+2 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (185 puan) tarafından

Hangi Bebek Arabasını kullanıyorsunuz memnun musunuz bebeğim 3 aylık olmak üzere sürekli hastaneye dışarı çıkıyoruz pratik sürünen ve iyi bir araba istiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(1,075 puan) tarafından

Joell kullanıyorum memnunum katlama açmada Basit sürmeside canım 

-Reklam-
0 oy
(1,773 puan) tarafından

Kabin boy araba alın zaten 3 aylık olmuş travel sistem olmasın.

(185 puan) tarafından

Dediğiniz hangisi acaba pek bir bilgim yok

(1,773 puan) tarafından

Canım yanlışlıkla aşağıdaki yoruma yazmışım ordan bakarsın 

0 oy
(2,831 puan) tarafından

Kabin boy tavsiye ederim ama travel sistem ve bastonla kariatirmayin arada fark var.ben carebaby aldim tek elle kapaniyor cok guzel ve cok hafif arabayi kullanirken guc kullanmiyorsn sen tutuyn araba gitygn yone gidiyor digerleri gibj yormuyor.biraz pahali ama deger kurusuna kadr.

(185 puan) tarafından

Nereden aldınız fotoğraf var mı arabayla ilgili hiçbir bilgim ve fikrim yok İlk bebeğim olduğu için

(1,773 puan) tarafından

Ben 4 sene önce almıştım benimkinin artık üretimi yok ama sana birkaç model atacağım onlara bakarsın. Travel yabi seyahat sistem şu aşağıya resmini eklediğim model oluyor bundan almanı tavsiye etmem hem ağır hem açma kapamasi zor

image

(1,773 puan) tarafından

image

image

image

Bunlar gibi olan arabalardan al, kolay açılıp kapanıyor taşıması ve bebeği sürmesi aşırı rahat oluyor. Bu markaları rastgele attım bendeki bu markalardan değil, dediğim gibi bendeki artik üretilmiyor. Alırken kabin boy diye aratarak alırsın 

(1,773 puan) tarafından

Kendi yorumum sanıp arkadaşın yorumunun altına yazmışım canım ama yukarıda bahsettiğim ve arkadaşın da söylediği gibi kabin boy alırsan uzun süre kullanır rahat edersin şimdi bebeğin küçük olduğu için travel sistem alırsan zor değil gibi gelir ama bebeğin büyüdükçe hem bebeğin ağırlığı hem arabanın ağırlığı ile çok zor olur itmesi taşıması o yüzden kabin boy tavsiye ediyorum ben de

0 oy
(2,831 puan) tarafından

image

Ben 9bine aldim canm ama cok memnunum  katlandignda kutu gibi minicik oluyor

(185 puan) tarafından

Teşekkür ederim kabin boy alacağım marka da fark etmez iyi olsun da 

(185 puan) tarafından

Teşekkür ederim kabin boy alacağım marka da fark etmez bu olur mu acaba

image

sun da 

(2,831 puan) tarafından

Guzel canm sadece marka farki var.ama bu renk alma derim daha onceki bebek aram hu renktj ve cok pislik gosteriyor

(185 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲 🤲 ❤️ 

0 oy
(3,568 puan) tarafından

Joell Truva kullanıyorum memnunum canım. Seyahat sistem

0 oy
(4,007 puan) tarafından

Cybex marka kullanıyorum çok rahat ve hafif bir bebek arabası ilk çocuğunda da kanz marka kullanmıştım

(185 puan) tarafından

Bu nasıl peki sizce 

image

Pek bilgim yok araba hakkında ilk bebeğim 

(4,007 puan) tarafından

Bu markayı bilmiyorum ama e bebek de şubat indirimi var baby plus markada oda güzel

(185 puan) tarafından

Orası çok pahalı beni aşıyor 

(4,007 puan) tarafından

Şimdi aklıma geldi ben bugün civilde gördüm 6 binden 4 bine inmiş arabalar 3.500 bile vardı güzel modeller internet sitesinden bakabilirsin

0 oy
(150 puan) tarafından

Bütçe ne kadar ona göre öneriyim

(185 puan) tarafından

4bin 🤭

(150 puan) tarafından

Ben civilden o fiyatlarda bir tane baston kabin boy almıştım. Şuan markasını unuttum ama baya kullanışlı

0 oy
(645 puan) tarafından

Kraft kenya modelini kullanıyorum memnunum ağır değil tek elle katlanıyor fazla yer kaplamıyor

(185 puan) tarafından

Biraz pahalı ya 

0 oy
(1,636 puan) tarafından

Prava kabin boy kullaniyoruz. Tek yonlu bir araba. Pusete ihtiyac duymadim almadim. Acmasi kapamsi tadimasi kolay bir araba tabsiye ederim

0 oy
(498 puan) tarafından

Travel sistem sakın alma kızım 7 8 aylıktı. Yolun ortasında araba 2 ye bölündü kırıldı. Ben hiç sevmedim. Çünkü sadece en fazla 7 ay falan kullanabilecen alacaksan 4baby al onlar çok güzel .

(1,103 puan) tarafından

Aa hangi markaydı acaba ben 3 senedir travel kullanıyorum çok memnunum üstüne koymadığımız yük kalmadı ben casual cadillac almıştım civilden satış elemanı 15. Kattan at bişey olmaz demişti hakkaten öyle ya hiç bir şey olmadı sık sık günlük kullanıyorum nerdeyse ilk oğlum için almıştım şimdi 3 yaşında kardeşi 15 aylık geçen bi yıkadım sildim yeni gibi parladı hala daha yeni gibi duruyor yani tek sevmediğim yanı iki çocuk bindiremem :( 

(498 puan) tarafından

Valla markasını hatırlamıyorum eskiciye verdim gitti. Ben hiç sevmedim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 219 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,636 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
+2 oy