Hangi Bebek Arabasını kullanıyorsunuz memnun musunuz bebeğim 3 aylık olmak üzere sürekli hastaneye dışarı çıkıyoruz pratik sürünen ve iyi bir araba istiyorum
Joell kullanıyorum memnunum katlama açmada Basit sürmeside canım
Kabin boy araba alın zaten 3 aylık olmuş travel sistem olmasın.
Dediğiniz hangisi acaba pek bir bilgim yok
Canım yanlışlıkla aşağıdaki yoruma yazmışım ordan bakarsın
Kabin boy tavsiye ederim ama travel sistem ve bastonla kariatirmayin arada fark var.ben carebaby aldim tek elle kapaniyor cok guzel ve cok hafif arabayi kullanirken guc kullanmiyorsn sen tutuyn araba gitygn yone gidiyor digerleri gibj yormuyor.biraz pahali ama deger kurusuna kadr.
Nereden aldınız fotoğraf var mı arabayla ilgili hiçbir bilgim ve fikrim yok İlk bebeğim olduğu için
Ben 4 sene önce almıştım benimkinin artık üretimi yok ama sana birkaç model atacağım onlara bakarsın. Travel yabi seyahat sistem şu aşağıya resmini eklediğim model oluyor bundan almanı tavsiye etmem hem ağır hem açma kapamasi zor
Bunlar gibi olan arabalardan al, kolay açılıp kapanıyor taşıması ve bebeği sürmesi aşırı rahat oluyor. Bu markaları rastgele attım bendeki bu markalardan değil, dediğim gibi bendeki artik üretilmiyor. Alırken kabin boy diye aratarak alırsın
Kendi yorumum sanıp arkadaşın yorumunun altına yazmışım canım ama yukarıda bahsettiğim ve arkadaşın da söylediği gibi kabin boy alırsan uzun süre kullanır rahat edersin şimdi bebeğin küçük olduğu için travel sistem alırsan zor değil gibi gelir ama bebeğin büyüdükçe hem bebeğin ağırlığı hem arabanın ağırlığı ile çok zor olur itmesi taşıması o yüzden kabin boy tavsiye ediyorum ben de
Ben 9bine aldim canm ama cok memnunum katlandignda kutu gibi minicik oluyor
Teşekkür ederim kabin boy alacağım marka da fark etmez iyi olsun da
Teşekkür ederim kabin boy alacağım marka da fark etmez bu olur mu acaba
sun da
Guzel canm sadece marka farki var.ama bu renk alma derim daha onceki bebek aram hu renktj ve cok pislik gosteriyor
Tamam canım teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲 🤲 ❤️
Joell Truva kullanıyorum memnunum canım. Seyahat sistem
Cybex marka kullanıyorum çok rahat ve hafif bir bebek arabası ilk çocuğunda da kanz marka kullanmıştım
Bu nasıl peki sizce
Pek bilgim yok araba hakkında ilk bebeğim
Bu markayı bilmiyorum ama e bebek de şubat indirimi var baby plus markada oda güzel
Orası çok pahalı beni aşıyor
Şimdi aklıma geldi ben bugün civilde gördüm 6 binden 4 bine inmiş arabalar 3.500 bile vardı güzel modeller internet sitesinden bakabilirsin
Bütçe ne kadar ona göre öneriyim
4bin 🤭
Ben civilden o fiyatlarda bir tane baston kabin boy almıştım. Şuan markasını unuttum ama baya kullanışlı
Kraft kenya modelini kullanıyorum memnunum ağır değil tek elle katlanıyor fazla yer kaplamıyor
Biraz pahalı ya
Prava kabin boy kullaniyoruz. Tek yonlu bir araba. Pusete ihtiyac duymadim almadim. Acmasi kapamsi tadimasi kolay bir araba tabsiye ederim
Travel sistem sakın alma kızım 7 8 aylıktı. Yolun ortasında araba 2 ye bölündü kırıldı. Ben hiç sevmedim. Çünkü sadece en fazla 7 ay falan kullanabilecen alacaksan 4baby al onlar çok güzel .
Aa hangi markaydı acaba ben 3 senedir travel kullanıyorum çok memnunum üstüne koymadığımız yük kalmadı ben casual cadillac almıştım civilden satış elemanı 15. Kattan at bişey olmaz demişti hakkaten öyle ya hiç bir şey olmadı sık sık günlük kullanıyorum nerdeyse ilk oğlum için almıştım şimdi 3 yaşında kardeşi 15 aylık geçen bi yıkadım sildim yeni gibi parladı hala daha yeni gibi duruyor yani tek sevmediğim yanı iki çocuk bindiremem :(
Valla markasını hatırlamıyorum eskiciye verdim gitti. Ben hiç sevmedim
413,717 soru
12,453,830 cevap
46,405 kullanıcı