0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (855 puan) tarafından

Kızlar kim ne isterse kirirmasin aman üzülmesin yapıyorm herşeyi fark etmiyorm kimin olduğu  ama sonunda hep kazık yiyorum bugün tam 6 saat afkan saçı ördüm  eşimin yeğenine 40 teleye ip almış saçı ile oreyim diye vallahi billahi 6 saat de zor bitirdim sonuç annesi 40 TL ye ip neden almış i öğrenciymis  sanki ben saçımı ördüm o iple ya durduramıyorm kendimi birisi birşey istediğinde hayır diyemiyorum sonra bende sinirlendim 100 TL attım Ivana anana söyle 60 TL de sadakam olsun anana dedim o arada kayın validem aradı eşimde bir daha karımı üzecek birşey olursa hepsinin.... Bilmem ne dedi diyorum benden birşey istemeyin hayır demeyi bilmiyorum diyorum ama üzülen ağlayan ben oluyorm

8 Cevaplar

+2 oy
(353 puan) tarafından

Böyle böyle öğreneceksin . Hayır demeyi öğreneceksin . Mecbursun . Tabiki önüne geleni kapıdan çevir demek değil bu . Bende yamula yamula öğrendim . Yapamam , müsait değilim, yorgunum , işim var, misafirim var , çocuğum durmuyor,hastayım .. Bazen canım istemiyor bile diyorum . İyilik yaparken de kötüyüm şimdi de kötüyüm ama en azından kimse beni kullanamadan kötüyüm . Çok fark varr..

(855 puan) tarafından

O hayır desem bitecek zaten  herkes enayi bulmuş dikecek yer arıyor elimden herşey geldiği zaman sanki enayi var ve 6 aylık bebeğim var geceleyin hiç uyumuyom üstelik saç örüyorm bide azar işitiyorm ama karar verdim hyr demeyi öğrenmem gerek 

-Reklam-
+1 oy
(5,768 puan) tarafından

Allah'ım yarabbim 40 TL çok mu gelmiş o kadına eh Allah'ım yaa ne günlere kaldık boşver sıkma canını güzelim iyilik yap denize at balık bilmezse hâlik bilir demişler 

(855 puan) tarafından

Kuzum 40 TL de kendi saçı için ip aldı saçına renk katayim diye benim için harcanmadi 6 aylık bebeğim le 6 saat uğraştım vallahi ama sıkıldım artık neden hep üzülüyorum ben

(5,768 puan) tarafından

Sende ona göre davranirsin gülüm bazen fazla samimiyet göz çıkarır inan ki 

(855 puan) tarafından

Samimi de değilim Gülum ya  ama kullanıyor lar işte 😭 valla şuan bu emoji gibi pıt akıyor 

(5,768 puan) tarafından

Kız o kadar üzülme sana yazık 

+1 oy
(4,558 puan) tarafından

Hayır demeyi ögrenmen lazım, o şu bu kırılacak diye hayat ertelenmez. Ve çocuğun varmış o 6 saati çocuğun için harcayabilirsin bir başkası için değil canım. Bu ders olsun bir daha biri birşey istediğinde hayır de net. Bak üzülen sen oldun bir teşekkür bile edilmedi emeğine yazık değil mi. Emeğinin karşılığını bile alamamışsin. Kendini neden ezdiriyorsun ki, bir değerin olmalı. 

(855 puan) tarafından

Doğru diyon canım valla salakligi ma yanarım 

+1 oy
(10,236 puan) tarafından

Hata sende ne diye 6 saat uğraşıyorsun hade ugrastin ne diye 100 TL atıyorsun 

(855 puan) tarafından

40 TL ipe para harcamış annesi kızmış evet hata bende hayır diyemedim için

+1 oy
(1,032 puan) tarafından

O kadar emek, o kadar zaman, bir de ipi de mi sen alacakmışsın? Lokmanlarını da çiğneyip vereydin ağzına. Fazla tevazu kişinin kendi hakkına girmesidir, kendine tekrarla dur bunu. Eşinin kıymetini bil, bir daha senden birşey istediklerinde eşim izin vermiyor de çık işin içinden. 

0 oy
(137 puan) tarafından

Ama sende hata eğer emeğinin karşılığını istersen bunu baştan soylemeyliydin örneğin kuaförde 400 ama ben sana 200 ye yapabilirim gibi fiyatını bilmiyorum insanlar menfaati dışında günahını vermiyor artık emegin ayıbi yok ya baştan konuşacaksın yada kusura bakmayın ben müsait değilim diyip kenara cekileceksin

(855 puan) tarafından

Valla bozuldu sinirlerim bebeğim le  bir yandan uğraştım oğlumla bir yandan uğraştım bide saçla uğraştım ay valla sinirlerim alt üst oldu ya

(137 puan) tarafından

Bidaha asla uğraşmam gerekmedikçe muhattap da olmam açıkçası 

(855 puan) tarafından

Buradaki yazilan herşeyi dikkate alicam sadece bir bayanın ki haricî Indigo mu ne  bayan hakaret etmiş resmen bana

(137 puan) tarafından

Indigo mu o kimseyi kırmaz genelde belki yanlıs anlamıştır 

(855 puan) tarafından

Valla şuan gayet kırıyor anlattım ama anlaşılamadim

0 oy
(2,944 puan) tarafından

Çok çok çok seviyesiz diyaloglar, senin parayı çarpman, anana sadakam olsun diye çirkin çirkin konuşman, eşinin ağız dolusu küfür etmesi... Dilerim tez zamanda daha temiz olur diliniz. Konuya yorum bile yapamadım seviyenin, iletişimin kötülüğünden... 

(2,944 puan) tarafından

Savurmaktan kastım har vurup harman savurmak değil elbette. Bunu anlamış olamazsın... Yüzüne çarpmak anlamında dedim. 

(855 puan) tarafından

Lütfen bana bulaşma inaninki sizinle polimige girmek istemiyorum ne sen ne ben üzüleyim keşke benim ne demek istediğimi anlaya bilseydiniz

(855 puan) tarafından

Teşekür ederim yorumun için hayırlı geceler 

(2,944 puan) tarafından

Ben neden polemiğe girerim ve neden üzüleyim. Diliniz temiz değil eşinin de senin de, bunu dedim. 

(855 puan) tarafından

Dilimiz de kalbimiz de şükürler olsun temiz dediğim gibi yorumun için teşekkür ederim 

0 oy
(690 puan) tarafından

Ee ne yani sen mi verecekmişsin ipin parasını kendi almamış mı senlik durum ne sana söyleniyor

(855 puan) tarafından

Bende onu anlamadım eşimde o yüzden ailesine kızdı ama en.buyuk hata benim hayır demeyi öğrenmem gerek 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 146 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Duruu12 (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,152 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aysima23 (4 puan) tarafından soruldu
+3 oy
0 cevap 247 göst.
+1 oy
8 cevap 529 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,925 puan) tarafından soruldu