Tam ben işte benim ilk oğlumda beni hiç aramazdı ama kuzenleriyle ilgiliydi oynardı tabi o zaman sık buluşurduk deprem döneminde hep birlikte kaldık çocuk doğduğunda sürekli gelip gitme durumu oldu falan şimdi sürekli gitmek ister kuzenlerinin yanına ama ikinci oğlumla çok bi yere gidemedik biz ya annemler ya kaynanamlara gittik arada bir de oyun parkı avm falan ama ilk oğlumda hergün akşam nerdeyse dışarıda vakit geçirirdik sanırım bu yüzden ikinci oğlum biraz bana düşkün bir de ilk oğlum 21 aylıkken kardeşi doğdu herkes ilk oğlum kıskanmasın küçüğün aklı yetmiyor diye gizli gizli ya da az sevdiler bi tek ben tam anlamıyla sevip kokladım ilgilendim ondan da bana çok düşkün
Bi yerde kötü de oluyor ya mesela bulaşık yıkıyorum hop bacaklarımın arasından asılıyor tuvalete giriyorum kapıyı kapadığım an çıldırmışcasına ağlıyor beş dk sigara içmeye balkona çıkıyorum babasına bırakıp sigara bitemeden balkon kapısını yumruklayıp ağlıyor 😂evet çok güzel ama yorucu ilk bebeğim olmuş olsaydı tadından yenmezdi ee iki tane olunca sıkıntı büyük oğlum gelip sarılsın radarları açıp hızlı hızlı emekleyerek geliyor oğlumu ittirip abisinin sarıldığı şekilde sarılıyor 😂