+1 oy
333 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (21 puan) tarafından

Kızlar zaten sormuştum dün kahverengı akıntı geldi diye sıddetlı agrıyla uyandım ve yoğun bır kanamam oldu parça parça şeyler geldi bebegımı düşürdüm çok canım yanıyor 

4 Cevaplar

+1 oy
(255 puan) tarafından

Ambulansı falan arasan olmaz mı içinde parça falan kalmasın bn korkarım öyle şeylerden kesinlikle hastaneye gitmeye çalışın 

-Reklam-
0 oy
(7,894 puan) tarafından

Belki düşük değildir doktora gitmeden bilemezsin bir acile gitsen keşke 

(21 puan) tarafından

Çok yoğun kanamam oldu Bırde büyük parça parça şeyler geldi agrımdı var büyük ıhtımal dusuk buradayollar kapalı kardan dolayı hiç  bıryere gıdıs gelıs yok keşke dedıgınız gıbı dusuk olmasa  

(7,894 puan) tarafından

Kürtaj olmuş biri olarak çok yıpratıcı bir süreç rabbim yardımcın olsun ağlamak istiyorsanız tutmayın kendinizi ağlayın İsyan etmeden yoksa daha zor atlatirsiniz bu süreci . Ama dediğim sizin  gibi böyle yaşayıp bebeği düşmeyen çok gördüm . Muhakkak gitmeniz lazjm en kısa zamanda. Eğer bebek düşmüşse içerde parça kalması sizi zehirler o da var 

0 oy
(4,300 puan) tarafından

Ah canım ben tahmin ettim de demek istemedim bende iki ay önce öyle kanama ile başlamıştı benim bebeğim 3 aylıktı kanamyla gitmedi kürtaj oldum gerçekten hem psikolojik hem ruhsal çok kötü bir durum ama nasip değilmiş muhtemelen sağlıksız bir bebekti kim ne derse desin boş biliyorum Allah yardımcın olsun 

0 oy
tarafından

Çok üzüldüm canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 139 göst.
+1 oy
2 cevap 59 göst.
+4 oy
38 cevap 1,140 göst.
+2 oy
20 cevap 663 göst.