+1 oy
216 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (41 puan) tarafından

Hangisini daha sık kullanırsınız ikisinin ayrı ayrı avantajları ve dezavantajları neler ben en çok trendyol kullanıyorum indirim olsun  deneyimim olsun hepsi buradaada ürünlerin fiyatlarını trendyola göre biraz pahalı buluyorum siz nediyorsunuz bu konuda??

10 Cevaplar

+1 oy
(14,077 puan) tarafından

En İyi Cevap

trendyol daha düzenli geliyor ama hepsiburada ve hatta amazon en iyisi

(41 puan) tarafından

Yaa Amazon yurt dışındanmi geliyor nasıl bı şey anlatirmsin kullanimi falan

(14,077 puan) tarafından

yurtdışı sitesinde değilsen Türkiyeden gelir. baya avantajlı. atıyorum 1000 liraya ürün aldın 1ay sonra 800e düştü o ürünün fiyatı. amazon sana 200 lira hediye çeki veriyor. iade, kargo baya iyi

(1,259 puan) tarafından

Amazon yurtdışından geliyor. Tr ye sipariş verince biraz daha uzun sürebiliyor gelmesi. Kendim yurtdışnda olduğum için en fazla 1 haftada kargo eve geliyor. En ufak hasarda zararınızı karşılıyorlar. İçinde türlü türlü satıcılar var. Satıcının amazon olduğu ürünleri tercih ederseniz garanti açısından daha güvenilir. Amazondan telefon aldım,şarj kısmı yakşalık 2 yıl sonunda garantiye verdim. Tamirde de sıkıntı çıkınca paramı iade ettiler. 

(14,077 puan) tarafından

Türkiyede de depo açtılar en uzak yere bile 2 günde geliyor kargo

(1,259 puan) tarafından

Aaa çok iyi o zaman,bilmiyordum. Kargoda bayağı hızlılar burada da. 

(14,077 puan) tarafından
+1

atıyorum 3 ürün aldın 1 tanesinin tedarik süresi uzayacak o zaman 2sini gönderiyor diğerini sonra gönderiyor. baya hızlılar 

(41 puan) tarafından

Yaa bende bı deneyeyim bakalım güzelmiş böyle yapmaları  teşekkür ederim 🥰☺️☺️

(41 puan) tarafından

Peki diyelim ürün kusurlu geldi iade işlemi nasıl oluyor bende Türkiye'deyim hangi kargo getiriyor ve iade işlemi zor oluyormu

(14,077 puan) tarafından

Amazon un kendi kuryeleri var, diğer sitelerde iade işlemi nasılsa onda da öyle 

-Reklam-
+1 oy
(2,761 puan) tarafından

Trendyolu boykot ediyorum.hepsi buradayi kullanıyorum 

(41 puan) tarafından

Yaa oylemii..

(2,761 puan) tarafından

Evet ...

+1 oy
(4,115 puan) tarafından

Ben trendyol'da daha önce çalıştığım için Trendyolu kullanıyorum aktif olarak hepsi buradada trendyolun fiyatlarını karşılaştırınca hepsi burada daha pahalı kalıyor bana göre 

(1,866 puan) tarafından

Müşteri hizmetlerinde mi çalıştınız trendyol hangi sirketle calisiyor? 

(4,115 puan) tarafından

Müşteri hizmetleri değil canım deposunda iade bolumnde çalıştım 

+1 oy
(1,284 puan) tarafından

Ben hep trendyoldan alıyorum oraya daha çok kullanıyorum hepsi burdayi çoktandır sildim zaten

(468 puan) tarafından

Kastamonulu musunuz? Eğer öyle ise internetten alabileceğim güzel bi salep tavsiye edebilir misiniz

(1,284 puan) tarafından

Kastamonu geliniyim 😍 ben hiç almadım sorarım arkadaşıma belki kendi biliyordur size yazarım inşallah 🤗

(468 puan) tarafından

Olur, teşekkür ederim 🪷

+1 oy
(4,211 puan) tarafından

Trendyol daha ucuz ama az fiyatlı bişey alınca bile kargo bedava gelsin diye aylık 50 tl mi ne öyle bi paket var onu da aldın mı tamamdır. Yoksa satıcıdan mesela 250 tl üstü alışveriş yapmak lazım oluyor. Yoksa yok yere +bilmem kaç tl kargo parası ekleniyor.

Hepsiburada da sadece kitaplar ucuz:D Nadiren başka şeyler de ucuz olabiliyor ama 15-20 tl fark oluyor en fazla.

Hepsiburadada indirim diyor. Ama genelde gerçekten indirim yok. Önce fiyatları şişirip sonra indirim var gibi gösteriyorlar. Aslında %50 değil de %5-10 indirim falan oluyor en iyi ihtimalle. 

+1 oy
(747 puan) tarafından

Hepsiburada normalde trendyola göre daha pahalı kalıyor ama ikiside yüklü bende birşey alacağım zaman ikisinede bakıyorum hangisinde uyguna geliyorsa ordan alıyorum. Bide Hepsiburada premium üye olduğum için kargo bedava olayıyla aldığım ürünün yüzde üçü galiba geri veriyor o güzel oluyor. Hepsipara biriktirip kendime biseyler aldığım olmustur. Trendyol'da da o puan biriktirme işlevsiz gibi pek işe yaramıyor.

Ama Trendyol sayfa ekran olarak daha güzel daha zevk veriyor gezerken.

+1 oy
(1,866 puan) tarafından

Hepsiburada Premium olunca gayet avantajlı oluyor kargo bedava gibi aldığının %bilmemkaçi da geri dönüyor bence çok daha avantajlı. Trendyoldan çok nadir alışveriş yapıyorum 

(41 puan) tarafından

O nasıl olunuyor premium??

(1,866 puan) tarafından

Sayfya girince her yerde premium yaziyor zaten tıklayıp ayrıcalıklarına bakın. 

+1 oy
(439 puan) tarafından

Boykot sebebiyle Trendyol kullanmıyorum.Hepsi burada daha pahalı ona göre ama yine de hepsi burada kullanıyorum.

(41 puan) tarafından

Teşekkür ederim yorumun icin

(439 puan) tarafından

Rica ederim 🌼 

+1 oy
(131 puan) tarafından

Trendyol daha uygun Hepsiburada pahalı ya bazen indirim oluyor 

0 oy
(2,151 puan) tarafından

Bence trendyolda çoğu ürün daha ucuz ama Hepsiburadada premium olunca kargo bedava işi güzel oluyor. Trendyol da Trendyol pass alınabilir aynı şekilde. Ben ikisini de aktif kullanıyorum.

(41 puan) tarafından

Him ewt bende Trendyol paşa alıyorum ama pekde gerek olmuyor alacağım ürünler hemen hemen yüksek fiyatta   kargo karşıya ait oluyor yani öyle basit tek şeyler de almıyorum ama bana baya uygun geliyor Trendyol 

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 143 göst.
+1 oy
0 cevap 29 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,765 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 213 göst.
5 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gulsumss (156 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 125 göst.

413,202 soru