Keşke şuan yağan güzelliğin videosunu size atabilsem o kadar güzel yağıyor ki maşallah 🥰
Kahvaltı yaptık çay içiyorum kar yağışına karşı ❤️
Eşim dışarda o gelince kar topu oynamaya çıkacağız 🤭 siz neler yapıyorsunuz 🌺
Kuzularimla beraber kitap okuyoruz..afiyet olsun bizim buralarda ne kar var ne yağmur 🥺
Iyi okumalar canım öğrencilerinle mi maşallah ya 🥰
Nerdesiniz şehir olarak ❤️
Evet öğrencilerimle kitap okumak en sevdiğim❤️ Osmaniye'deyim canım..biz yağmuru unuttuk kar zaten yağmıyor...dereler bomboş..yazın su bulamayiz bu gidişle ekinler cikmiyor
Yaa :( bazı bölgelere hiç yağmıyor gerçekten.. Allahım bol bol yağmur kar versin dereler dolup taşsın inşallah :(
Afiyet olsun 😊
Ohh oraya da yağmış misss 🥰 sağol canım 🌺
Kızımla kahvaltı yapıyoruz karı çok seviyorum
Afiyet olsun canım bende bu sene daha bi çok seviyorum 😂
Neresi burası
Nevşehir ❤️
Ooo süper yer ❤️
Hava cok güzel bu gun gunesli. Kardan bikmis durumdayim . Gunes gorunce cok seviniyorum ☺️
😂😂 dışarda mısn kız
Simdi degilim yok . Dün cekmistim. Cikicam galiba burazdan. Gunesli olunca duramiyom icerde😂
Ne güzell bende evi seviyorum ya 😂
Kiz bende evciyi.. ama bazen bir heves geliyor. Geldigi an çıkıyorum. Beklesem heves gitcek çünkü ☺️
Dimi aynen 🤣
Günaydın çocuklara kahvaltı yaptırdım Sabah sporumu yaptım biraz zaman da kahvaltı yapıp duş alıp portakal suyu sıkacağım çocuklara 😊 afiyet olsun
Ohh miss canım sağol size de afiyet olsun 🥰
Sağol canım
Kızımı emziriyorum müge anlı karsisinda
Ben daha açamadım Mügeyi çocuklar sağolsun 😂
Kahvalti yaptik simdi cay iciom islerin basina gecip yemek yapicam sonrada markete gitmem lazim bilmem kacinci diyetime basladim asiri kilo almisim yulaf alicam
Afiyet olsunn kolay gelsinn :) kaç kilosun ki kız ☺️
82 olmusum ya moralim bozuk ya nasil aldim anlamadim
Abisini okula babasını işe gönderdik kaldık baş başa oyun oynuyoruz kızımla
Ohh ne guzel maşallahh 🥰🥰
Maşallah canım Allah bağışlasın
Donuyorumm özgeeemmm 😵💫😵💫😵💫 meloşu bıraktım geldim kahve yapayım dedim elektrik yok inşallah okulda kesilmedi üşürler şimdi aklım ona takıldı
Yaa elektrikk olmayınca ısınma da duruyor tabi inşallah gelir hemen :( okul yok bizim 3 gündur
Evet malesef kuzum pazartesi hastaydı ben yollamadım salı çarşamba öğretmen yoktu dünde anma vardı diye tatildi ara tatilden sonra ilk günü bizimde
Canları sağolsun ❤️ kar var mı orda
Yok kuzum ya soğuğu var ama buraya yağmaz zaten kolay kolayda ayazı fena
Evet doğru o taraflara pek yağmıyor ❤️ o ayaz mahvediyor insanı ama kar yağsa o kadar soğuk olmaz 🥶
Ayyy çok güzel yaa maşallah kar a aşık biri olaraktan diyorum çok özledim çok 🥹💜🩷🌨️🌨️❄️☃️buda benden
Canım benim inşallah yağar ama sizin oralara zor galiba biraz 🤭🌺
Burada hiç yağmaz ki yağmuru bile az gördük bu sene 🥺
Donuyoruz özgecim🥶🥶🥶
Ooo bacımsu bu ne güzel manzara
Bacımsuuuuu donuyoruz 🤦🥶🥶😁😁😁
Burası da gece hafta eksi 24 leri gördü. Çok soğuk bacım
Hey maşallahhh bee kara bakk 1 metre var heralde 😂
Bizim burası da Amerikayı aratmıyor sağolsun gece -10, 12 oluyor. Hissedilen 15ten fazladır 🥶🥶
Var var 😏😏
Gecenin 3 çeyreği al sana anlik bacım ❤️😄
Napıyon kızz o saatte yat uyuu 😂😂 beben mi uyandı
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Yokk kız benim ki lüks değil kiii senin daha güzelmiş 🥰🥰 afiyet olsun. Ohh o kısa süreliğine bile olsa kendi oynamaları çok mutlu ediyor insanı 😅🥰
Evet canım 🥰❤️
MaşaAllah🤍 kar manzarasına güneşimle geldim🫠🌞🌻🪷
Ohh o kahvenin kokusu burya kadar geldi 🤭
Afiyet şifa olsunn 🌺
Teşekkür ederim canım gel beraber olsun 😍
Sağol canım benim 🥰🥰 kalkıp yapcam bendee birazdan 🤭
Manzara harika afiyet olsun 💐
Bizde yandaki bayanla güzel bir kahvaltı yaptik yedimlerimizi sindirmeye çalışıyoruz birer türk kahvesi icicez inşallah keyfimiz yerinde ikimizinde bebeği tedaviye yanıt vermeye başladı 🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍😍
Sağol canımm sizlere de afiyet şifa olsun Allah yardımcınz olsun, inşallah bir an önce yavrularınızı kucağınıza alıp çıkarsınz hastaneden ❤️
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️
Pazartesi bi aksilik olmazsa yollarım dedi bakalım ne olur
Bebem
Bebe durmuyor acıktım şekerim düştü meyve suyu emcikliuorum😀
Benim adamda bana diyor kalk kar topu oynayalım diye ama çok soğuk
Ohh oraya da çok güzel yağmışş misss 🥰🥰
Kalkın oynayın kızz oğlan uyansın çıkacağım ben 😂
Kiz küçük canım hasta olur ben tirlatirim artik
413,249 soru
12,442,190 cevap
46,030 kullanıcı