Canım
1 o onun fikri onu ilgilendirir
2 cahille sohbete girme akıl yaşta değil baştadır
3 herkes herzaman çok bilir zaten o herkes de kendini iyi biliyor !
4 seni tebrik ediyorum oğlunu iyi yetiştirmeye çalışıyorsun bu çok güzel. İlerde ortama gircek yada evlenecek baba olcak rol model olcak . Hicbisey bilmese insanlar demez mi ananın eline de mi hiç bakmadın iki yumurta kırıp döktüğünü temizleyemiyorsun der yuh çeker. Hayat acimas8z insanlar çok acımasız. Eğitmeye öğretmeye çalışman güzel bisey tebrik ediyorum. O kadına bu konuda nokta dahi koymam . O bile fazla .
Ben oğlum 2 yasinda babası ne yaparsa oda yapar. Sofrayı kurar kaldırır babası oda anne yardim etcem der alır eline bi tabak ekmek ne geçerse toplar evi supururum süpürgeyi ittirir anne yatdim edicem diye . Bunlar güzel şeyler eşini de tebrik ediyorum maşallah işlere yardim etmek çok güzel bisey . Evde kadını köle gibi kullanan adam değildir benim gözümde. Esi artık bitkin haldeyken Fırsatı varken vakti varken eşine destek çıkan erkek varya o erkek değil adamdır en iyi babadır gözümde. Sevginizde merhametiniz de empatinizde galiba karşılıklı o evde büyüyen çocuk da cömert eli açık ahlaklı, yardımsever ve sabırlı olması muhtemeldir. İnşallah ❤️.
Sizin düşünceleriniz önemli benim yada başkalarının nededigi asla önemli değil. Gelecekte yetişen o çocuktan siz sorumlusunuz iyi yada kötü oyuzden sizin kurallariniz sizin kararlarınız gerisi balon havasi indirin gitsin 😀