+2 oy
211 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (2,038 puan) tarafından

Var mi yaptıginiz değişik tarifler 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (1,175 puan) tarafından

değişik yok da:

karnabaharı haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt onun üzerine de pul biberli yağ yapıyorum

ikincisi beşamel soslu sebze graten yapıyorum

benim en sevdiklerim bu ikisi

önce (6,283 puan) tarafından

diyetisyen bu hafta karnibahar vermis tarifi zerdecalli zencefil kararniner tuz pulbiber  az da yag. firinda altina da dereotu ve yogurt . yogurt yataginda zencefilli zerdecalli karnibaha:) bugun yapacakdim ama firsat bilamadim yarin aksamki menumu yaptim

-Reklam-
+1 oy
önce (2,625 puan) tarafından

Bende bugün karnıbahar yapacağım yarım karnıbahar hasla çatalla ez bir yumurta yarım paket kabartma tozu baharatlar göz kararı un karıştırın köfte şeklinde kızartın bu şekilde 

+1 oy
önce (13,772 puan) tarafından

geçen çakma çökertme kebabı gibi yaptım ben şahane oldu. 

karnabaharları küçük küçük doğrayıp yağda kavurdum. baya kavurdum ama renk değiştirdi. tuz karabiber. Üstüne sarımsaklı yoğurt onun üstüne de tavuk sote

image

önce (25 puan) tarafından

Bende haşladım karnabaharı uzerıne sarımsaklı yoğurt ve şoganli kıyma döktüm nefis oldu 

ben o tarifi de gördüm. ama yoğurdun üstünde kıyma belki çabuk donar diye yapmadım

önce (25 puan) tarafından

Yok donmadı cnm mantı tadında cok guzel oldu

o zaman deneyeyim bende

+1 oy
önce (949 puan) tarafından

Ben dün haşladım bir yumurta bir su bardağı süt 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz iyice çırptım içine buladım ondan sonra yağda kızarttım çok güzel oluyor haşlarken de bir tatlı kaşığı tuz atman gerekiyor

+1 oy
önce (2,676 puan) tarafından

Yemek degil ama turşusunu deniycem

+1 oy
önce (625 puan) tarafından

Karnabahardan kısır yapmıştı arkadaşım çok güzeldi 

+1 oy
önce (20,288 puan) tarafından

Benim en sevdiğim tarif fırında. 

Değişik değil ama istersen tarifini verebilirim. Parmaklarimizi yiyoruz  biz çok severiz.

önce (451 puan) tarafından

Verirmisiniz merak ettim 

önce (20,288 puan) tarafından

Karnibaharlari ayiriyorsun. Çok büyük olmasın küçük da olmasına gerek yok. Patates havuç da atabilirsin. Sos olarak: 2 kaşık yoğurt içine sıvıyag tuz pulbiber karabiber kekik kırmızı toz biber 2 diş sarımsak karıştırıp karnibaharlari patatesleri bu sosla karıştır. İçine de 1 orta boy soğani 4 e bol koy. Aynı fırında tavuk yapar gibi mantık. Köy fırına. 180 190 derecede pisir. Yarım saat sonra diğer kısımları da pissin diye çıkar ters çevir. Tekrar pişir. Patatesler piştiği zaman hepsi pişmiştir.  Üzerine sarımsaklı yoğurt ile yiyoruz biz daha çok. Sade de çok seviyoruz. Oğlum da severek yiyo. Bı dene istersen. 

+1 oy
önce (1,668 puan) tarafından

Ben karnabahar çorbasını çok seviyorum ya ablam yapıyordu tarif şöyle soğanı yağda kavuruyor bir yemek kaşığı salça koyuyor içine kıyma koyuyor karnabaharı doğrayıp yıkayıp koyuyor baharatları koyuyor suyunu koyuyor su biraz üstünü geçene kadar koyuyor çok güzel oluyordu anlatırken tadı ağızıma geldi 😅

+1 oy
önce (2,310 puan) tarafından

Bende bugün karnabahar yaptım 🤗

Tencere yemeği olarak kıymalı karnabahar çok güzel oluyor 🫠

0 oy
önce (7,454 puan) tarafından

Karnabahari dilimle yağ toz biber sarımsak pul biber köri koy karıştır fırına at pişince yoğurt pul biber nane sarımsaklı dip sos yap üstüne dok bayılarak yiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 55 göst.
19 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mys-2boys2girls (3,318 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
12 cevap 282 göst.
15 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.

411,912 soru

12,400,155 cevap

44,396 kullanıcı

Kategoriler

...