Bu ayın sonunda boşanma davam bitecek büyük ihtimalle karşı taraf eşyalarımı yani ailemin yaptığı çeyizimi 3 senedir vermiyordu avukatım da ayrı bir dava açtı eşyalarla ilgili bu dava 80 milyarmis karşı tarafın avukatı benim avukatıma müvekkilim davayla uğraşmak istemiyor eşyaları verecek demiş ama eksik falan olabilir demiş bende avukatıma eğer eksik bozuk varsa eşyalarımda ben büyük mobilyaların davasına ve ziynet davasına da giderim bu şekil belirtin dedim eşyalarım eksik olmasın çünkü eşyalarımin çoğunu annesinin aldığından eminim yoksa sıkıntı çıkarmaz di bunlarda bu sefer hiçbir eşyayı vermeyeceğini dava yoluna gireceğini söyledi sizce yanlış mı yaptım siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ? avukatım da hala haber yok diyor gün vereceklerdi o gün akrabalarımla avukatımla nakliye ayarlayıp gidip eşyalarımı alacaktım ama ses yok siz olsanız ne yapardınız
Çöpünü bile bırakma. Anasına bile dava aç eğer eşyalarını o aldıysa düpedüz hırsızlık yaptığı
Bende öyle yapmak istedim ama bu sefer hiçbirini vermiyorlarmıs davadan önce alsaydım onların yalancı çıktığı da belli olacaktı ilkte vericez dediler avukat birilerini ayarla nakliye falan dedi ayarladım ama dedim ki eşyalarımı tam istiyorum eksik bozuk istemiyorum yoksa büyük mobilyalara ve ziynet davasına giderim dedim böyle dediğim için hiçbirini vermiyorlar demek ki büyük bir kayıp var eşyalarımda
Allah çıkarsın hepsinden yemek nasip olmasın
Amin inşallah Allah razı olsun canım
3 senedir verilmeyen eşyadan hayır geleceğini düşünmüyorum canım. Muhtemelen zaten dediğin gibi olmuştur. Ya dağıtmışlardır ya da bozuk gelir sana. Dava yolunu devam ettir alabildiğin kadar tazminat al bence
Aynen helal etmiyorum zaten hayrını görmesinler bende öyle düşündüğüm için öyle dedim bu sefer hiçbirini vermiyorlar
Bende bunlarla uğraşmak istemediğim için anlaşmalı ayrıldım
Kendi esyalarimin hepsini alıp anlaşmalı gitmiştim.
Bu erkekleri Allah bildiği gibi yapsin üç senede geçmiş boşver gitsin bence.
Amin inşallah helal etmiyorum haram olsun onlara hayrını görmesinler inşallah ben 3 senedir çekiyorum
Bence davandan dönme canım. Sana yaramayan onlara da yaramasin.
Rabbim sana hayırlı kapılar açsın inşallah
Amin Allah' razı olsun canım
411,920 soru
12,400,368 cevap
44,400 kullanıcı