Sizce bunu söylemelimiyim eğer bana sorarsa biri sana msj attı mı diye nasıl tepki vermeliyim? Açıkçası kız bayağı kumpas yapmış bu tanıdığıma .Bn utandirmamak için msjı gormedim dolandırıcı sandım bakmadan msji sildim demeyi düşünüyorum . WhatsApptan gelen msj direkt galeriye düşmüyor çünkü .Eğer sormazsa da normal görüşüp yine muhabbeti kesmemeyi düşünüyorum.Acaba baskalrina da attı mı ya gerçekten korkuyorum kendisi için umarım öyle bişey olmaz intihar bile edebilir ya offf moralim aşırı bozuk .Genç biri kendisi de
O yakininla birlikte o numarayı polise verip şikayet etmeliisiniz susarsaniz daha çok şeyler yapar
Mesajları silmeyin yakınınızın haberi olmadan başkalarına dağıtıyor suç üstü yakalamış oldunuz şikayet etmenin tam zamanı
Bilmiyorum bn sildim fotoğrafı ya eşimde gorebilir yani bilmiyorum utanmamasi için engelledim numarayı gormemezlikten geldim . Bunu demeye de utanirim ona kendini kötü hisseder .eğer bir yakına daha attıysa erkekse o da sanki daha kolay olur polise gitmesi .Elimdende bişey gelmiyo
Aynen öyle numarayla ve mesjla direk polise gidin
Aynen öyle cezası var benimde bir tanıdıgıma olmuştu daha yeni bir olay 3.5 yıl hapis cezası aldı yapan kişi
Peki bu kişiye demeden gitsem utanmamasi icin
Ya arkadaşım başkalarina atarken utanmiyorsa bunda da utanmayacak yapacak birşey yok pacasini kurtaracaksin
Başkasına atmadığı ne malum daha fazla kötü duruma düşmeden şikayetçi olun susarsaniz daha da kötü olur
Başkası erkek olursa o söylesin bn söyleyemem gerçekten söyleyemem inşallah sadece bana atmıştır .Valla biliyorum abim gibi kendisi kahrolur bana attığı için daha da kahrolur evliyim birde .Başkasından duysa erkek olsa bu kadar kötü olmaz belki.Benim o kadar derdim vardiki şimdi onları unuttum yemin ederim bu dediğiniz kadar kolay söylenecek birşey değil .Kız olsa derdim
Sana önerilen hiçbir şeyi kabul etmemişsin belli ki olmamış gibi davranacaksin bari onu sana gönderen kizi korkut seni şikayet eidyorum yaptığın suç vs diye de korksun biraz
O fotoğrafı gönderirken düşünecekti sonuçlarını canım, sana niye atılmış peki
Bence uyar kızı sana atan başkasına da atar şikayetçi olsun hatta, ama keşke önce dikkat etseydi böyle bir şey yapıyorsa uyar da bundan sonra dikkatli olsun
Bn uyaramam canım erkek kendisi ne diyim bnden 2 yaş büyük utanir kahrolur böyle bişey yasadigi için
Ohaaa bunu kız mı attı sana peeess diyorum, valla senlik bişey zaten yok canım ama ben olsam eşime anlatırdım eşimde kendisine gelmiş gibi kuzenine söylerdi
Ya @Prensesimmm1 böyle demeyin işte, beşer şaşar. Bizim de evlatlarımız var, böyle büyük konuşmayın.
Bı alışveriş yaparken az çok hesap kitap yapıyorsak insanlarla ilişkilerimizde öyle olmalı, bu büyük konuşmak değil düşünmeden davranmanın sonucu bana göre
Yakınından biri ise konusup kafasını acabilirsin uyarabilirsin bilmemezlikten gelmen sonradan okişinin başkalarından duyarsa sana böyle birsey geldiğini sana karsı kırılabilir
Yakınım erkek işte eşime de diyemem bana böyle resim geldi diye yani ona gidip desem daha da kahrolur bnden duymasın istiyorum ömür boyu yüzüme bakamaz utançtan gördüğü yerde utanir yani biliyorum yakınım çünkü .
Erkek olması büyük bir skntı iste msj atan kişiye bana niye gönderiyorsun amacın ne deseydin evli isen bunu yapması büyük bir yanlış
Nasıl yani. Yabancı numara senin numaranı nasıl bulup attı? Hiç bir şey yazmadı mı yada sen sormadın mı nedir bu diye
.
Bence kıza söyle en azından bilip ona göre önlemini alsın yazık
Yakınım erkek.Bunu ona söylemem imkansız yani nasıl diyim senin müstehcen fotonu bana atmış desem daha da kahrolur biliyorum . yüzüme bakamaz ömür boyu.Hic birşey atmadan kızın biri atmış böyle fotoğraf bn ilk başta gercekten dolandırıcı diye açmadım msji sonra baktıkça şoklara girdim
Ayyy erkekse daha kötü
Atan kişiye sormadın mı ben ne alaka diye
Tabiki soylemelisin kıza bu ne kadar büyük bir suç haberin var mı ? Ya sen söylemedin diye atan kişi başkalarına da atmaya kalkarsa kızın gidip o numarayı polise vermesi lazim
Kız değil yakınım erkek yani görmemem gereken bişey gördüm .Eşime de nasıl diyim bunu fotoğrafı sildim yani utanır bn nasıl söyleyim .Belki de attı bile ya .Ulan şaşırdım napicami yeminle
Kadın erkek fark etmez bana göre. Eşine söyle sonuçta girip bile isteye bakmadın güzelce anlat ortada şenlik bişey yok . Sen soyleyemezsen eşin söylesin arkadaşına
Telefonu hacklenmiş olabilir mi acaba. Çünkü hackleyip banka hesaplarına erişip kndilerine alıyolarmış paraları. Sonra da fotograflarla oynama yapıp tehditle para istiyorlarmış
Kızla konuş. Sonra savcılığa gidip şikayette bulunun beraber.
Utandırmamak için söylememek bence mantıklı değil çünkü kız bariz şantaj ve tehdit altında olabilir ve bu çok büyük bir suç yani intihar etmesini engel olabilirsin ama söylemezsen daha farklı kişilere de gönderebilir dur durak bilmeden bence savcılığa suç duyurusunda bulunun birlikte
Kız değil yakınım erkek.Kiz olsa direkt söylerdim ama erkek olana nasıl söyleyim bilmiyorum daha da kötü olir inşallah sadece bana atmıştır.Resmen suç işliyo.Kendi dertlerimi unuttum yemin ederim
Hadi o atan kişi diğer akrabaların numarasını da bulup onlara da atarsa bnce soyle ki arkadaşın da önlemini alsın
Üstünü örtermezsin kızla birlik olup şikayet etmelisiniz
Erkek bahsettiğim kişi
Arkadaşın mı erkek
Sana geldiyse başka kişiler de gitmiştir kesin polise gidin mutlaka
Msji sildim eşimin görmemesi için yani her bakımdan kötü oldum
Bence eşini söylemelisin Direk şikayeti bulun Daha neleri yapmaz bilemezsin Sonuçta Ama Cidden Eşini anlattın otur güzellikle konuş güzel dile anlat Belki eşin Uyarır ama umarım polise gidip şikayeti bulursunuz 🙏🙏
Numaranın başı nasıldı? Bir arkadaşa ve akrabalarına da böyle mesajlar atılmış. Şantaj yapmak için yapıyorlar yeni dolandırıcı numarası Buda kanmayın
Yakınınız erkek ise keşke silmeden önce eşin nasıl biri ne tepki verir bilmiyorum ama eşine söyleseydin o konussaydi en azından haberi olsaydı belki başkalarının da eline ulaştı bu çok daha kotu bişey elinde delille beraber şikayetçi olurdu eşiniz kendisine gönderilmiş gibi davranabilirdi onun iyiliğini düşünün ve hemen sikayeci olun
Polise gidin bunu snaa atan sitelere vs dağıtır Allah korusun
Bir yakınınız olan erkeğin müstehcen fotosunu niye size atıyor o kız? Bunda bir gariplik yok mu
Bende anlamadım yani atan kişi kim tanıdık mi kuzeni tanıyor mu tanimiyorsa insan korkuyor artk tekefon kullanmaya
412,191 soru
12,408,472 cevap
44,717 kullanıcı