+3 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (71 puan) tarafından

Arkadaşlar benim kızım 1.5 yaşında kapı komşumun kızı da 8 9 yaşlarında annesi sürekli süze gelsin oynasın falan diyor iyi hoş da kız bizim eve gelince benim kızın yüzüne bakmıyor odaları dolaşıyor. Yatak odasında dolaplara bakıyor mutfakta dolaplara bakıyor tek başına resim yapıyor oyuncaklarla oynuyor kızım da sıkılıp yanıma geliyor. Bende rtık gelmesini istemiyorum  zaten annesi bence oynamaya diye yolluyor ama bakıcılık yapmamı istiyor bence . Şimdi de hediye almış söz de ama anlamadım pek hediyeyi kullanılmış ve kokuyor ayrıca mayo ne alaka bu mevsimde. Çocuğu ve annesini kırmadan nasıl engellerim gelmesini . Bu arada komşum dediğim kadınla hiç bi iletişimim yok benden yaşça büyük evine falan hiç gidip gelmedim . 

18 Cevaplar

+5 oy
(1,689 puan) tarafından

Çok basit müsait değilim diyerek çocuğu size yollama isteğini reddedersiniz

(71 puan) tarafından

Uyuyor diyorum hep ama uyanınca sen çağır o zaman diyor bide saçma sapan bi hediye yollamış anlamdım ki 

(1,689 puan) tarafından
+1

Bence aramayın çağırmayın yollamak istediğinde müsait değilim deyin bir iki gün daha sorar onlara da hep aynı şekilde devam edin keser artık aramayı

-Reklam-
+3 oy
(3,330 puan) tarafından

Tövbe tövbe insanlar nasıl güvenip gönderiyor ben ona takıldım. Senin için demiyorum ama ülkenin hali ortada kaç tane çocuk gündem oldu geçtigimiz yılda. Sende eve kabul etme başına bişey gelir sen suçlu olursun. Açık açık söyle müsait değilim diye. Yada kapıyı açma geldiğinde 

(71 puan) tarafından

Dimi nasıl neyime güvendin de yolladın çocuğunu hiç bi muhabbetimiz bişeyimiz yok 

+3 oy
(1,734 puan) tarafından

Oynamiyorlar canım yollama bana 2 cocukla ugrasamiyorum de 

+3 oy
(1,301 puan) tarafından

Oh vala :) başından atıyor çocuğunu resmen kabul etme bir şekilde 

+2 oy
(789 puan) tarafından

Bahaneye gerek yok annesine yollama ben uğraşamıyorum  müsait değilim desen yollamaz zaten

+2 oy
(1,361 puan) tarafından

Kirilcak birşey yok müsaot değilm diceksin bı kaç kez böyle insanlar yüzsüz arsız oluyor aman dikkat et 

+2 oy
(332 puan) tarafından

Çocuğu sana emanet ediyor hizmetçi gibi müsait değilim kendi cocuguma zor yetiyorum de bebekle ne oynasın o cuck hem karıya bak ya 

+2 oy
(1,086 puan) tarafından

Bazen kiracaksin istemiyorum diyeceksin gelmesin diyeceksin

+2 oy
(1,168 puan) tarafından

Canım aynısını benim komşum da yapıyordu sürekli çocuğunu bana bırakıp gidiyordu o arada da işlerini falan hallediyordu bir gün yine getirdi çocuğu almaya geldiğinde de ben de şey dedim az önce haberlere bakıyordum Bir tane kadın komşusuna bırakmış çocuğunu çocuk bir kaza sonucu yaralanmış bütün sorumluluk kadına kalmış bu yüzden bir daha sen de çocuğunu bana bırakma aynı duruma düşmek istemiyorum ki senin çocuğunun sorumluluğunu alamam ben kusura bakma yanlış da anlama ama sonuçta devir değişti bu devirde ben hiçbir kendi çocuğunun sorumluluğunu daha zor oluyor Bir de seninkini alamam ha istersen kendin gelirsin arada beraber otururuz çocuklar oynar ama onun dışında ben sorumlu kabul edemem 

+2 oy
(631 puan) tarafından

Biz küçükken arkadaşlar gelirdi sizin dediğiniz gibi yaşça büyük bi gün annemin odasına girip ablamın altın kolyesini bide bi altın bi şey daha çalmışlardı annem farketti kıza dedi yalvardı yakardı annemler beni öldürür diye kolyeyi kaybetttiğini söyledi diğer altınıda verdi o günden beri çocuk bile olsa artık kimseye güvenmedik bzi oyalayıp annemin odasını karıştırmıştı

+1 oy
(2,799 puan) tarafından

Bır iki geldiğinde reddet kızı uyutcam canı sıkılır seninkinin de çocuk hasta seninkine de geçer ben hastayım bulaşır size de diye bahane bul her seferinde az insansa anlar zaten

+1 oy
(39 puan) tarafından

Geldiğinde ben çocuğu uyutcam de yolla yada hic eve girmeden uyutcam uyanınca çağırırım de çağırmayınca anlarlar zaten

+1 oy
(13,857 puan) tarafından

hayır şu an müsait değilim sonra ben çağırırım de çağırma 

(71 puan) tarafından

Bana da biraz suistimal gibi geliyor yaptığı bide kızımın oyuncaklarını istiyor annesin yanında . bende hauır erva o olmayınca ağlıyor üzülüyor falan desem de annesi ben sonra kandırıp getiririm diyor ama oyuncak gidiş o gidiş istedim de vermediler . Babası 1.500 lira vermişti ona daha 2 ay oynamadı kızım onunla 

(228 puan) tarafından
+1

Oyuncağınızi geri isteyin hediye filan deyin çok uyanikmis sizin komşu ay sinir oldum okuyunca 

(332 puan) tarafından
+1

O komşuyla kökten sen iletisim mi kessen bildigin seni kullanıyor saf olmayin ya tepenize çıkar arsızlik nedir 

(4,160 puan) tarafından
+1

Bu evden oyuncak çıkmıyor deyin. Kazık kadar çocuk. Annesi bi alamazsın deyince anlaması lazım. Annesinin de işine geliyor demek. Sadece eve salsa iyi başka uyanıklıkları da var.

(1,112 puan) tarafından
+1

Başka evlerde oyuncağı almak için kendini yere atan tanıdığım var, benim evde asla yapamıyor. Ben kendim diyorum hayır alamazsın diye. Buna tepkinizi koymalısınız. 

+1 oy
(717 puan) tarafından

Bir iki kere alma eve müsait değilim işim var de

+1 oy
(740 puan) tarafından

Canım benim de komşum olur musun? Kızım sabah 8.5 akşam 6 ya kadar sizde oynasın mahsuru yoksa :)))

(332 puan) tarafından

Sen ne yapacan yan gelip Yatacan tabi sjjsjs 😂

(740 puan) tarafından

Yok kız işe gidicem 😂😂😂

+1 oy
(123 puan) tarafından

Bende tam dışarı çıkıyordum de incitmek istemiyosan 😊 Şahsen ben olsam müsait değilim derim zaten muhabbetim yoksa ve kendisinden hoşlanmıyosam hiç uzatmazdım 🤗

+1 oy
(7,322 puan) tarafından

Cnm bence çocuk ne zmn gelse kapıyı açmak yerine camdan önemli bişey mi oldu yoksa çok isim var de kapıyı açma bikac kez yaoarsan gelmez

0 oy
(10,846 puan) tarafından

Böyle insanları hiç sevmiyorum gelince eve alma hastayız sana bukaşır dee kızım uyuyo Dr ne bilim Bi bahaneler bul 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,131 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
31 cevap 700 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alca (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 513 göst.
18 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Minnoşbiranne (1,135 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 634 göst.

412,321 soru

12,412,047 cevap

44,890 kullanıcı

Kategoriler

...