkese hayırlı sabahlar 

Nasılsınız kızlar ben bugün buruğum 6 şubat bugün biz unutmadık bugünü kimsenin acısını deşmek değil amacım ama yaşayanları ve vefat eden insanlarımızı unutmadık Allah bir daha yaşatmasın rabbim ölenlerin de ailesine sabır versin bugün işlerimi bitirip duamı okuycam ölmüşlerimize bağışlıycam annemin de doğum günü bugün ama annem o olaydan beri kutlama yapmıyor yaptırmıyor canım annem ne kadar ince düşünüyor kurban olduğum.. ❤️ 

8 Cevaplar

+2 oy
(3,007 puan) tarafından

Çok hüzünlüyüm  hafizamdam hic gitmemiş o gece, uyurken rüyamda gördüm sanki yine oldu uyandım tekrar uyudum yine gördüm çok korktum, ha birde vefat edenle var tanıdıklarim var hikayeleri aklıma geldikçe içime birşeyler oturuyor 

Rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin 🤲🏻😔

(964 puan) tarafından

Allah bir daha yaşatmasın canım benim Allah mekanlarını cennet etsin 

(3,007 puan) tarafından

Amin amin canım 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Günaydın evet depremi birebir yaşamış biri olarak bugüne şükür vallahi bir daha yaşatmasın içimde benim de tuhaf bir burukluk var çok mutlu olduğumu düşünmuyorum hastayım da aynı zamanda çocuklarla birlikte ya bilmiyorum açıkçası ne hissedeceğim de tam bilmiyorum yani unutmak ayrı unutamamak ayrı dert Allah felaketlerden korusun

tarafından

Kızım 9 aylıktı doğum gününü kutlamadım 2 yaşına girecek oğlum da 1 yaşına girecek ay hiç doğum günü kutlamadım evinde kutlayamadım kutlayanlara da hiçbir şey diyemem herkese saygım var hani kimsenin içine bir şeyleri sokmak istemiyorum ama ben hala oradaki bebekleri düşünüyorum bu yıl kutlamam için baskı yapıyorlar ama açıkçası içimden gelmiyor

(964 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun rahstsızlığınız için Allah bir daha yaşatmasın inşallah 

0 oy
(1,095 puan) tarafından

Allah bidaha yaşatmasın içimizin koptuğu o günleri bidaha gostermesin. Benimde yarın doğum günüm ve o depremden sonra bende kutlamaz oldum. Bide geçen sene bebegimi kaybetme korkusunu yasadigim dönemdi çok şükür bu sene kızım kucağımda ama doğum günü kutlamiyorum artık Allah saglik versin huzur versin herkese öyle acılar gostermesin

(964 puan) tarafından

Aminnnnnn canım 

0 oy
(19,615 puan) tarafından

Acılarını paylaşıyoruz diyoruz ama acıyı biz yaşamadık o enkazda kalanlar o korkuyu yaşayanlar veya yakınlarını kaybedenler yaşadı. Biz sadece anlamaya empati kurmaya çalıştık. Rabbim yaralarını sarmaya yardımcı olsun bir daha kimseye yaşatmasın 

(964 puan) tarafından

Aminnn canım 

0 oy
(3,365 puan) tarafından

Kalana çok zordur tahmin bile edemeyiz. Acının tarifi yok, imkansız. Rabbim sabır versin. Vefat  edenlerin kabri nur mekanı cennet olsun 

(964 puan) tarafından

Aminnn 

0 oy
(1,071 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar canım elhamdülillah sağlık olarak iyiyim ama psikolojikmen pek iyi olduğum söylenemez postumu okursan anlarsın gece 3 e kadar deprem videolarını o annelerin çığlıklarını feryatlarını izledim o bölgede değilim kimsemde yok o taraflada ama acı hepimizin acısı hepimiz tanımadığımız insanlara ağladık ve ben hala her izlediğimde ağlıyorum Rabbım tekrarını yaşatmasın 

0 oy
(7,834 puan) tarafından

Uyudum desem yalan olur şehitler mezarlığına gittim tanımadığım binlerce insan ama aynı korkuyu yaşadım onlarla hepsinin ölüm günü aynı hepsinin hikayesi yarım çok değişiğim bugün içimden hiç bişey yapmak gelmiyor 

0 oy
(1,984 puan) tarafından

Günaydın, normalde de her aklıma geldiğinde zaten boğazım düğümleniyordu dün geceden beri geçmeyen bir boğaz düğümlenmesi yaşıyorum aklım hayalim almıyor böyle bir yıkım nasıl olabilir böyle bir ihmalkarlık nasıl olabilir bu kadar insan ölürken enkaz altında kalırken nasıl yaşadık onuda düşünüyorum o gün annem babam ablam yeğenlerim eniştem hepsi Malatyadaydı başka akrabalarımda vardı şükür hiç birine birşey olmadı ama psikolojik olarak yıprandı hepsi bizlerde onlardan gelecek haberleri beklemekten yıprandık Allah bir daha yaşatmasın acımız çok büyük bütün vefat edenlere Allahtan rahmet kalanlarınada sabır diliyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 258 göst.
0 oy
12 cevap 544 göst.
18 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 264 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,373 puan) tarafından soruldu