+2 oy
44 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,560 puan) tarafından

Doğduğu günden beri hiç emmeye istekli değildi doğduğu günden meme reddi yaşadık zar zor 3 haftalıkken savaşa savaşa alıştırdım derken yinede ayila bayıla emmedi hoplayarak zıplayarak yürüyerek öyle emzirdim kilo alımı düşünce mamaya başladım  6.5 aylıkken ilk 2 hafta severek içti ama üçüncü hafta gündüzleri kesinlikle icmek istemiyor. Sütüm de az. Ne yapabilirim. Gece 2 kere 120 ml içiyor direnmeden. Ne yapabilirim sadece ek gıda için çok küçük. Gün içinde yine emziriyorum ama doyuracak kadar sütüm yok. 

2 Cevaplar

0 oy
önce (6,277 puan) tarafından

sadece ek gida zaten olmaz. ya mama ve ek gida ile devam edeceksin . ya mamayi komple kesip buna cesaret edip komple memeye ve ek gidaya gecis yapacaksin. mamaya devam etmen sart emzirmeyi birakacaksan

önce (3,560 puan) tarafından

Başta tek meme ek gida gidiyorduk kilo alımı az olunca mamaya başladım 

-Reklam-
0 oy
önce (3,607 puan) tarafından

Bebeğim 7.5 aylık olmak üzere. İlk defa gündüz az iciyordu kac kere makineyle sagdim boşaltmak için ama dün mastit oldum geberdim ağrıdan kanlı süt sagdim resmen. Ek gıdayı vermeyeceğim 2 3 gün sadece o göğsüm açılsın diye zorda olsa emziricem. Gece sorun yok gündüz çabuk bırakıyor bu aralar

önce (3,560 puan) tarafından

Evet öyle yap geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 40 göst.
2 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mrvgul (3,560 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 54 göst.
2 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,786 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 502 göst.
0 oy
4 cevap 112 göst.

411,820 soru

12,397,488 cevap

44,267 kullanıcı

Kategoriler

...