+1 oy
146 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,713 puan) tarafından

Kizlar insallah mayista dogumum olucak sizce kanguru almalimiyim?

Bebeklerne kaç aylikken kanguruya koya bilirim?

Birde mayis sonrasi havalar iyice sicak olucak

Sicakta kanguruyla çocugu dolastira bilirmiyim?

Ve ne tür kanguru almaliyim memnun kaldiginiz bi markanin varsa fotosunu koyarmisiniz lutfen

14 Cevaplar

+1 oy
önce (1,757 puan) tarafından

Bende bekliyim surda bdnimde Haziran doğum 

önce (2,713 puan) tarafından

Ay hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah

Gunler geçmiyor sanki

Bide benim 3 çocuk olucak ama gorsen sanki ilk kez anne oluyorum o kadar bilgisiz ve cahilimki 😂

Sen öyleysen ben napiim daha iki tane zıbın aldım ne alacağımı dahi bilmiyorum:D

-Reklam-
+1 oy
önce (4,753 puan) tarafından

image

Dur foto atıyım bak canim benimki bundan. 3 aydan itibaren koydum ben. Ama sling daha kolay denildi bana. İstersen sling al

Sicak havalarda kullandinmi hiç canim?

En çok kafami bu kurcaliyor 

Tesekkur ederim foto attigin için

önce (4,753 puan) tarafından

Bizim kisa denk geldi 5 aylik kizim su an. Bence zor oolur ya:)

Ay evet aslinda en erken 3 aylikken kullaniliyormus bebeklere qaliba bende alicaktim.ama sicak olacagi icin kararsiz kaldim

O zaman şimdilik almiyim çok tesekkur ederim canim çok yardimci oldun

0 oy
önce (2,385 puan) tarafından

Yazın sıcağında bence zor sizin içinde çocuk içinde eşim ortopedi teknikeri bebeklerde kalça çıkığı şekil bozukluğu olduğunu söylüyor oyüzden çok önermiyorlar alacaksanızda bence sling model seçmeli siniz çocuğu şekillendirmek daha kolay oluyor ay konusuna gelirsek 3 aydan sonra bebek kalça kontrolünde sıkıntk yaşamıyorsa kullanılmalı ben açıkcası kullanmayı düşünmüyorum 

Ay bi arkadasta oyle yazmiş canim iyiki post açmişim yoksa gidip alacaktim 

Çok tesekkur ederim çok yardimci oldunuz valla 

önce (2,385 puan) tarafından

Vallaha canım tercih senin tabi ama ben çok taraftar değilim benim boyun fıtığımda var kendi sağlık aöımdanda mantıklı gelmedi bana 

0 oy
önce (106 puan) tarafından

Benim kızım durmamıştı içinde canm 

Ay bende şu an vazgectim almaktan yazanlar sagolsun

Hem sicak olucak hemde zaten 3 4 aydan sonra kullaniliyormuş bide onu alip masraf yapacaktim

önce (106 puan) tarafından

Bencede alma canm ben almıştım ocak ayında doğum yapmıştım ama durmadı içinde . En azından markete giderim market pazar poşetlerini taşırum diye düşünmüştüm eşim o dönemler yurt dışında çalışıyordu haliyle bana kalıyordu ihtiyacları almak . Valla bende hala duruyor kanguru kardeşimin çocuğuna sakladım eğer oda kullanmazsa ihtiyac sahibine vericem

önce (4,122 puan) tarafından

Ben yapıyorum canım öyle. Kanguruyu takıp markete gitmek. Aslında severse çok iyi bişey.

Ya aslinda belki alirdim ama mayis sonrasi 3 ay zaten hava aşiri sicak olucak bebekte 3 aylik fln olacak 

Sicakta terleriz bebekle o yuzden buraya post açtim gercektende bi cok insan yaz sicaginda onermemis

Kiş bebegi olsaydi o zmn kesin alirdim 

Bide bebek gittikce kilo alacak tasiyabilirmiyim bilmiyorum

Aslında mesela kilo alsa da kucağında taşımak zorunda kalacağın zamanları düşün. Kanguru da öyle. Ha kollarınla kenetlenmişsin ha kanguruya koymuşsun. Yani 5-6 kilodan sonrasını tartmıyor taşıyanın beli bükülüyor diye bişey yok. 15-20 kiloya kadar taşıyabiliyor. İyi bi kanguruysa bel de ağrımaz. Markete giderken veya bebek arabasız gezmelerde iyi oluyor diye düşünüyorum ben.

0 oy
önce (785 puan) tarafından

Bende slingde var kanguruda. İkisinide kullanamadim sevemedim bi tanidikta falan varsa dene istersen oyle al zaten kanguru 3aydan sonra kullanılıyor bebegin kucukken puset buyumeye başlayınca da bebek arabasi daha rahat ve kullanisli bence bide sicakta yapis yapis bilemedim fenalik gelir uzun süre kullanimda bel agrisi falanda oluyor

Ay bende o yuzden kararsizdim zaten buraya sorayim dedim

Gercektende kiş bebegi olsaydi daha kolay olurdu 

Ama bebegim 3 aylik olana kadar zaten hava asiri sicak olacak bide kilo alacak buyuyecek o yuzden şimdilik almayi duşunmiyorum artik 

0 oy

image

Ben bunu aldım. Başka renkleri de var. Solomombaby tek yön kanguru. Öne doğru bakanı tavsiye etmiyorlar diye almadım ben ama solomombaby nin çift yönlü kangurusu da var.

Kızımda bunun pembesini almıştım. Çok rahat hiç bel ağrıtmıyor. Haziran ayında alışveriş yaparken 9 kilo çocukla gezmek zorunda kalmıştım. Onu bilmem de ben pişmedim:). Zaten ince giydireceksin yazın. Ben şimdi 2.bebeğimde astronot tulum giydirip bile çıkıyorum. 4.5 aylık.

İstersen yenidoğan aparatıyla beraber al. Aparatsız alırsan 3 aydan itibaren kullanılıyor.

Çok tesekkur ederim  canim onerin için

Ama yorumlara bakilirsa çogu kişi sicakta zor olur diye yazmiş bu yuzden şu an için almayi erteledim 

Aslında tekerlekleri iyi giden bi bebek araban olursa kanguruya gerek yok. Bizim düzgün bi bebek arabamız yok da:) o yüzden kanguru iyi geliyor. 

Bir de sadece evin önü civarına çıktığımız oluyor. Bebek arabasına koymaya değmez. O zaman da kanguruya koyuyorum. Hem kollarım kopmuyor. Rahat rahat bi iki tur atıp içeri giriyoruz:D

önce (296 puan) tarafından

Bende grisi var oğluma aldım yenidoğan içinde var ben çok rahat etmiştim eltim su belediye verdiği kanguru göndermis bende var diyip istemedim asla böyle rahatlık yok evde iş yaparkende kullanıyordm büyüdükçede kullandim 2018de aldım hala duruyor kimseye vermeye kıyamadım kızımda kullandım şuan iki yaşında 

Ve arkadaşın dediği gibi asla yakan bir kumaşı yok bende Antep sıcağında Urfa'da kullandım Kocaeliye tasndm oğlum kreşe gidiyordu yokuş merdivenli kızımı koyup çıkıyordum hemen pıt pit

0 oy
önce (204 puan) tarafından

Solomon bayb kullandım ben benim kurtarıcım dı bebek arabasinda durmuyordu çünkü okula gidip gelirken çok iyi oluyordu takması filanda kolay rahattım 

Kiş bebegi olsaydi kesin alirdim ama haziran agustos falan çok sicak olucak çogunluk oyle yazmiş şu an almayi erteledim ama ilerde zorlanirsam solomon baby alirim bi kaç kişi daha onermis tesekkur ederim

önce (204 puan) tarafından

Bende Haziran da doğum yaptım ama zaten ben koyana kadar 3 aylık oldu Eylül de okullarda açılınca kullanmıştim rica ederim 🤗

0 oy
önce (608 puan) tarafından

Geçen mayısta doğum yaptım kanguruyu hiç kullanmadım hem hava çok sıcaktı hem de bacaklarını rahatsız ediyormuş gibi hissettim içim rahat etmedi kullanmadım. Bir kere eşim kanguruya koyup dışarı çıktı, onlar gelene kadar içim içimi yedi bacağı rahat etmemiştir diye

Ay bende mayista dogurcam hayirlisiyla şu anlik almaktan vazgectim 

önce (608 puan) tarafından

Kardeşim sürekli bebeğinde kullandı bir sorun olmadı ama benim içim yine de rahat etmedi kullanamadım

0 oy
önce (2,139 puan) tarafından

Al şart

Ben almaidm ama pişmanım keşke aalsaddim dedim hep

Çünkü sürekli araçla ya da bebek arabası olmasa daha iyi al tak bebeğini boynuna gez çok eğlenceli 

Sicak havalarda takamam diye dusunuyorum ama bi 3 4 aylik olunca alirim belki tesekkur ederim

0 oy
önce (1,022 puan) tarafından

Yenidoğan olduğu için yaz bile olsa kanguruya koyabilirsiniz. Çok aşırı terlemez ama temmuz ağustos da zor olur mutlaka, ona göre de giydirmek lazım. Oğlum 1 yaşına girecek ve ben doğduğundan beri kullanıyorum. Markası ergobaby. Çok çok memnunum. Bacak ksmının rahat olmasına dikkat edin. 

Evet hava asiri sicak olucak ama kişa dogru ihtiyac olarak gorursem alicam tesekkur ederim

0 oy
önce (659 puan) tarafından

Ben aldım havaalanında filan kullanışlı oluyor ama onun dışında hiç kullanmadım. Gurbetteyim ailemin yanına gidip gelirken kullandım. Çokta gerekli birşey olduğunu düşünmüyorum ben. Ama kimisi çok kullanır. Evin içinde bile koyar. Alacaksan sling tarzı olanlardan al doğumdan itibaren kullanılıyor onlar. 

Bende 3 4 aylik olunca alirim belki tesekkur ederim

0 oy
önce (1,684 puan) tarafından

Sling çok rahat oluyor 1 aylıkken koymaya başladım gaz ataklarina bile çok iyi geliyor. Sancı başlamadan hemen sarıp koyup evde gezmeye baslardim

Evet bende baktim rahat gorunuyor bebegim 3 4 aylik olunca alirim belki tesekkur ederim

0 oy
önce (1,649 puan) tarafından

image

Bunu kullanıyorum canım sarısı bendeki şuan bulamadım bebeği taşımak çok kolay oluyor duruşu da çok şık bebek içinde gayet sağlıklı

Aşırı pahalı değilmi kaç ya kadar kullanılıyor 

önce (1,649 puan) tarafından

Ben bu kadara almadım valla 2 yıl önce aldım 1500 mü neydi fiyatı görünce şaşırdım ben 1.5 yaşa kadar kullandım sonra yine kullanırsın ama çocuk ağırlaşıyor ya zorlanıyorsun 

0 oy
önce (823 puan) tarafından

Yazın ortasında Bile kızımı kanguru ile gezdirdim deniz kenarında 😁 baya baya işime yaradı vallahi zaten ne zaman onu kanguruya alsaydım uyuyordu çok severek kullandık 

Ay almaktan vazgectim ama kafami kariştirdin şimdi 😂

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 397 göst.
0 oy
4 cevap 108 göst.
0 oy
5 cevap 379 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 305 göst.