+1 oy
831 göst.
Diğer kategorisinde (1,536 puan) tarafından

Kızlar eşim calismaya gitmişti aylardır kacgun önce geldi ve önceden hep yardım ediyordu birşeylere bu sefer geldi dedi hastayım tam dedim zaten ilk üç gün yerinden kalkma otur dddim herşeyi yaptım ama bugün biraz hastaydım bide çocuklar çok geç yattı sabah erken uyandı kahvaltı hazırla dedi dedim hastayım bugün sen idare et dedi bende hastayım neyse benden sonra gitmiş çayı fln koydu çocuklara sucuk fln yaptı gittim çocuklarla yiyorlar bende dedim keşke beni de çağırsaydin biraz trip attım neyse bağırdı dedi zaten hazrladim senle mi ugrascam gitti Silah aldı kendimi oldrcdm dedi elinden zorla aldım cok kötü oldum özür diledim sonra çok üzüldüm daha sonra dedi bıktım senden kendini bulunmaz Hint kumaşı mi saniyon neyse cvp vermedim başta dediki bu evden cenazeni cikartcam böyle diyince çok sinirldndim kes sesini dedim üstüme yürüdü kolumu sıktı birde yemek yerden suratıma baya tükürdü tepsiye vurdu camlar kırıldı...dedi annemi arycam gelsin çocukları götursun.

Böyle diyince korktum erkek kardeşimi aradım dedim enişten silah almış fln alamıyorum elinden kardsim ikna etti onu babamlara götürdü onu sonra babamlar aradı konuyu söyledim dedi sen suçlusun ne desen sen haksizsin ben çocuklarla tek burdayım kafa yiycdm ailem ne aradı ne sordu bu arada kardeşimi daha önce denemişti önceki postuma bakarsaniz görürsünüz kimseye diyemedim 

15 Cevaplar

+5 oy
(335 puan) tarafından

Bu anlattığın olaylar bana çok mantıklı gelmedi adam kahvaltı hazırlayan çocuklarına bakan düşünen bı baba sonra sen geliyosun beni niye cagirmadiniz diye trip atıyorsu tamam o da kiziyo ama kizmakla kalmiyo silahı alıp kendini öldürmek istiyo sonra sen özürdiliyosun bı kere adamın böyle bı tartışmada direk silaha sarılması ruh sağlığınin yerinde olmadığını gösterir çocuklu evde silah olmasını söylemiyorum bile sonra sen erkek kardeşini ariyosun gelip onu aliyolar ve seni tek bırakıyorlar bu çok mantıklı mı sence silah alcak benim esim beni ve çocuklarımı korkutcak ve benim ailem bana değil ona sahip cikcak demek ki anlatamadığın biseyler var tüm bunlara rağmen ailen neden onun yanında olsun normalde aile ne yapar seni alır sana çocuklarına sahip çıkar  boşan arkandayız bu adam normal değil kızıma zarar verir der seni kurtarır teselli eder bu işte bı terslik var 

(335 puan) tarafından

Ne kadar iyi davranırsa davransın benim ailem bana inanmalı kuzen de olsa insanın önce kendi çocuğu ya silah falan da işin içine giriyosa kimse bu şekilde davranmaz olmaz yani normal değil o zaman ailen de normal değil o zaman herkes anormal normal olan sensin bende taşlar oturmuyor kusura bakma tabiki benim fikrim bu doğrudur yalan demiyorum ama eksik yani 

(1,331 puan) tarafından

Adam ruh hastası bence başka açıklaması olamaz aileside al bunu ez ezebildgin kdr demiş açık açık ister dov ister söv bu arada 3 ay olmayan adam gelince   mum gibi olmasi gerekmiyor mu ila eşi cicugu bı özlem falab tuaf sonu yok bunun bence

(1,536 puan) tarafından

Anlattıklarım sonuna kadar doğru hani keşke ses kaydını atma şansım olsa ses kaydı bile var çocukların var ve yıllardır bu uygulamayı kullanıyorum kimse kalkıpda kendine iftira atmaz

(335 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun ne diyeyim ki tabiki herkes yaşadığını kendi bilir ben burda yazılan göre yorum yaptım sadece 

(1,536 puan) tarafından

Amin sağolasin

-Reklam-
+1 oy
(458 puan) tarafından

Eşin çalıştığı yerde yada kendi hayatı ile ilgili büyük bir sorun yaşamış olabilir, konuşmayı dene , yada borç falan , yada parayı bir yerlere kaptırma son dönemde bunlar için intihar eden erkek çok ama ailenin tepkisi aşırı yanlış , otur kocan seni öldürsün çünkü haksizsin demisler Allah korusun yarın bir gün sana bir şey yapsa yalandan göz yaşı döker ailen , ben olsam o dakka çocukları alıp giderdim , gerekirse sokakta kalırdım, gece uyurken bile ne yapacağı belli olmaz , silah olmaz , bıçak olur bıçak olmaz elleri ile boğar, olmaz yapmaz diye bir şey yok, bugüne kadar yapan insanlar asla yapmaz denilen kişiler hep , benim ailem olsa o dakika beni çocukları alır o adama tekmeyi basar ailesinin evine gönderir ve bir daha bana veya çocuklara yaklaşmasına izin vermezler 

0 oy
(553 puan) tarafından

Evde silah ne işi var? Eve silah gorerse ben ve çocuklarım giderim kendini geberten gebertsin.

(1,536 puan) tarafından

Çocukların yanında yaptı çocuklar dedi anneme karışma ağladılar kendi almış 

(553 puan) tarafından

Bırak naoarsa yapsın çek git.

(1,536 puan) tarafından

Babamlar onu götürmüş eve tek kaldım çocuklarla deli olcam aileme çok ofkeliyim

0 oy
(258 puan) tarafından

Eşinin psikolojisi yerinde mi ayrılmak için neyi bekliyorsun Allah korusun sana ya da çocuklarına bir zarar verse 

(1,536 puan) tarafından

Babamlar bana çok kötü şeyler dediler beni tek bıraktılar şimdi onu orda teselli ediyorlar 

0 oy
(5,780 puan) tarafından

Ne yani sen niye beni çağırmadın dediğin için kendimi öldürecem mi dedi?? Nedense inanmadım buna. Olayı eksik anlatmış gibisin

Silah konusuna ve tabak fırlatma konusunda ne olursa olsun sen ne dersen de öyle bir şey yapmaya hakkı yok 

(1,536 puan) tarafından

Bilmiyorum kaç aydır uzaktaydı bu sefer geldi çok değişti eskisi gibi değildi aynı zamanda çalışıyorum şuan izinliyim bana dediki seni kari duye boşuna almadım essek gibi caliscan evede bakican

(5,780 puan) tarafından

Valla normal değil canım Allah yardımcın olsun inşallah 

(1,536 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun çok çıkmaza girdim napcam bilmiyorum 

(8,443 puan) tarafından

Ne işinde çalışıyosun yanlıs anlamazsan merak ettim. 

(1,536 puan) tarafından

Klinik desteğim canım sağlık 

0 oy
(2,807 puan) tarafından

Ruh hastası mı eşin.. Bu kadar öfkelenip silaha sarılmakta nedir , canıma kasteden insanla o evde bir dakika daha durmazdım herhalde

(1,536 puan) tarafından

Canım. Suç ailemde almışlar onu oraya pohpohluyorlar 

0 oy
(186 puan) tarafından

Kaç ay oldu yoktu eşin önceden de böyle miydi uzun süre ayrı kaldı mı eşler ne yazık ara soğukluk giriyor ama tabiki silahı eline alması falan çocukların önünde bide hiç normal değil 

(1,536 puan) tarafından

Evet baya yoktu üç ay fln çok kötüyüm en çok ailemin yaptığı zoruma gidiyor 

0 oy
(2,178 puan) tarafından

Amcanın oğlu mu bu 

(1,536 puan) tarafından

Söyledim babam ona dediki kadın seni dinlemese gerekirse vur dedi 

(2,178 puan) tarafından

Bu yüzü onlardan bulmuş.

Baban öz değil mi?

(1,536 puan) tarafından

Öz niye böyle yapıyor biliyor musun daha önce ayrıldım bı kez ondan utanç verici onlar için boşanmak

(2,178 puan) tarafından

Bu ikinci evliliğin

Peki kocanın ilk evliliği mi? Nedir onu boyke değerli yapan bunların gözünde

(1,536 puan) tarafından

Evet onunki ilk ondan belki

0 oy
(890 puan) tarafından

Ay Allah korusun ya. Silah evdeyse götür polise ver hemen. Yok et o silahı. Ay çocukları düşünemiyorum yaa. 

(1,536 puan) tarafından

Yemin ederim ağlıyorum başka bissy yapamıyorum annemler de almış onu oraya götürmüş demiyorlar kızımıza yazık 

0 oy
(874 puan) tarafından

Eşinin çocuklarının olduğu bir evde hanımına silah çekmesi baştan sona yanlış.

Ama senin yaptığın da yanlış adam çalışmadan gelmiş zaten ve hastayim demiş normalde eden de bi adam yardım demek ki sahiden mental olarak falan hali yok neyin tavrını yaptın ki ikiniz de suçlusunuz ama onun yaptığı bence fazla abartı kesinlikle psikolojik bir sorun gostergesi

(1,536 puan) tarafından

Ben dedim hastayım ona canım dedim kscgundur yapıyorum migrenim tutmuştu dedim biraz yatayım sen çocuklara ver bişeyler diye ...evet asla hakkini yemem önceden yapıyordu ama bu. Üç ay gittyi gelmedi çok değişti artık aramıyordu da önceden günde üç sefer dört sefer şimdi gittiğinde bir sefer oda çocukları genelde soryr kapatyr

(874 puan) tarafından

Mental olarak bir sıkıntı yaşıyor bence Allah korusun bir cinnet veya benzeri bir olay yaşanmadan derhal psikolojik destek almalısınız bence şuan hiç kızma tavır yapma aklı başında bir aile buyuguyle konuşup bir doktora götürün bana normal gelmedi 

(1,536 puan) tarafından

Burda değildi annemler çağırdı orda kalıyor ailem vic aramadı insan bi der kızımız tek orda belki kendine bişey yapar onu tek bıraktık bişey olur diye bilmiyorum kafa yiycem 

0 oy
(393 puan) tarafından

Daha ne bekliyorsun o adamı bosamak için kızına küfür etti dövdü kardeşine sapıklık yaptı yetmedi silah çekti sana neyi düşünüyorsun işinde var 

(1,536 puan) tarafından

Canım ailem arksinda annemde ilk kardeşimin olayını biliyor ablasının çocuğu diye susuyor benim ikinci evlilik sırf diye annemler geri kafa 

(393 puan) tarafından

Ozaman boşa gülüm ne bekliyon  

(393 puan) tarafından

Kuzenin diyede silah dayama cesaretii ni bulsmasin bı zahmet annende önce kendi doğurduğu evladı savunsun sanada yazık degilmi

(1,536 puan) tarafından

Babamlar onu tutuyor beni red ediyorlar ikinci evlilik diye benim onun ilk hani insan evladına bunu yapması zoruma gidiyor dedim ikk o gitsin dava açsın o kadar zorki kimse yok çocuklara baksın dilekçe için gideyim o derecedeyim

Allah kimseyi bu duruma düşürmesin tek duam benden sonra kimsenin ailesi zarar görmesin 

(1,536 puan) tarafından

Eski kafalar diyor babanda beni zamanında vurrdu kırdı olur aile içinde barışın diyor 

0 oy
(2,889 puan) tarafından

Biraksaydin gebertseydi kendini niye engel oldun

(1,536 puan) tarafından

Çocuklar vardı çok korktum bişey yapsa bana dedi aileme demişim sorumlu o dedim bişey olsa çocuklara kim bakar 

0 oy
(5,991 puan) tarafından

Bı yerde bı kopukluk olabilir mi bir erkek durduk yere niye böyle desin seni suçlamıyorum fakat konu çok alakasız . Sen hasta olabilirsin o gün ilgi isteyebilrsn bunun için oldurcem mi diyor. 

Acaba ayrılmak falan mı istiyor bahane arıyor gerek yok sana cehennemi yaşatmaya aklımda biri mi var acaba ne bilym aklıma bı bu geldi 

(1,536 puan) tarafından

Bende bunu dedim her zaman el üstünde tutan adam şimdi her türlü şeyi yapıyor benim ikinci evlilik onun ilk hani belki ondan da cesaret alıyor 

(5,991 puan) tarafından

Ya önceki postunu hatırlıyorum o mu diye yine bakmak istedim . Eşin kardeşini isletmis yani kardeşin cevap verse onu  kendine baglaycsk sonra kendini gosterecekti çok pis mevzular bunlar yani eşin farklı çok çok çok özür dilerim ama eşin her çiçekten ayrı bal almak isteyen biri. Rabbim onu doğru yola getirsin yani ne diyeceğimi şaşırdım. 

Senin ailendede suç var onun g....tunu kaldirmasa kafasına bassalar böyle olmaz ki kuzeninmis esin

(1,536 puan) tarafından

Evet bütün suç ailemde annem biliyor kardeşimin olayını ses etmiyor diyor o anlamda yapmamış baldizinin arkdsinda durmuş denemiş kimseyle konuşuyor mu diye 

(5,991 puan) tarafından

Allah muhafaza benm ailem olsaydı agzna açardı eşimin ve bir daha annemlere adım atamazdi kardeşlerimin evime gelmesine müsaade etmezlerdi .

Anende yaprak dökümü Hayriye hanım gibi halı altına supurulmez bazı konular ama

(1,536 puan) tarafından

Öyle ailem gerçekten asla affetmem onları 

0 oy
(7,972 puan) tarafından

Ailen böyle yaparsa eşinde onlardan yüz bulur insan yerine koymaz seni. Ben açıkçası gerçek ailen olduğunu düşünmüyorum üvey olma ihtimalin var mı? Çünkü hepimiz ana babayiz evladimizin saçının teline zarar gelsin istemeyiz. Bana hiç normal gelmedi. Eşinde bu ufacık şey için silah alıp ölüm naraları atıyorsa pskolojisi bozuk demektir. Sen kendini kurtarmaya bak. Sonunu hiç iyi görmüyorum. 

(1,536 puan) tarafından

Ailem onu destekliyor babam dediki ikinci sefer bosanirsan leke gelir bize diğer kızlarımi evlendirenem

(7,972 puan) tarafından

Vay be elalem kendi kızından daha kıymetli demekti Çok üzücü bir durum. 

(7,972 puan) tarafından

Bari arkanda dursunlar ezdiresinler seni onu diye destekliyor evlatları sensin. Sen konuş bi ailenle böyle yaparak sizden yüz buluyor öldürmekle tehdit ediyor ölmemi mi istyorsunuz de 

(1,536 puan) tarafından

Böyle yapmalari hepsinden yıktı beni sırf böyle yapıyorlar iş yerine bile gitmekle utanıyorum 

(1,536 puan) tarafından

Ben o kadar dün anlattım tlfno ona ver dediler gitmiş şimdi ailemin işini görüyor orda onu tutarlar istediğimi soylim 

0 oy
(18,937 puan) tarafından

Eşin mı daha tuhaf ailen mı karar veremedim 

(18,937 puan) tarafından

İşsiz güçsüz parasız pulsuz gidecek yerin yok çaresizlikten kabul ediyorsun diye düşünmüştüm hiç öyle de değilmiş. Bu evliliğin bitişi olurdu benim için. Aileye bile ihtiyacın yok çocuklarımla kendime yeni bir hayat kurarım ben bu durumda kalsam 

(1,536 puan) tarafından

Canım ailemin yaptıği çok zoruma gidiyor dünden beri onu almışlar oraya kimse ne aradı ne sordu evet belki bı şekilde hayatıma devam ederim ama çok zorlanıyorum şimdi kardeşim bakıyordu çocuğa şimdi apar topar kimi bulayım bizimkiler onu destekliyor onun ilk evliliği bisansan leke gelir bize diğer kızlarımi evlendirenem diyor 

(18,937 puan) tarafından

Bu kadar bencil bir aileye benim ihtiyacım yok. Derdim sanırım ben çok mu küçük çocukların kreş okul çözüm olmaz mı 

(1,536 puan) tarafından

Küçük canım evet kreş almıyor birini alıyor diğerini almaz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 333 göst.
26 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde 2 cocuk annesi00 (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 380 göst.
4 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mrs. Right❤️ (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
0 oy
5 cevap 156 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,230 puan) tarafından soruldu

412,797 soru

12,428,108 cevap

45,564 kullanıcı

Kategoriler

...