+1 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (308 puan) tarafından

Kızlar endoskopi ve klonoskobi olucam ** korkuyorum aranızda olan var mı acaba 

7 Cevaplar

+1 oy
(477 puan) tarafından

Neden oluyon kız ayyy bnde korkuyorum

(308 puan) tarafından

Karnım çok şişiyor kuzum bide sürekli tuvalete çıkıyorum yemekten sonra ondan kuzum

-Reklam-
+1 oy
(3,153 puan) tarafından

Korkuck hicbirsey yok. Ikisinde de anestezi altinda oldugundan hissetmiyorsun bile. Gecmis olsun.

(308 puan) tarafından

Saol kuzum ona rağmen bile korkmuyorum 

0 oy
(3,163 puan) tarafından

Ezan okuyor ya yalan söyleyemem işlem yapılırken hiç bilmiyorsun uyutuyorlar zaten kalkınca hiçbir şey hissetmiyorsun aci falan ama kolonoskopi öncesi çok zor oyle böyle değil 3 gün aç kalmak ve bu durumda verdiği ilaçları şurupları yemek beni çok zorlamıştı ağlıyordum evin içinde

(3,153 puan) tarafından

Kiz niye gözünü korkutuyorsun kadının 😊 3 gün bende açlıkla uğrastım ama ağlayacak kadar değil. Hazir corbalardan ictim. Kakaolu sutlerden ictim. Keyifliydi aslinda icilebilcek ne varsa iciyordum. 

(3,163 puan) tarafından

Kız dedim ya ezan okuyor yalan söyleyemem 🤭bizde ilk gün sadece çorba 2 .gün tanesiz meyve suyu su taneli çorba bile yasaktı bilmiyorum belki ben açlığa gelemiyorum  son gündeki o şurubu içmek bana eziyete aglrdum vallahi hala da doktor bana aç kalmamışsın çok dedi düşün yani

(758 puan) tarafından

Uzun suredir devam eden ishalim var sırf kolonoskopi korkusundan gitmiyorum valla

(308 puan) tarafından

Ayy bacım ben hiç gelemem açlığa

(3,153 puan) tarafından

Bende acliga gelemiyorum ama napcan mecbur kalinca idare edebiliyorsun. Ben hep birseyler icmistim o yuzden yemek cok aramadim. Doktorda guzel temizlenmissin cok iyi ilerledik demisti.

@Esmaa25 gecmis olsun ama korkmana gerek yok git tedavini yaptir. Allah korusun kotusunden önlemini erkenden al

0 oy
(2,756 puan) tarafından

Stres yapma kendini kasma rahat geçer gözünde korkutma boşuna 2 dklik iş ben endoskopiden çıkıp gezmeue gittim sjsj 

(308 puan) tarafından

Hayırlısı artık kuzum bakalım 

0 oy
(6,321 puan) tarafından

Ben  oldum 10 dakika bile sürmedi kaktigim zaman sadece boğazımda azicik ağrı olmuştu oda geçti hemen 

0 oy
tarafından

endoskopi oldum, korkulacak bir şey değil. kolonoskopi de benzer ama yapılış şekli gıcık biraz. ikisinde de uyuturlar zayen hiçbir şey hissetmezsin 

0 oy
(1,407 puan) tarafından

Korkulacak hic bir sey yok. Hatta uyuttuklari uyku cok tatli hic uyanasin gelmiyo 😁 Defalarca kolonoskopi ve endoskopi oldum. 3 gun evvel sulu tanesiz corba sivi besleniyorsun. 1 onceki gece bir sivi veriyorlar onu iciyorsun lavman yapiyorsun tuvalette sabahliyorsun 😀 Gecen haziranda oldum en son verdikleri sivi kotu degildi.Rahat ictim. Oncekiler icilecek gibi degildi.

(1,407 puan) tarafından

Inan korkulacak birsey yok canim sikinti yapma. Hissetmiyorsun bile. Neden korkuyorsun ki? Ilac veriyorlar bitiyor gidiyor. Hem icin temizleniyor oyle dusun ☺ Allah korusun hastaligin varsa teshis edilecek sonunu dusun tedavin olacak. Olup bittikten sonra buna mi stres yapmisim diyeceksin.

(758 puan) tarafından

Post sahibi değilim ama yaklaşık bir senedir devam eden bir ishalim var 🥴 ve galiba artk gitme zamanım geldi son zamanlarda dahada zorluyor offff endeoskopi değil kolonoskopi korkutuyor

(1,407 puan) tarafından

Arkadssim ne yese ishaldi kizcagiz en sonunda kanliya cevirdi bagirsaklari yara olmus kolonoskopide kolit teshisi kondu. Cok sukur cok kotu bir hastalik degil.Ilac ve diyete baslatti doktor cok sukur simdi diyeti ve ilaclari hafiflettiler arada oluyormus ishali yine. Cok gecmis olsun canim benden bi tane daha yok 😂 Parmagim agrisa doktordayim hic ihmal etmem sagligimi. Korkmayin endoskopiden kolonoskopiden canim.

(758 puan) tarafından

Sanirim benimkide kanliya döndü ondan korkuyorum offfff 

Ufff aslında ben zaten 15 gündür sürekli dahiliyedeyim kalp ve tansiyondan bu ishali unuttum 

Tamam 5.6 ay önce gittim doktor gastroenteroloji ye git dedi gitmedim sjsj 

Bu sefer gidince yine actirayim bir gidiyim bari napim offf 

(1,407 puan) tarafından

Korkma canim bir an once ol muayeneni tedavini yaptir.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 246 göst.
24 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 524 göst.
0 oy
2 cevap 145 göst.
0 oy
5 cevap 182 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Berliz35 (1,253 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,319 soru

23,678,342 cevap

310,094 kullanıcı

...