0 oy
190 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından

Bunu sadece buraya anlatabildim kızlar 1 yaşında bir oğlum var eşim çalışıyor sabah gidip saat 6da eve geliyor o evde yokken oğlumla çok güzel vakit geçiriyoruz oyun oynuyoruz beni hiç zorlamıyor bazen durmadiği zaman sesimi yukseltiyorum ister istemez ama eşim eve gelince evde bi gerginlik oluyor en ufak şeye bağırıp çağırıyorum oğluma özellikle bununla nasıl başedebilirim böyle olmak istemiyorum ama elimde değil:(eşimde işten yorgun argın geliyor onada bağırmak istemiyorum bu durum canımı çok sıkıyor eşiminde öyle bana yardımcı olurmusunuz 

5 Cevaplar

+4 oy
(1,984 puan) tarafından

Eşin çocukla hiç ilgilenemedigi için aslında senin öfken eşine oluyor eşinin hiç eve gelmedigini farzederek davranıcaksın bide daha çok küçük 1 yaş bebek bagırırsan özgüveni kırılır ve sürekli korkar uykusunda bile ağlayarak uyanır

-Reklam-
0 oy
(1,196 puan) tarafından

Kendine vakit ayirman gerekiyor eşin yorgun oluyosa tatil günlerinde ilgilensin oğluyla ama büyüme evresinde bağırma lütfen arakdasim çok bagirirdi oğluna vururdu hatta ana okulana basladi aşırı icine kapanıkmis ozguvenlero olmuyor öyle çocukların malesef ** hepimiz bagiriyoruz önemli olan onu çok aza indirmek 

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Acaba eşiniz çocuğun sessiz olmasını mı istiyor yorgun olduğu için. Bende de bir ara öyle oluyordu eşim gelip salonda uyuyordu sessiz olmamızı istiyordu stres olup geriliyordum daha çok. Sonra durumu fark ettim ya git yatağında yat ya da sinir olma çocuğun ağzını bağlayamam ki dedim. Ya o giderdi yatak odasına ya ben 

(7 puan) tarafından

Öyle olduğunu düşünmüyorum sesinden rahatsız olmaz ama fazla ilgilenmiyor tlfnla ilgileniyor daha çok 

(1,741 puan) tarafından

O yüzden sinir oluyorsunuz anlıyorum. Siniriniz oglunuza değil eşinize aslında. Erkekler hep aynı iki sevip ondan sonra kenara atıyorlar çocukları. Duş alırken bile kulağımız çocukta oluyor. Tuvalete giderken bile Allah ım inşallah ağlamaz diyip gidiyoruz. Sonra erkekler baba oluyor 😀

0 oy
(465 puan) tarafından

Senin öfken eşine oluyor çocukla ilgilensin o sorumluluk bana ait bitek değil gibisinden düşünüyor olabilirsin birde eşin çocuk neden durmuyor neden simariyor diyorsa bı başka ihtimal eşinle özel alanın kalmadiysa beraber vakit geçirmek istiyorsan o öfke ordan gelir dönem dönem herkeste olur bu ama şunu bilmelisin o bı bebek ve bunları düşünemez heleki yeni keşfediyor herşeyi bende pismanlik duyuyorum ama onları kontrol altına alamayiz zamanla onlarında biZden bı birey olduğunu kabul edicez ve onlar bize göre değil biz onlara göre şekil alcaz onlar büyüdükçe 

0 oy
(5,370 puan) tarafından

Geçen ay psikiyatri yegittim acayip agrasif kendimi yetersiz hissediyordum en ufak şeyde sinirlenip eşime bağırıyordum sonra çocuğumada sesim yükselince çözümü psikiyatri uzmanı gitmekte buldum ilaç verdi daha kendimi sakin hissediyorum en azından sabah mutsuz yorgun kalkmıyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 79 göst.
+3 oy
11 cevap 430 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (462 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
13 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Papatya3535 (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 415 göst.
2 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (684 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,737 soru

23,821,460 cevap

318,312 kullanıcı

...