Zehra mi Asel mi ikisinden birini istiyorum sizce hangisi biliyorum iki isimdende çok var ama herkes bilindik isimler koyuyor zaten ben anlaşılması zor bulunması zor bir isim istemiyorum çevremizde iki isim de yok o yüzden dusundm sizce hangisi daha güzel
Nolur artık asel mıra hıra arya koymayın ya☹️
Zehra çok güzel bı isım 🩶
İkisinden birini seçmek zorundaysam Zehrayı seçerdim.
Ben zehrayi seçerdim yanına da Betül koyardim
Kızım olursa hep Zehra Betül koymak istemişimdir yorumunu görünce tebessüm ettim İnşallah bir kızım olur ilerde♥️🤭
Cok guzel bir tevafuk olmuş sizin için.En kisa zamanda Rabbım güzel bir kız nasip etsin inşallah 🐤♥️
Amin canım inşallah ❤️ Allah razı olsun
Zehra daha güzel ❤️
Zehra güzel bence Asel ismi şu ara çok popüler herhesde duyuyorum bıkkınlık geldi diyebilirim bı kaç sene sonra okula gidince sınıftaki tüm kızların ismi Asel olacak
Zehra Zeynep gibi isimlerin asla modası gecmiyor karakterleri de çok güçlü oluyor
Zehra yeğenimin adı ben koydurdum çokta severim
Bence Zehra daha güzel.
Zehra koy bende asya koycam kızıma
Zehra diyorum.
Zehra çok güzel bence bende koymak istemiştim ama eltimler benden önce davrandılar 😏
Zehra cokkkk guzel♡
Zehra annesi olarak tabiki Zehra diyorum 🥰🫶🏻🦋
Bence asel sağlıkla gelsin inşallah
Zehra çok tatlı guzel anlamı da guzelse bence onu koy asel çok var ileride okula başlayınca sınıfta en az 4 ,5 asel olacak bu gidisle
Zehra daha iyi bence aselin modası geçti çoktan
İnsanlara ASEL diyince küfür etmişsin gibi davranmışlar farkettin mi 😁 hayır kadın sizden fikir istiyor bıkkınlık geldi mi diye sormuyor ☺️
Benim kızımın ismi ASEL ❤️ bal gibi çok akıllı bir prenses bence Asel koy canım sağlıkla gelsin minnoş❤️
Zehra daha güzel ve artık asel koyulmamali bence fazlaca oldu çevremde yeni bebeklerin hepsi mi asel olur cazibesini kaybetti isim artık
Ben bir kızım olursa adını Zehra Betül koymak istemiştim oğlum oldu ama yine de ileride bir kızım olursa Zehra Betül koymak istiyorum ❤️Sende Zehra Betül koy gitsin canım 🤭
Zehraaaa tabiki.
411,630 soru
12,391,806 cevap
43,856 kullanıcı